İnşallah canım Allah hepimizi güldürsünHer ay aynı şeyler. O kadar yorucu ki. Keşke bende yapmasaydı!mm. Beklediğine değer sonuç alırsın inşallah
Merhaba canım. İnşallah güzel sonuçlar alırsın. Farklı Belirtilerin var mı? Test yap.Merhaba kızlar benim de bugün adet günüm yumurtlama falan takip etmedim bu ay saldım hiç bir belirti de yok bugün bel ağrım şiddetli ağrıdı gecti. 3 gündür de mide ekşimesi var. İnşallah adet olmam 48 ay hep negatif 2 kürtaj artık bebeğime kavuşmak istiyorum
Geçen ay yumurtlamadan beri hep ağrım oldu bel kasık bacak ama günümde adet oldum. Bu ay hicbisey yok. Ben hamileliklerimi mideden anladım hep ama adet 10 15 gün geciktikten sonra. Trendyoldan innovita ovu testi almıştım içinde hcg de vardı. Slip test. Sabah yaptım negatif ama oglesine yaptım beklentiyr girmeden adetim gecikirse kanda baktiricam. İnşallah bu ay hastalanmam.Merhaba canım. İnşallah güzel sonuçlar alırsın. Farklı Belirtilerin var mı? Test yap.
O testler varsa da göstermiyor gecikmeden. Yumurtlamanızı net biliyorsanız umut var bence yaGeçen ay yumurtlamadan beri hep ağrım oldu bel kasık bacak ama günümde adet oldum. Bu ay hicbisey yok. Ben hamileliklerimi mideden anladım hep ama adet 10 15 gün geciktikten sonra. Trendyoldan innovita ovu testi almıştım içinde hcg de vardı. Slip test. Sabah yaptım negatif ama oglesine yaptım beklentiyr girmeden adetim gecikirse kanda baktiricam. İnşallah bu ay hastalanmam.
Siz de belirti varmı adete kaç gün var
Yumurtlama mi testten takip etmedim akıntıdan anladım önce şeffaf catlayinca da sümüksü. Takip ederken sırf çocuk için ilişki yaşıyor gibi oldum. Bu ay adet bittiği günden beri 1 veya 2 günde bir ilişki oldu. Sizin testi bulamadım buradan ata bilirmisiniz. İnşallah vardır sizde de.O testler varsa da göstermiyor gecikmeden. Yumurtlamanızı net biliyorsanız umut var bence yaBenim bata 4 gün kaldı. Sabah erken gebelik yaptım aşırı silik çıktı. Ama ümitlenmiyorum. Adet olacak gibi belirtilerim farklı bir durumum hissim yok. Diğer sayfada görsel paylaştım. Bakmak isterseniz yorumunuzu dinlemek isterim
Testi gördüm canım gözümden kaçmış evet silik var baya kanda baktirsan çıkar adetine bişey kalmamış gününde direk kan ver bence.O testler varsa da göstermiyor gecikmeden. Yumurtlamanızı net biliyorsanız umut var bence yaBenim bata 4 gün kaldı. Sabah erken gebelik yaptım aşırı silik çıktı. Ama ümitlenmiyorum. Adet olacak gibi belirtilerim farklı bir durumum hissim yok. Diğer sayfada görsel paylaştım. Bakmak isterseniz yorumunuzu dinlemek isterim
Yumurtlama döneminde bizim de öyle oluyor sırf çocuk için. O da o kadar kötü bir şey ki. İnşallah tutmuşturYumurtlama mi testten takip etmedim akıntıdan anladım önce şeffaf catlayinca da sümüksü. Takip ederken sırf çocuk için ilişki yaşıyor gibi oldum. Bu ay adet bittiği günden beri 1 veya 2 günde bir ilişki oldu. Sizin testi bulamadım buradan ata bilirmisiniz. İnşallah vardır sizde de.
Şehir dışına çıktım. Kan ve idrar test yapabileceğim şartlara sahip değilim. Çarşamba gününü bekliyorum.Testi gördüm canım gözümden kaçmış evet silik var baya kanda baktirsan çıkar adetine bişey kalmamış gününde direk kan ver bence.
Çarşambaya da bişey kalmamış ama zaman da geçmiyor. İnşallah pozitifi görürsün kanda da canım. Peki durumunda bugün farklılık varmı. Sabah bel ağrısıyla uyandım. Ve gaz sancısı kivraniyorum resmen. 30 cu günüm normalde 28 günde olurdum ama kürtajdan sonra değişti. Bugünu adet olmadan bitirirsem umut olacak banaŞehir dışına çıktım. Kan ve idrar test yapabileceğim şartlara sahip değilim. Çarşamba gününü bekliyorum.
Merhaba benimde sizinle aynıymış bat 30 8 aydır bebiş denemesi yapıyoruz inşallah uğur getiririz bize bu durumMerhaba canim benim bat30 tarihler yakın. Bu ay 8. Ay çok istiyorum seninle aynı duyguları paylaşıyoruz inşallah gebeligimiz olur.. ovulasyon sonucta bir gebelik testi degil o yuzden ona bakarak umutsuzluga kapilma derim.. ben adet günümü bekliyorum en azindan bir gün geçmeden test yapmayacagim bu sefer...
Benzer şeyleri yaşıyorum bugün ekstra sanki grip olucakmışım gibi bir kırgınlık var üstümde, psikolojik olarak mı hissettim bunları yoksa gerçekten bişey var mı çok merak ediyorumMerhaba, yumurtlamadan önce başlayan ve yaklaşık 10-12 gün süren bir göğüs ağrım oldu. Normalde regle birkaç gün kala olur, regl olunca biterdi. Reglime 1 hafta var göğüs ağrım bugün hafifledi. Hafif sağ kasık ağrıları çektim aralıklarla bacağa kadar vuran. Bir birkaç gün göbek deliğimin arkası çekilir gibi oldu. Birkaç gün süren bir de dudak uçuğum çıktı. Bazı yorumlarda bunları gördüğüm için kendimde de olunca fark ettim. Hangisi ne alakadır regl zamanı göreceğiz. Herkes için hayırlı olur inşallah.
Şunu da ekleyim belki bir gören bilen olur. En son cinsel birliktelikten sonra duş ve kahvaltının ardından (belki bir saati aşkın bir süre ) eşofmanımı bile ıslatacak kadar su geldi. İlk defa böyle bir şey yaşadım.Eksra halsizlik vs sezmedim. Yoğun çalışıyorum belki o yüzdendir. Bir de yazmayı unuttum. Şöyle bir şey oluyor genizde bulantı gibi ama midemde hiçbir şey yok gayet iyi. Geniz kaslarım bulanıyor gibi hissettiriyor. Psikolojik çok etkilenen birisi değilimdir, gerçekçiyimdir, sizlere saydığım bu şeyleri gerçekten hissediyorum
Belirtilerin var ne güzel canım yaÇarşambaya da bişey kalmamış ama zaman da geçmiyor. İnşallah pozitifi görürsün kanda da canım. Peki durumunda bugün farklılık varmı. Sabah bel ağrısıyla uyandım. Ve gaz sancısı kivraniyorum resmen. 30 cu günüm normalde 28 günde olurdum ama kürtajdan sonra değişti. Bugünu adet olmadan bitirirsem umut olacak bana
YaaaMerhaba benimde sizinle aynıymış bat 30 8 aydır bebiş denemesi yapıyoruz inşallah uğur getiririz bize bu durum
Ayyy inşallahh bol bol dua ediyorum kendim ve isteyen herkes için allah kabul etsin inşallahYaaane guzel denk gelmis inşallah gebeligimizde beraber bu ay mucizeyle gelir
Ya benzer şeyleri yaşamışız bende bu ay ilk defa böyle şeyler yaşadım oyüzden psikolojik olmasından endişe ettim, benim bulantımda geniz akıntısı gibi oluyor ve en büyük farklılığım inanılmaz nir mide yanması ve normalde reglime 1 hafta kala deli gibi tatlı yerim bu ay canım hiç istemedi reglimede 4 gün olmasına rağmen, dün gecede hamişler var ama çok özür dilerim burnuma lahmacun kokusu geldi arkadaş ortamımızla otururken evdeydik hatta herkes dalga geçtiŞunu da ekleyim belki bir gören bilen olur. En son cinsel birliktelikten sonra duş ve kahvaltının ardından (belki bir saati aşkın bir süre ) eşofmanımı bile ıslatacak kadar su geldi. İlk defa böyle bir şey yaşadım.