Yorumlar misiniz lutfen?

hepii

Yolun açık olsun diğer yarım...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2015
1.855
2.929
Merhaba. Sizinle bir seyi paylasmaya ve yorumlariniza o kadar ihtiyacim var ki...

Bundan 20 gun once komsumuz beni kuzeniyle tanistirdi evlilik maksatli. Ilk gorusmede ikimiz de elektrik aldik ve gorusmeye karar verdik. Gorusmelerimiz hep whatsapp uzerindeydi. 37 yasinda muhafazakar biriydi. Ben muhafazakar degilim. Konuskan olmadigini soyluyordu her firsatta. Gorustugumuz 20 gunde beni telefondan hic aramadi. 2 kere yuz yuze gorustuk o kadar. Bir insan neden telefonla arama geregi duymaz bilmiyorum. Bunun nedenini sordugumda aliskin olmadigini soyluyordu. Senelerdir yalniz yasamaya alismis biriydi.

Farkli oldugumuzu dusunerek bugun ayrildik ama uzgunum gercekten. Alistim mi acaba? Ne olursa olsun gidisi uzdu beni. Mesaj attim fevri davranmayalim diye ama cevap vermedi.

Ne yapmayalim? Ne olur yardim edin.

Hiiiic uzme kendini boşver valla bak. Benim esimde ayni huy var oncede ayniydi yillar gecti yine ayni bende sorardim niye hic aramiyon oyle aliskanligim yok der hep ama alistim artik arayinca hayirdir ne oldu ki diye sasiriyorum

Bunu nasil atlatacagimi bilemiyorum. Cok kotuyum.

ister istemez gün içinde yazışmalara alışmışsınız. muhafazakar olması sizin için bir sorun mu peki? gerçekten problem olacaksa hiç başlamayın derim. bir de yaşınız kaç? çok yaş farkınız var mı?

34 yasindayim. Muhafazakar olmasina ragmen badoo gibi arkadaslik sitelerine uye oldugunu gordum. Sasirdim haliyle. Uzak durmak en iyisi galiba.

şu elektrik aldım alamadım lafınıda bi türlü anlayamadım yanii neyse hakkında hayırlısı olmuş kılını hiç bişey için kıpırdatmayan adamla zaman geçmezdi

34 yasindayim. Muhafazakar olmasina ragmen badoo gibi arkadaslik sitelerine uye oldugunu gordum. Sasirdim haliyle. Uzak durmak en iyisi galiba.

Muhafazakar diye arkadaşlık sitelerinden uzak olduğunu mu düşünüyordunuz?

Bundan sonraki adayı da böyle yanlış çerçevelerle değerlendirirseniz yanılma...

Ya da hayal kırıklığına uğrama ihtimaliniz hayli yüksek olur.

Ayrıca onun muhafazakarlığına rağmen o sitelerde bulunması değil...

Yürümeyeceğine karar vermesi, "fevri davranmayalım" mesajınıza kayıtsız kalması problem.

Bu problem de ilişkinizin erkenden hatta başlamadan bitmesinin en doğrusu olduğunu gösteriyor.

"Bunu nasıl atlatırım bilmiyorum" demek yerine hatıralar biriktirmediğinize şükretmelisiniz.

Göreceksiniz, hemen geçecek.

Bence bu siralar baya boş kalmis olabilirsin oyuzden adami birakasin gelmiyordur ama mantikli dusunmeye calis oyle karar ver cokta zorlama

O tarz insanların sosyal hayatı olsa da evlendiğinizde sosyal hayatınıza ( giyindikleriniz, arkadaşlarınız, çevrenizle ilişkiniz vs ) ambargolar ya da kısıtlamalar gelecektir diye düşünüyorum Bence ayrılmakla isabetli bir karar almışsınız 2-3 görüşmede nasıl bu derece bağlandınız onu analiz edemedim

neye üzülüyorsun anlamadım açıkcası?
görende 20 gün de dünya kadar anınız var ,aşık oldunuz,bağlandınız,sevildiniz,şımartıldınız ,el üstünde tutuldunuz....vs sanacak
hayret bişey yani
ksra bakma ama gerçekten kızıyorum
20 günde bi insan belki boşluktan belki başka şeyden alışır evet alışır ama sadece alışır,sen daha tel de senle konuşmayan topu topu 2 kez görüştüğün biri için mi üzülüyorsun?
ya lütfen biraz gururlu olun rica ediyorum

Bugun cok iyiyim kizlar. Kendime geldim. Dun herhalde olayin sicakligiyla biraz sersemlemistim ama su an cok iyiyim. Daha objektif bakabiliyorum her seye.

Evet, cok yalnizdim su zamanlar ve hayatima birinin girmesi hosuma gitmisti. Her sabah gunaydin mesaji almak oyle guzeldi ki... Yalniz basina bu bile alismama neden iste. Hosuma gitmisti. Sadece benimle ilgilenmesini istemistim. Yani, arada yazsin, arasin, birlikte zaman gecirelim, hayati paylasalim istemistim. Cok sey istemedim ki... Karsisindakine ilgi duyan her kadinin arzulayacagi seyler... Ama olmadi. Bunlari bile yapmadi. Bir adim gelse, on adim giderdim ona.

Hayat bazen tadi damaginda kalan deneyimler yasatiyor insana. Uzuntum bu. Her sey cok daha iyi olabilirdi.

Guclu olmam gerektigini biliyorum. Umarim hayat bu uzuntume degecek guzellikler cikarir karsima. Tek temennim bu.

Yorumlariniz ve tavsiyeleriniz icin sonsuz tesekkurler. Bazen hic tanimadiginiz insanlar bile tam destek olabiliyor insana.

Sevgiyle kalin.

Yazismalarimizi okudum, cok huzunlendim. Ilk zamanlar devamli yazacagini soyleyen, ben yazmadigimda ise neden yazmiyorsun diye soran adam bir gun olsun aramadi bile beni gorustugumuz sure zarfinda. Hazmedemiyorum. Cok zor geliyor kizlar. Isyan ediyorum bazen. Niye boyle seyler benim basima geliyor diye. Yasama umudum hic yok. Zevk almiyorum hicbir seyden. Unutmus mudur acaba beni hemen? Madem ilgi gostermeyecekti, neden basladi ki boyle bir iliskiye? Cok uzgunum. Ne olur kendime gelecek bir seyler soyleyin.

20 gün alışmak için erken değilmi?

20 gün alışmak için erken değilmi?

Alismak icin yillar gerekmiyor. Aylardir birlikte oldugum adama alismazken bu adam etkiledi beni iste. Beni ceken sey neydi bilmiyorum.

Su an elimden gelen tek sey, dua etmek. Bu isler nasip, kismet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…