Yorumlarda birbirimize moral gebelik beliritleri

anonimbuk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2024
76
11
22
Rüyamda çift çizgi gördüm o kadar mutluydum ki Rabbim gerçeğini bana ve isteyen herkese yaşatsın inşallah bat 29 bende gebelik testi yapmadım evde ovülasyon testi vardı yaptım tek çizgi çıktı diğeri belli bile çıkmadı ( hani başkaları regle az kala çok koyu görüyor hamileliğini öğreniyor ya ondan yaptım ) çok üzüldüm umutsuzluğa kapıldım. Gerçi çok su çay içmiştim öncesinde ondan da olabilir ama var mı böyle başına gelip deneyen sonra hamile olduğunu öğrenen ya öyle istiyorum ki ve rüyamda gördüm çok umutlandım kızlar dua edin etrafımdaki herkes ya hamile ya yeni doğurdu

Merhaba canim benim bat30 tarihler yakın. Bu ay 8. Ay çok istiyorum seninle aynı duyguları paylaşıyoruz inşallah gebeligimiz olur.. ovulasyon sonucta bir gebelik testi degil o yuzden ona bakarak umutsuzluga kapilma derim.. ben adet günümü bekliyorum en azindan bir gün geçmeden test yapmayacagim bu sefer...

Merhaba arkadaşlar benim bat 30 Ekim bugün ç.i 11.günü test yaptım ip gibi silik çizgi çıktı. Ama daha önce o kadar çok yalancı çizgiler gördüm ki. Çok karışık haldeyim. Belki benim gibi olan vardır diye buralardayım

İnşallah rüyaların rüyalarımız en kısa zamanda gerçek olur

Hepimizin gunleri aynı gibii siz ne zamandır istiyorsunuzzz , inşallah bu sefer yalanci cizgi degildir.. birkac gun daha sabredip testi tekrarlarsin canimm

Hepimizin gunleri aynı gibii siz ne zamandır istiyorsunuzzz , inşallah bu sefer yalanci cizgi degildir.. birkac gun daha sabredip testi tekrarlarsin canimm
4 yıl oldu. 3 kez aşılama. Defalarca da çatlatma iğne kendimiz denedik. Ama olumsuz hep. Sizin belirtileriniz var mı? Ne durumdasınız

4 yıl oldu. 3 kez aşılama. Defalarca da çatlatma iğne kendimiz denedik. Ama olumsuz hep. Sizin belirtileriniz var mı? Ne durumdasınız
Dilerim mucizeniz gerçekleşir epey emeginiz varmış, bu beklenti ve umutla yaşamak cok zor bizim henüz 8 ay oldu ama her ay gecmek bilmiyor sanki
Suan da normal regl belirtilerimden farkli bi belirtim yok , göğüslerim her zamanki gibi şiş ve dokununca acıyor ama regl olacagim zamanda boyle oluyordu , aslinda geçtiğimiz aylarda hep belirti ariyordum buluyordum simdi oyle olmadi senin belirtin varmi

Selam canım inşallah rüyan gerçek olur bence henüz erken testte çıkması için kendini strese sokma. Benim de bat 4 Kasım her ay bi sürü belirti yaşardım bu ay hiç belirti yok sadece catlamadan beri geçmeyen bi islaklik akıntı var normalde kuru olurdum bu aklımı karıştırdı biraz

Teşekkür ediyorum benim de belirti yok. Adet olacağım zaman nasılsam öyleyim. Farklı bir şeyim yok. Şehir dışına çıkıcağım için sabah erken gebelik testi yaptım bata 5 gün var silik çizgi çıkınca yoktur düşüncesiyle yola koyuldum. Umarım mucizemiz bizimledir

İnşallah canimm testinin fotografi varsa gondersene bakalimm bizde

Evet belli belirsiz bir cizgi gözüküyor canimm bende gördüm, ayy hadi inşallah yanıltıcı kuruma çizgisi falan degildir yaa
İnşallah canım. 5 gün var bata. Eğer iğne etkisi ya da kuruma çizgisi değil ise ALLAHIN izniyle İNŞALLAH DUA EDELİM birbirimize

İnşallah canım. 5 gün var bata. Eğer iğne etkisi ya da kuruma çizgisi değil ise ALLAHIN izniyle İNŞALLAH DUA EDELİM birbirimize
Dualarımda olacaksin arkadaşım inşallah 5 gun snra bambaska seyler konusuruz, cinsiyet falan düşünürüz ahhhh inşallah

Sen test yapmıyor musun
Evde olsa inanki dayanamam coktan yapardim her ay alip alip adete son gunler kala yapıp duruyorum ama bu ay en azindan bir gun gecikme olmadan yapmayacağım söz verdim kendime çünkü cook üzülüyorum.. o yuzden beklemedeyim şuan için

Her ay aynı şeyler. O kadar yorucu ki. Keşke bende yapmasaydı!mm. Beklediğine değer sonuç alırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…