- Konu Sahibi cimcimekizimm
Aslinda pko var bende 33 gunde bir ama subatla mart arasi ilk defa 28 gunde olmustuMerhaba adet döngü süreniz nedir ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aslinda pko var bende 33 gunde bir ama subatla mart arasi ilk defa 28 gunde olmustuMerhaba adet döngü süreniz nedir ?
Bakabildiniz mi acabaMerhaba adet döngü süreniz nedir ?
Merhaba yorumcu sitesine üye oldum ilk kızım da ücretsizdi bakmıştım o zaman doğru çıkmıştı. Şu an da bir cinsiyet gösteriyor ama doğruluğunu öğrenmeme daha çok var Üye olmuşken baktırmak isteyenler varsa bakabilirim Cinsiyeti öğrenen anneler varsa onlarda yazarsa doğruluğu test etmiş oluruz çoğu kişi sonuçtan memnun
Vermeniz gereken bilgiler
Sizin doğum tarihiniz
Doğum saatiniz
Son Adet Tarihiniz (SAT)
Hamile kalmayı planladığınız ay veya hamile kaldığınız ay
Ve adet döngü süreniz
Merhaba doğum tarihim 20.05.1993 gece doğmuşum ama tam saat bilemiyorum. En son adet tarihim 04.11.2020 adwt düzenim 21 günMerhaba yorumcu sitesine üye oldum ilk kızım da ücretsizdi bakmıştım o zaman doğru çıkmıştı. Şu an da bir cinsiyet gösteriyor ama doğruluğunu öğrenmeme daha çok var Üye olmuşken baktırmak isteyenler varsa bakabilirim Cinsiyeti öğrenen anneler varsa onlarda yazarsa doğruluğu test etmiş oluruz çoğu kişi sonuçtan memnun
Sizin doğum tarihiniz
Doğum saatiniz
Son Adet Tarihiniz (SAT)
Ve adet döngü süreniz
Merhaba artık bakamıyorum malesef üyeliğim bittiMerhaba
Merhaba doğum tarihim 20.05.1993 gece doğmuşum ama tam saat bilemiyorum. En son adet tarihim 04.11.2020 adwt düzenim 21 gün
Cinisyetini öğrenmek istiyorumMerhaba yorumcu sitesine üye oldum ilk kızım da ücretsizdi bakmıştım o zaman doğru çıkmıştı. Şu an da bir cinsiyet gösteriyor ama doğruluğunu öğrenmeme daha çok var Üye olmuşken baktırmak isteyenler varsa bakabilirim Cinsiyeti öğrenen anneler varsa onlarda yazarsa doğruluğu test etmiş oluruz çoğu kişi sonuçtan memnun
Sizin doğum tarihiniz
Doğum saatiniz
Son Adet Tarihiniz (SAT)
Ve adet döngü süreniz
Son adet tarihim 5 mart.mart ayında hamilelik planladım.adet döngüm 35 günde bir.26 mart 27 mart tutmuş olabilir olasılık.25 .01.1989 dogum tarihim.ana ne zmn doğduğumu bilmiyorum.adetim o ay 5 gün sürmüştü.6 gün yıkanmştmMerhaba yorumcu sitesine üye oldum ilk kızım da ücretsizdi bakmıştım o zaman doğru çıkmıştı. Şu an da bir cinsiyet gösteriyor ama doğruluğunu öğrenmeme daha çok var Üye olmuşken baktırmak isteyenler varsa bakabilirim Cinsiyeti öğrenen anneler varsa onlarda yazarsa doğruluğu test etmiş oluruz çoğu kişi sonuçtan memnun
Sizin doğum tarihiniz
Doğum saatiniz
Son Adet Tarihiniz (SAT)
Ve adet döngü süreniz
Merhaba banada bakarmısınız lütfen..SAT 17 Haziran,hamilekaldığım ay temmuz adet döngüm 21 günMerhaba yorumcu sitesine üye oldum ilk kızım da ücretsizdi bakmıştım o zaman doğru çıkmıştı. Şu an da bir cinsiyet gösteriyor ama doğruluğunu öğrenmeme daha çok var Üye olmuşken baktırmak isteyenler varsa bakabilirim Cinsiyeti öğrenen anneler varsa onlarda yazarsa doğruluğu test etmiş oluruz çoğu kişi sonuçtan memnun
Sizin doğum tarihiniz
Doğum saatiniz
Son Adet Tarihiniz (SAT)
Ve adet döngü süreniz
Son adet tarihim 5 mart.mart ayında hamilelik planladım.adet döngüm 35 günde bir.26 mart 27 mart tutmuş olabilir olasılık.25 .01.1989 dogum tarihim.ana ne zmn doğduğumu bilmiyorum.adetim o ay 5 gün sürmüştü.6 gün yıkanmştm
Merhaba artık bakamıyorum malesef üyeliğim bittiSon adet tarihim 5 mart.mart ayında hamilelik planladım.adet döngüm 35 günde bir.26 mart 27 mart tutmuş olabilir olasılık.25 .01.1989 dogum tarihim.ana ne zmn doğduğumu bilmiyorum.adetim o ay 5 gün sürmüştü.6 gün yıkanmştm
Merhaba artık bakamıyorum malesef üyeliğim bittiMerhaba banada bakarmısınız lütfen..SAT 17 Haziran,hamilekaldığım ay temmuz adet döngüm 21 gün
Sağlık olsunMerhaba artık bakamıyorum malesef üyeliğim bitti
Canım bende bugün öğrendim ve sana haber vericem demiştim benim de çok şükür ikinci prensesim geliyorYazıcam demiştim %90 inşallah kızım oluyor
Ayy çok mutlu oldum kızların hayatta arkadaşa yabancı birine ihtiyaç duymayacak. İki prensesinde çok şanslı ki cinsiyet ayrımı yapmayan keşke oğlum olsaydı değilde şükür kızım oluyor diyen anneleri varCanım bende bugün öğrendim ve sana haber vericem demiştim benim de çok şükür ikinci prensesim geliyor
Öyle güzel yazmışsın ki çok duygulandım çok teşekkür ederim canım benim rabbim evlatlarımıza sağlık versin inşallah hayırlı evlat olsunlar sağlıcakla kucağımıza almak nasip olsunAyy çok mutlu oldum kızların hayatta arkadaşa yabancı birine ihtiyaç duymayacak. İki prensesinde çok şanslı ki cinsiyet ayrımı yapmayan keşke oğlum olsaydı değilde şükür kızım oluyor diyen anneleri var
Amin canm benim meleklerimizi zamanında alalım kucağımıza hayırlısıyla inşallahÖyle güzel yazmışsın ki çok duygulandım çok teşekkür ederim canım benim rabbim evlatlarımıza sağlık versin inşallah hayırlı evlat olsunlar sağlıcakla kucağımıza almak nasip olsun
26-03-1992 dogum saati 19:30Merhaba yorumcu sitesine üye oldum ilk kızım da ücretsizdi bakmıştım o zaman doğru çıkmıştı. Şu an da bir cinsiyet gösteriyor ama doğruluğunu öğrenmeme daha çok var Üye olmuşken baktırmak isteyenler varsa bakabilirim Cinsiyeti öğrenen anneler varsa onlarda yazarsa doğruluğu test etmiş oluruz çoğu kişi sonuçtan memnun
Sizin doğum tarihiniz
Doğum saatiniz
Son Adet Tarihiniz (SAT)
Ve adet döngü süreniz
Merhaba üyeliğim bittiği için bakamıyorum malesef26-03-1992 dogum saati 19:30
Son adet tarihim 24-08-2021
Hamile kaldigim ay eylul bence adet dongum 30
Bakabilirseniz cok sevinirim.
Ya cok uzuldum etrafinda biri var mi yada baska bir grup.Merhaba üyeliğim bittiği için bakamıyorum malesef