- Konu Sahibi cimcimekizimm
Döngum bı ay 25 bir ay 28 . Bu ay 28 deCanim banada bakabilirsen sevinirim. 08.06.1990
Saat 17.00
Sat 05.06.2021
Hamilelik planlama ayı haziran
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Döngum bı ay 25 bir ay 28 . Bu ay 28 deCanim banada bakabilirsen sevinirim. 08.06.1990
Saat 17.00
Sat 05.06.2021
Hamilelik planlama ayı haziran
Merhaba 25 günde bir baktığımda kız bebek çıkıyor 16 Haziran Yumurtlama günü gösteriyorDöngum bı ay 25 bir ay 28 . Bu ay 28 de
28 gün için baktığında 18 Haziran öncesinde bişey yazmıyor mu cinsiyet olarakMerhaba 25 günde bir baktığımda kız bebek çıkıyor 16 Haziran Yumurtlama günü gösteriyor
28 günde baktığımda 18 Haziran Saat 20:18 başlayıp 19 Haziran (yumurtlama günü ) 23:59 ‘a kadar erkek - 20 Haziran 02:36-23:59 arası kız
Tamam canim saol haber verdiğin icin❤hayalim canım istersen sende bir göz at buraya
bana da bakar mısınız? :)Merhaba yorumcu sitesine üye oldum ilk kızım da ücretsizdi bakmıştım o zaman doğru çıkmıştı. Şu an da bir cinsiyet gösteriyor ama doğruluğunu öğrenmeme daha çok var Üye olmuşken baktırmak isteyenler varsa bakabilirim Cinsiyeti öğrenen anneler varsa onlarda yazarsa doğruluğu test etmiş oluruz çoğu kişi sonuçtan memnun
Vermeniz gereken bilgiler
Sizin doğum tarihiniz
Doğum saatiniz
Son Adet Tarihiniz (SAT)
Hamile kalmayı planladığınız ay veya hamile kaldığınız ay
Ve adet döngü süreniz
Bu takvimde Yumurtlama günü baz alındığı için sadece erkek olanı yazdım 2-3 gün önceden başlıyordu sanırım o şekilde kız gösteriyor28 gün için baktığında 18 Haziran öncesinde bişey yazmıyor mu cinsiyet olarak
Merhaba 10-11-12 Haziran Erkek bebekMerhaba banada bakarmisiniz
Dogum tarih=11.04.1989
Adet dongum=26
Son adet tarih=01.06.2021
10 ve 11 haziran ilişki
C cimcimekizimm
10 ve 11. günleri dikkate alarak iliski olduMerhaba 10-11-12 Haziran Erkek bebek
13 ( yumurtlama günü ) 14 Mart Kız bebek yumurtlama günü dikkate alındığı için büyük ihtimal kız bebek
Rabbim gönlünüze göre versin
Merhaba 22-23-24-25(yumurtlama günü ) 26 Mart hepsi erkek gösteriyor Rabbim gönlünüze göre versin inşallahbana da bakar mısınız? :)
23/11/1986 - 02:40
Sat: 11.03.2021
Hamilelik ayı: Mart
Döngü: 28 gün
Yumurta erken çatladıysa ilişki sırasında olabilir tabi ama verdiğiniz tarihlere göre 14. Yumurtlama günü görünüyor eğer spermin 72 saat yaşadığını düşünürsek yumurtanın da 14ünde çatladığını varsayarsak imkansız değil Ama burada döngü süreniz çok önemli 1 gün bile farkediyor cinsiyetle ilgili10 ve 11. günleri dikkate alarak iliski oldu
14. Gün ilişki olmadiki
Yumurtlama ovulasyonla takip yapildi bu ay erken yumurtladim sanırım 10 unda yumurtlama oldu otomatik 13unde gösteriyo tesekkur ederim baktığınız icinYumurta erken çatladıysa ilişki sırasında olabilir tabi ama verdiğiniz tarihlere göre 14. Yumurtlama günü görünüyor eğer spermin 72 saat yaşadığını düşünürsek yumurtanın da 14ünde çatladığını varsayarsak imkansız değil Ama burada döngü süreniz çok önemli 1 gün bile farkediyor cinsiyetle ilgili
O zaman erkek olma olasılığı çok fazla Rabbim hayırlı sağlıklı evlat versin inşallahYumurtlama ovulasyonla takip yapildi bu ay erken yumurtladim sanırım 10 unda yumurtlama oldu otomatik 13unde gösteriyo tesekkur ederim baktığınız icin
Amiiiin Canim inşallah cümlemizeO zaman erkek olma olasılığı çok fazla Rabbim hayırlı sağlıklı evlat versin inşallah
Amin canımAmiiiin Canim inşallah cümlemize
Selam arkadaşlar ben cinsiyetini hiçbir zaman öğrenemeyecem kalbi durmuş dün kürtaj oldum ama çok merak ediyorum.banada bakarmısınız.doğduğum saat emin değilim ama sabah 7 8 gibi doğum tarihim 10 8 1984 son adet tarihim 21 Nisan 2021 adet döngüm 24 günde bir yumurtlama 29 30 Nisan ve 1 mayıs
Merhaba, bende doğum saatimi bilemiyorum 15.03.1998 doğum tarihim. 19 mart sat. Martta hamile kaldım 28-29 günde bir regl olurumMerhaba yorumcu sitesine üye oldum ilk kızım da ücretsizdi bakmıştım o zaman doğru çıkmıştı. Şu an da bir cinsiyet gösteriyor ama doğruluğunu öğrenmeme daha çok var Üye olmuşken baktırmak isteyenler varsa bakabilirim Cinsiyeti öğrenen anneler varsa onlarda yazarsa doğruluğu test etmiş oluruz çoğu kişi sonuçtan memnun
Vermeniz gereken bilgiler
Sizin doğum tarihiniz
Doğum saatiniz
Son Adet Tarihiniz (SAT)
Hamile kalmayı planladığınız ay veya hamile kaldığınız ay
Ve adet döngü süreniz
Çok teşekkür ederim bende kızım olsun diye çok istiyordum.Çok dua etmiştim kızım olsun diye rabbimin bir bildiği var demek ki benim hakkımda hayırlısı böyleymiş. Şimdi daha kötü oldum. Rabbim sizin evlatlarınıza sağlık sıhhat nasip etsin inşallahMerhaba çok üzgünüm sizin adınıza keşke böyle olmasaydı ama bazen bizim elimizde olmuyor malesef Allah sabırlar versin Rabbim sağlıklı bir şekilde tekrar evlat sahibi olmayı nasip etsin inşallah ilk defa bakarken çok duygulandım kız bebek görünüyor cennette sizi bekliyor