• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yorumlarınız bekliyorum

yani.. ne demek büyü yapmışsında hocalara gitmişlerde... tövbe ya. cahillik bu başka bir şey değil.
Çok üstüne gitmesemde sevgilime haddini nildir
yani.. ne demek büyü yapmışsında hocalara gitmişlerde... tövbe ya. cahillik bu başka bir şey değil.
Hemde bir değil 2 hocaya gitmişler sevgilim sadece birine onlarla gitmiş diğerine kendileri gitmiş teyzesi annesi

Çok üstüne gitmesemde sevgilime haddini nildir
Hemde bir değil 2 hocaya gitmişler sevgilim sadece birine onlarla gitmiş diğerine kendileri gitmiş teyzesi annesi
ay ben bu cehalet karşısında artık gülerim :D ya bırakın bu çocukla da bilmiyorum seviyomusunuz ama ne diyim ya. ayrılın gitsin hayat boyu kim uğraşcakalr bunlarla

ya neyse nedir onu bosverın.
hocaya gıden zıhnıyetı bıle bıle herhalde evlenmezsınız degıl mı?
ne bılıyorsunuz yarın sızı kıskanıp kocanıza buyu yaparlarsa
tovbeler tovbesı haha
aynen benim de aklımda bu var ama diyemedim. böyle insanlar size neler yapar allah bilri dimi ama. istemedikleri de çok bariz. ayy bu devir de hala böyle cehalett..

aynen benim de aklımda bu var ama diyemedim. böyle insanlar size neler yapar allah bilri dimi ama. istemedikleri de çok bariz. ayy bu devir de hala böyle cehalett..
Cehalet ki ne cehalet günahını zaten söylemıyorum.
Kızı da ıstemıyorlar.
Sevgılısı ne derse sdesın bos

Sen tam olarak ne istıyorsun?Ne yapmayı ıstıyorsun?
Yaşımız daha küçük aslında bu yüzden sizin kadar takılmadim önemsemedim bu konuları ama ciddiyetini şuan daha iyi kavrıyorum sevgilimi seviyorum sonuçta 3 yıl ama ne yapmam gerektiğini hala bilmiyorum

Yaşımız daha küçük aslında bu yüzden sizin kadar takılmadim önemsemedim bu konuları ama ciddiyetini şuan daha iyi kavrıyorum sevgilimi seviyorum sonuçta 3 yıl ama ne yapmam gerektiğini hala bilmiyorum
mantığın olmadığı yerde sevgi de olmaz olmaması gerekir. yaşım küçük demişsin yeniden seversin :) sen gerçekten bir cahille evlenebilecek misin ya eminmisin

sen de biz kadar ciddiye alsan en hayırlısı olur emın ol...
kımse kımseyı beklemek zorunda da degıl

Ya hocalar iftira atmaz bunlar sence hoca mi? Allah im uzak tutsun. Hoca adini kullanmayalim bu tiplere gicik oluyorum.Hocalarimiz da var gayet temiz bilgili insanlar. Oyle bi olay olmustu gitmis falciya abisini mi ne oldurmustu.Sonra anlamisti yalan oldugunu.Her hocayim diyen hoca mi oluyor? He gercek hocalarimiz var ama onlar iftira atmiyor.

Ya hocalar iftira atmaz bunlar sence hoca mi? Allah im uzak tutsun. Hoca adini kullanmayalim bu tiplere gicik oluyorum.Hocalarimiz da var gayet temiz bilgili insanlar. Oyle bi olay olmustu gitmis falciya abisini mi ne oldurmustu.Sonra anlamisti yalan oldugunu.Her hocayim diyen hoca mi oluyor? He gercek hocalarimiz var ama onlar iftira atmiyor.
Bilmiyorum hoca mı dolandırıcı mıdır nedir bildiğim bişey var ben bişey yapmadım yetimin günahını alıyorlar Allah onlardan çıkarsın inşallah

Bilmiyorum hoca mı dolandırıcı mıdır nedir bildiğim bişey var ben bişey yapmadım yetimin günahını alıyorlar Allah onlardan çıkarsın inşallah

Aman gulum yakma kendini.Allah sana daha hayirli kapilar acar.Daha cok seversin.Allah a sigin bunlardan kac.

Back