- 24 Şubat 2019
- 23
- 1
2 gün önce bende de adet ağrısı oldu ama sonra geçti. Bı de bende adetten 2 gün önce çok az kahve lekem gelirdi olmadı bu kez. Belki adet gününe kadar senin de ağrın geçer. Hem sen silik te olsa gördün çizgiyi bence moralini bozma. Çarşamba güzel haberini bekliyorum. Ben de değişiklik olsa yazarım.Belirtilerin var ne güzel canım yainşallah gebelikle sonuçlanır. Ben adet olacakmışım gibi hiç bir belirtim yok.
İnşallah ikimiz de güzel haber veririz birbirimize2 gün önce bende de adet ağrısı oldu ama sonra geçti. Bı de bende adetten 2 gün önce çok az kahve lekem gelirdi olmadı bu kez. Belki adet gününe kadar senin de ağrın geçer. Hem sen silik te olsa gördün çizgiyi bence moralini bozma. Çarşamba güzel haberini bekliyorum. Ben de değişiklik olsa yazarım.
Daha zamaniniza var bence biraz rahatlamaya çalışın sürekli düşününce oluyor. Geçen ay bütün belirtileri yaşadım hem de dibine kadar psikolojik olma ihtimali yoktu ama gününde adet oldum.Geniz akıntım yok ama olur olmaz yerde genizde bulantım oluyor. Regl belirtilerim genelde birkaç gün önce olur benim. Şuan 1 hafta var ve bu yazdımlarım yaklaşık 15 gündür yaşadıım şeyler. Psikolojikten ziyade ilk kez korunmasız denediğimiz için belki dedim onun etkileridir. Bakalım ne çıkacakinsan her şeyi buna yorabiliyormuş gerçekten
Gecikme beklemeyi tavsiye ediyolar ama gebelik varsa 2 gün kala çıkıyor çoğunlukla ya. Yumurtlamanın 12. günü oluyor çünkü yapabilirsiniz bence. İnşallah sonucunuz pozitif olurKizlar yarin adete 2 gun kalmış olacak, evde albi marka bir kaset test varmış kullanmadığım onu bulunca icime kurt düştü yapsam cikarmi sizce
Ben bu ayda elendim olmadiGecikme beklemeyi tavsiye ediyolar ama gebelik varsa 2 gün kala çıkıyor çoğunlukla ya. Yumurtlamanın 12. günü oluyor çünkü yapabilirsiniz bence. İnşallah sonucunuz pozitif olur
Canım ben bugün adet oldum. İğnenin 12.günü regl başlaması normal mi. İğne olup hiç erken olmamıştım. Geç olduğum oldu.2 gün önce bende de adet ağrısı oldu ama sonra geçti. Bı de bende adetten 2 gün önce çok az kahve lekem gelirdi olmadı bu kez. Belki adet gününe kadar senin de ağrın geçer. Hem sen silik te olsa gördün çizgiyi bence moralini bozma. Çarşamba güzel haberini bekliyorum. Ben de değişiklik olsa yazarım.
Eğer regl başlamadıysa umut vardırBen bu ayda elendim olmadi
Bir dahaki ay yüzün güler inşallah canımBen bu ayda elendim olmadi
Cok üzgünüm canim aynı hisleri paylaştığımız için sizler regl olunca bende cok üzülüyorum keske hepimiz birbirimize hamileyiz diyebilseydikEğer regl başlamadıysa umut vardırben elendim bu ay
Keşke canım sen verirsin bize inşallah ben de öbür ay artıkCok üzgünüm canim aynı hisleri paylaştığımız için sizler regl olunca bende cok üzülüyorum keske hepimiz birbirimize hamileyiz diyebilseydik
Canım ben bugün adet oldum. İğnenin 12.günü regl başlaması normal mi. İğne olup hiç erken olmamıştım. Geç olduğum oldu.
Leke adet değil. Ama yarın günüm olduğu için yarın başlar diye düşünüyorum. İğnenin etkisiyle silik gördüm demek ki. Aayyyy canım çok geçmiş olsun nasılsın iyi misin. Hayırlısı olsun hakkında üzülme. Yat dinlen. Ne zor bir durum içindesin şu an Allahım yardımcın olsun. İyi olLekemi bildiğin adetmi. Ben iyne olmadim ama bir kere aşılamada çatlatma iğnesi yapıldı o zaman bende de erken olmuştu adetim 2 3 gün önce. Ama silik cikmisti sende iğnenin etkisinden mi acaba. Ben de hamileymisim meğer dün gece et parçası düştü ve kanamam başladı. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.
Vallah dinlenemedim çalışıyorum. Kimse durumumu bilmiyor diye izn de alamadım. Vallah insan sürekli aynı şeyi yaşayınca yüzü sirtiliyor derler bizim orda. Artık eskisi gibi etkilenmiyorum. Üzülüyorum sadece ve hiç bir zaman çocuğum olmayacak gibi hiss ediyorum. Kendimi buna hazirliyicam. Sende son durum ne inşallah gelmedi adetinLeke adet değil. Ama yarın günüm olduğu için yarın başlar diye düşünüyorum. İğnenin etkisiyle silik gördüm demek ki. Aayyyy canım çok geçmiş olsun nasılsın iyi misin. Hayırlısı olsun hakkında üzülme. Yat dinlen. Ne zor bir durum içindesin şu an Allahım yardımcın olsun. İyi ol