Yorumlar misiniz lutfen?

20 günde sevgi yada aşk olmaz arkadaşım sadece hoşlanmadır o, zamanla geçer millet 20 yıllık kocasından ayrılıyor.Hayırlısı böyledir belki üzüp kendini yıpratma

Merhaba. Sizinle bir seyi paylasmaya ve yorumlariniza o kadar ihtiyacim var ki...

Bundan 20 gun once komsumuz beni kuzeniyle tanistirdi evlilik maksatli. Ilk gorusmede ikimiz de elektrik aldik ve gorusmeye karar verdik. Gorusmelerimiz hep whatsapp uzerindeydi. 37 yasinda muhafazakar biriydi. Ben muhafazakar degilim. Konuskan olmadigini soyluyordu her firsatta. Gorustugumuz 20 gunde beni telefondan hic aramadi. 2 kere yuz yuze gorustuk o kadar. Bir insan neden telefonla arama geregi duymaz bilmiyorum. Bunun nedenini sordugumda aliskin olmadigini soyluyordu. Senelerdir yalniz yasamaya alismis biriydi.

Farkli oldugumuzu dusunerek bugun ayrildik ama uzgunum gercekten. Alistim mi acaba? Ne olursa olsun gidisi uzdu beni. Mesaj attim fevri davranmayalim diye ama cevap vermedi.

Ne yapmayalim? Ne olur yardim edin.
herkes telefonda konuşmayı tercih etmeyebilir. bir anlamda doğrudur da. çünkü yeni tanıştığınız biriyle hele de evlenmek maksadıyla tanıştırıldıysanız yüz yüze görüşmek daha doğrudur.
telefonla konuşurken kurulan samimiyet yüz yüze gelindiğinde ortadan kalkabiliyor. sanki telde konuştuğunuz insanşla karşınızdaki insan farklıymış gibi algılanıyor.
ortak kararınız mıydı bilemiyorum ama eğer pişmansanız yeniden iletişime geçebilirsiniz.

herkes telefonda konuşmayı tercih etmeyebilir. bir anlamda doğrudur da. çünkü yeni tanıştığınız biriyle hele de evlenmek maksadıyla tanıştırıldıysanız yüz yüze görüşmek daha doğrudur.
telefonla konuşurken kurulan samimiyet yüz yüze gelindiğinde ortadan kalkabiliyor. sanki telde konuştuğunuz insanşla karşınızdaki insan farklıymış gibi algılanıyor.
ortak kararınız mıydı bilemiyorum ama eğer pişmansanız yeniden iletişime geçebilirsiniz.

Evet, haklisiniz. Herkes telefonda konusmayi tercih etmeyebilir ama her bayan ilgi bekler sanirim.

Bardagi tasiran son damla yukarida belirttigim sitede uyeligini gormemdi.

Evet, haklisiniz. Herkes telefonda konusmayi tercih etmeyebilir ama her bayan ilgi bekler sanirim.

Bardagi tasiran son damla yukarida belirttigim sitede uyeligini gormemdi.
arkadaşlık sitesine üye olmasının bir sakıncası yok bence. bu konuyu biraz abartmişsınız. dediğim gibi pişmansanız arayın

X