• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yorumcu.Com ile Cinsiyet Tahmini

Merhaba 25 günde bir baktığımda kız bebek çıkıyor 16 Haziran Yumurtlama günü gösteriyor

28 günde baktığımda 18 Haziran Saat 20:18 başlayıp 19 Haziran (yumurtlama günü ) 23:59 ‘a kadar erkek - 20 Haziran 02:36-23:59 arası kız
28 gün için baktığında 18 Haziran öncesinde bişey yazmıyor mu cinsiyet olarak

Merhaba yorumcu sitesine üye oldum ilk kızım da ücretsizdi bakmıştım o zaman doğru çıkmıştı. Şu an da bir cinsiyet gösteriyor ama doğruluğunu öğrenmeme daha çok var 🥰 Üye olmuşken baktırmak isteyenler varsa bakabilirim 😊 Cinsiyeti öğrenen anneler varsa onlarda yazarsa doğruluğu test etmiş oluruz çoğu kişi sonuçtan memnun 😍
Vermeniz gereken bilgiler
Sizin doğum tarihiniz
Doğum saatiniz

Son Adet Tarihiniz (SAT)
Hamile kalmayı planladığınız ay veya hamile kaldığınız ay
Ve adet döngü süreniz 😊
bana da bakar mısınız? :)
23/11/1986 - 02:40
Sat: 11.03.2021
Hamilelik ayı: Mart
Döngü: 28 gün

Merhaba banada bakarmisiniz
Dogum tarih=11.04.1989
Adet dongum=26
Son adet tarih=01.06.2021
10 ve 11 haziran ilişki
C cimcimekizimm
Merhaba 10-11-12 Haziran Erkek bebek
13 ( yumurtlama günü ) 14 Mart Kız bebek yumurtlama günü dikkate alındığı için büyük ihtimal kız bebek
Rabbim gönlünüze göre versin 😊

10 ve 11. günleri dikkate alarak iliski oldu
14. Gün ilişki olmadiki😊
Yumurta erken çatladıysa ilişki sırasında olabilir tabi ama verdiğiniz tarihlere göre 14. Yumurtlama günü görünüyor eğer spermin 72 saat yaşadığını düşünürsek yumurtanın da 14ünde çatladığını varsayarsak imkansız değil ☺️ Ama burada döngü süreniz çok önemli 1 gün bile farkediyor cinsiyetle ilgili

Yumurta erken çatladıysa ilişki sırasında olabilir tabi ama verdiğiniz tarihlere göre 14. Yumurtlama günü görünüyor eğer spermin 72 saat yaşadığını düşünürsek yumurtanın da 14ünde çatladığını varsayarsak imkansız değil ☺️ Ama burada döngü süreniz çok önemli 1 gün bile farkediyor cinsiyetle ilgili
Yumurtlama ovulasyonla takip yapildi bu ay erken yumurtladim sanırım 10 unda yumurtlama oldu otomatik 13unde gösteriyo tesekkur ederim baktığınız icin🥰

Selam arkadaşlar ben cinsiyetini hiçbir zaman öğrenemeyecem kalbi durmuş dün kürtaj oldum ama çok merak ediyorum.banada bakarmısınız.doğduğum saat emin değilim ama sabah 7 8 gibi doğum tarihim 10 8 1984 son adet tarihim 21 Nisan 2021 adet döngüm 24 günde bir yumurtlama 29 30 Nisan ve 1 mayıs

Eklentiler

• 16240120237677342619223181857193.jpg
    16240120237677342619223181857193.jpg
    106,4 KB · Görüntüleme: 17
Selam arkadaşlar ben cinsiyetini hiçbir zaman öğrenemeyecem kalbi durmuş dün kürtaj oldum ama çok merak ediyorum.banada bakarmısınız.doğduğum saat emin değilim ama sabah 7 8 gibi doğum tarihim 10 8 1984 son adet tarihim 21 Nisan 2021 adet döngüm 24 günde bir yumurtlama 29 30 Nisan ve 1 mayıs

Merhaba çok üzgünüm sizin adınıza keşke böyle olmasaydı ama bazen bizim elimizde olmuyor malesef Allah sabırlar versin 🥺 Rabbim sağlıklı bir şekilde tekrar evlat sahibi olmayı nasip etsin inşallah ilk defa bakarken çok duygulandım kız bebek görünüyor cennette sizi bekliyor ❤️

Merhaba yorumcu sitesine üye oldum ilk kızım da ücretsizdi bakmıştım o zaman doğru çıkmıştı. Şu an da bir cinsiyet gösteriyor ama doğruluğunu öğrenmeme daha çok var 🥰 Üye olmuşken baktırmak isteyenler varsa bakabilirim 😊 Cinsiyeti öğrenen anneler varsa onlarda yazarsa doğruluğu test etmiş oluruz çoğu kişi sonuçtan memnun 😍
Vermeniz gereken bilgiler
Sizin doğum tarihiniz
Doğum saatiniz

Son Adet Tarihiniz (SAT)
Hamile kalmayı planladığınız ay veya hamile kaldığınız ay
Ve adet döngü süreniz 😊
Merhaba, bende doğum saatimi bilemiyorum :( 15.03.1998 doğum tarihim. 19 mart sat. Martta hamile kaldım 28-29 günde bir regl olurum

Merhaba çok üzgünüm sizin adınıza keşke böyle olmasaydı ama bazen bizim elimizde olmuyor malesef Allah sabırlar versin 🥺 Rabbim sağlıklı bir şekilde tekrar evlat sahibi olmayı nasip etsin inşallah ilk defa bakarken çok duygulandım kız bebek görünüyor cennette sizi bekliyor ❤️
😭😭Çok teşekkür ederim bende kızım olsun diye çok istiyordum.Çok dua etmiştim kızım olsun diye rabbimin bir bildiği var demek ki benim hakkımda hayırlısı böyleymiş. 😭Şimdi daha kötü oldum. Rabbim sizin evlatlarınıza sağlık sıhhat nasip etsin inşallah 🤲😭

Back