• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yorumcu.Com ile Cinsiyet Tahmini

Rica etsem banada bakarmısın canım doğum tarihim 30.06.1989 doğduğum saati bilmiyorum
Adet döngüm 26 günde bir
22 Nisan tek deneme oldu
1 Mayıs hamile olduğumu öğrendim
Son adet tarihim 10.04.2021

Rica etsem banada bakarmısın canım doğum tarihim 30.06.1989 doğduğum saati bilmiyorum
Adet döngüm 26 günde bir
22 Nisan tek deneme oldu
1 Mayıs hamile olduğumu öğrendim
Son adet tarihim 10.04.2021
Merhaba 19-20-21-22(yumurtlamagünü) Nisan Saat 00:00’a kadar erkek bebek-
23 Nisan 14:01-23:59 arası kız bebek

Takvime göre erkek görünüyor 😊 Rabbim gönlünüze göre versin inşallah 🥰

Merhaba 19-20-21-22(yumurtlamagünü) Nisan Saat 00:00’a kadar erkek bebek-
23 Nisan 14:01-23:59 arası kız bebek

Takvime göre erkek görünüyor 😊 Rabbim gönlünüze göre versin inşallah 🥰
Ay inşallah hayırlısıyla gelsin teşekkür ederim canım cinsiyet belli olduğunda buraya yazacağım konuyu takibe aldım.🌸

Benim daha yolum çok uzun 😂 6 haftalık 🙈🥰 inşallah öğrenir öğrenmez buradan haber veririm bende 😍
Mide bulantı var mı benim 6 haftalık tı tam kontrolüm vardı kese var bebek yoktu. Doktora dedim ben hiç kendimi hamile gibi hissetmiyorum. Nasıl Bi ağzım varsa 2 gün sonra bir mide bulantısı başladı. Hala devam. Ben oğullarımda mide bulantısı çektim ama bunun yanında hiçbişeydi. Hap içmeyen ben bitmeden gidip Bi tane daha alıyorum 🤩🤩🤩 kızım ben diye bağırıyor 🥰🥰 sen de ilk bebeğine kıyasla. Çin takvimi üç çocuğum da da tuttu😃

Mide bulantı var mı benim 6 haftalık tı tam kontrolüm vardı kese var bebek yoktu. Doktora dedim ben hiç kendimi hamile gibi hissetmiyorum. Nasıl Bi ağzım varsa 2 gün sonra bir mide bulantısı başladı. Hala devam. Ben oğullarımda mide bulantısı çektim ama bunun yanında hiçbişeydi. Hap içmeyen ben bitmeden gidip Bi tane daha alıyorum 🤩🤩🤩 kızım ben diye bağırıyor 🥰🥰 sen de ilk bebeğine kıyasla. Çin takvimi üç çocuğum da da tuttu😃
İlk kızımda sabah bulantılarım olmuştu onun dışında hamile gibi değildim çok enerjiktim 😊 ama bu kendisini erken belli etmeye başladı 3-4 gündür hafif bulantılarım oluyo özellikle öğleden sonra başlayıp geceleri fazlalaşıyor kasık ağrımda oluyo ilkiyle kıyaslama yapamıyorum malesef ya tek fark bunda ölü gibiyim 😅 Çin takvimi kızımda tutmuştu bu hamileliğimde de kız gösteriyor hayırlısı olsun inşallah 😍😍😍

İlk kızımda sabah bulantılarım olmuştu onun dışında hamile gibi değildim çok enerjiktim 😊 ama bu kendisini erken belli etmeye başladı 3-4 gündür hafif bulantılarım oluyo özellikle öğleden sonra başlayıp geceleri fazlalaşıyor kasık ağrımda oluyo ilkiyle kıyaslama yapamıyorum malesef ya tek fark bunda ölü gibiyim 😅 Çin takvimi kızımda tutmuştu bu hamileliğimde de kız gösteriyor hayırlısı olsun inşallah 😍😍😍
Bulantılar bende de öğlen başlayıp uyuyana kadar sürüyor bu yüzden erken yatıyorum. Ama bence senin kızın olcak. 😇 Tabi sağlıklı olsun kızın var oğlun olsa da çok güzel olur🤩🤩

Bulantılar bende de öğlen başlayıp uyuyana kadar sürüyor bu yüzden erken yatıyorum. Ama bence senin kızın olcak. 😇 Tabi sağlıklı olsun kızın var oğlun olsa da çok güzel olur🤩🤩
Ya inşallah eşim ve benim için hiç farketmiyor cinsiyet sağlıklı olması en önemlisi dediğin gibi bir tane kızım var zaten ama kızım öyle bir işledi ki beynime her gün kız kardeşim ne zaman olucak diye sorup duruyo 😅Kızıma erkekte olabilir fazla kız kardeşe kaptırma kendini diyorum , bu defa erkekte olur ama kız olsun yine de diyo o öyle konuştukça bende yoğun belirti ve takvim araştırmalarına giriyorum 😂😂 Belirtilerimiz de aynı 🙈 İnşallah hislerin doğru çıkar cinsiyeti öğrendiğimde ilk sana haber vericem 😍😍

Ya inşallah eşim ve benim için hiç farketmiyor cinsiyet sağlıklı olması en önemlisi dediğin gibi bir tane kızım var zaten ama kızım öyle bir işledi ki beynime her gün kız kardeşim ne zaman olucak diye sorup duruyo 😅Kızıma erkekte olabilir fazla kız kardeşe kaptırma kendini diyorum , bu defa erkekte olur ama kız olsun yine de diyo o öyle konuştukça bende yoğun belirti ve takvim araştırmalarına giriyorum 😂😂 Belirtilerimiz de aynı 🙈 İnşallah hislerin doğru çıkar cinsiyeti öğrendiğimde ilk sana haber vericem 😍😍
Aaaayyy çok mutlu olurum 🥰🥰🥰🥰 mutluluk çoğaldıkça artar 🤩 sana şöyle söyliyim gerçekten kız kardeşin yerini kimse tutmuyor😇 hiç arkadaşa ihtiyacım yok🥰 benim iki oğlumda oturuyor arabalarla oynuyor ev de sıkılmıyor. İnşallah kızına da Rabbim kendine benzeyen güzel Bi arkadaş verir 🥰🥰🥰

Aaaayyy çok mutlu olurum 🥰🥰🥰🥰 mutluluk çoğaldıkça artar 🤩 sana şöyle söyliyim gerçekten kız kardeşin yerini kimse tutmuyor😇 hiç arkadaşa ihtiyacım yok🥰 benim iki oğlumda oturuyor arabalarla oynuyor ev de sıkılmıyor. İnşallah kızına da Rabbim kendine benzeyen güzel Bi arkadaş verir 🥰🥰🥰
Amin canım inşallah 😍😍😍

Bana da bakmanız mümkünmü ama ben bu ay düşünüyorum kiamet bakalim.
05.08.1977
10.06.2021 son adet tarihim
Haziran düşünüyorum
26 döngüm teşekkürler
Merhaba 19-20-21-22(yumurtlama günü ) 23 Haziran tüm günler için kız bebek gösteriyor 🥰 Rabbim gönlünüze göre sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah

Merhaba yorumcu sitesine üye oldum ilk kızım da ücretsizdi bakmıştım o zaman doğru çıkmıştı. Şu an da bir cinsiyet gösteriyor ama doğruluğunu öğrenmeme daha çok var 🥰 Üye olmuşken baktırmak isteyenler varsa bakabilirim 😊 Cinsiyeti öğrenen anneler varsa onlarda yazarsa doğruluğu test etmiş oluruz çoğu kişi sonuçtan memnun 😍
Vermeniz gereken bilgiler
Sizin doğum tarihiniz
Doğum saatiniz

Son Adet Tarihiniz (SAT)
Hamile kalmayı planladığınız ay veya hamile kaldığınız ay
Ve adet döngü süreniz 😊
Canim banada bakabilirsen sevinirim. 08.06.1990
Saat 17.00
Sat 05.06.2021
Hamilelik planlama ayı haziran

Back