geçer inşallah hep seni bulmuyor böyle şeyler emin ol benide buluyo yalnız değilsin 10 gündür biriyle konuşuyodum bende alıştım telde msj laşmaya konuşmaya pazar günü geldi konuştuk elektrk alamamış beyimiz çok üzüldüm geçiyo ama merak etme benimde taze sen gibiBekleyip gorelum bakalim. Sanmiyorum adim atacagini ama...
Boşver başlamadan bitir yaşanmışlık olmadan hayat geçmez o adamlaBunu nasil atlatacagimi bilemiyorum. Cok kotuyum.
komşu ne dedıııııııBoşver başlamadan bitir yaşanmışlık olmadan hayat geçmez o adamla
Valla bilmiyom aplaakomşu ne dedııııııı
ivetBilsem tükan senin
gece gece iyi güldürdün
adam sorunlu boşver..Merhaba. Sizinle bir seyi paylasmaya ve yorumlariniza o kadar ihtiyacim var ki...
Bundan 20 gun once komsumuz beni kuzeniyle tanistirdi evlilik maksatli. Ilk gorusmede ikimiz de elektrik aldik ve gorusmeye karar verdik. Gorusmelerimiz hep whatsapp uzerindeydi. 37 yasinda muhafazakar biriydi. Ben muhafazakar degilim. Konuskan olmadigini soyluyordu her firsatta. Gorustugumuz 20 gunde beni telefondan hic aramadi. 2 kere yuz yuze gorustuk o kadar. Bir insan neden telefonla arama geregi duymaz bilmiyorum. Bunun nedenini sordugumda aliskin olmadigini soyluyordu. Senelerdir yalniz yasamaya alismis biriydi.
Farkli oldugumuzu dusunerek bugun ayrildik ama uzgunum gercekten. Alistim mi acaba? Ne olursa olsun gidisi uzdu beni. Mesaj attim fevri davranmayalim diye ama cevap vermedi.
Ne yapmayalim? Ne olur yardim edin.
yanı ıste neye gore muhafazakarlar anlamıyorum kı bosver34 yasindayim. Muhafazakar olmasina ragmen badoo gibi arkadaslik sitelerine uye oldugunu gordum. Sasirdim haliyle. Uzak durmak en iyisi galiba.
yanı ıste neye gore muhafazakarlar anlamıyorum kı bosver
sen 34 yasındaysan oda 37 yasında o dusunsun
bız sana buluruz hayırlı bı kısmet :)