Yorumlar misiniz lutfen?

20 gunde 2 kere gorustugu birine ne kadar alisabilir ki insan? Siz onun sizin hayatinizda doldurdugu bosluga alismissiniz. Biraz garip bir cumle oldu ama anlatabilmisimdir umarim:)) Ikinizinde yasi belli riskleri alacak yas degil. Belliki kendince dusunmus etmis uygun olmadigini dusunmus. Bu kadar huzunlenmeyin. Insallah karsiniza sizi gonlunuzce sevecek biri cikar.

2 türlü muhafazakar kesim vardır bence.biri gerçekten muhafazakar olan,diğeride muhafazakarım deyip aslında herkesden dahada rahat olan :) telefonda konuşmamasıyla muhafazakar olmasını arasındaki anlamı her ne kadar kestiremedim.bana ve bize saçma gelebilir ama ona göre doğru olan odur.kendine uygun görmemişsin ayrılmışsın zaten.boşver bakalım bekle ne yapacak

Gecer merak etme.
Simdi hersey cok taze, inislerin cikislarin var.

Ve sunu bilki: hic bisy yarim kalmadi.
Gorende hersey superken birbjrinizi cok cok severken aileler ayirdi sizi sanir.
Yarim kaldi diyemezsin, cunku hic baslamamis. Superde degilmis yani durumunuz.
Sorun varmiski bitmis: karakter sorunu.

Belki de onun aklinda baskasi vardır.hazir değildir henüz bunu anlayip uzak durmaya calismistir.bence uzak durun kismetse zaten gelir bi şekilde görüşmeyebbaslarsiniz.ama usteledikce sanki olcagi varsada istemez gibi olabilir.

Bekleyip gorelum bakalim. Sanmiyorum adim atacagini ama...

Bekleyip gorelum bakalim. Sanmiyorum adim atacagini ama...
geçer inşallah hep seni bulmuyor böyle şeyler emin ol benide buluyo yalnız değilsin 10 gündür biriyle konuşuyodum bende alıştım telde msj laşmaya konuşmaya pazar günü geldi konuştuk elektrk alamamış beyimiz çok üzüldüm geçiyo ama merak etme benimde taze sen gibi

canim benim.biz Türk kadinlari nedense hep ulasilmasi zor yada aci cektiren adam müsveddelerinin pesinde kosmayi daha cok seviyoruz sanirim.oysa biz kadinlara hakkiyla deger verecek o kadar cok "adam" varki su ülkede.yanilmiyorsam anladigim kadariyla bu herifin senin gozunde hayli karizmasi olusmus.elektrikten kastin aslinda birazcikta bu olsa gerek.birde buna "sevilme icgüdüsü" eklenince 20 gunde olan olmus anlasilan

Kizlar, o donemi atlatmis bulunmaktayim. Sukurler olsun! :)

Kimseyi suclamiyorum, hicbir seyi sorgulamiyorum. Belki karakteri oyleydi, belki hayat tarzi boyleydi, belki cok isinmadi bana, belki gecmisten kalan gonul kirintilari vardi, belki farkliliklarimizi ayni potada eritemedi. Falan da filan iste. Bir suru ihtimal var neden boyle davrandigina dair.

Ben isindim, ilk goruste begendim, "bu is olur " dedim icimden. Kismet iste. Olmadi. Vardir olmamasinin bir hikmeti.

Taktiksiz, katiksiz, tutku dolu, buram buram ilgi kokan, yormayan bir iliski istiyorum artik.

Gonul telimi titretmeye hazirim ben. Ya sen henuz gormedigim, bilmedigim ama bekledigim sevdigim? :)

Son düzenleme:
Merhaba. Sizinle bir seyi paylasmaya ve yorumlariniza o kadar ihtiyacim var ki...

Bundan 20 gun once komsumuz beni kuzeniyle tanistirdi evlilik maksatli. Ilk gorusmede ikimiz de elektrik aldik ve gorusmeye karar verdik. Gorusmelerimiz hep whatsapp uzerindeydi. 37 yasinda muhafazakar biriydi. Ben muhafazakar degilim. Konuskan olmadigini soyluyordu her firsatta. Gorustugumuz 20 gunde beni telefondan hic aramadi. 2 kere yuz yuze gorustuk o kadar. Bir insan neden telefonla arama geregi duymaz bilmiyorum. Bunun nedenini sordugumda aliskin olmadigini soyluyordu. Senelerdir yalniz yasamaya alismis biriydi.

Farkli oldugumuzu dusunerek bugun ayrildik ama uzgunum gercekten. Alistim mi acaba? Ne olursa olsun gidisi uzdu beni. Mesaj attim fevri davranmayalim diye ama cevap vermedi.

Ne yapmayalim? Ne olur yardim edin.
adam sorunlu boşver..

34 yasindayim. Muhafazakar olmasina ragmen badoo gibi arkadaslik sitelerine uye oldugunu gordum. Sasirdim haliyle. Uzak durmak en iyisi galiba.
yanı ıste neye gore muhafazakarlar anlamıyorum kı bosver
sen 34 yasındaysan oda 37 yasında o dusunsun
bız sana buluruz hayırlı bı kısmet :)

X