• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yorumcu.Com ile Cinsiyet Tahmini

Amin İnşallah benim de 2 abim var hep keşkemdi bir kız kardeşimin olması kızım bu duyguyu tadar umarım 🥰
Şimdi bu yorumunuzdan eğer Bi kızım olursa 4.de kızım olmalı çıkıyo😃😃😃🤩🤩🤩🤩 kızım olursa onunda 2 abisi olcak😆😆😆

Hemen yazacağım inşallah buraya 🤩🤩🤩 güzel dileklerin için çok teşekkür ediyorum canım benim 🥰🥰
Rica ederim ne deme
Saatinizi bilmiyorsunuz sanırım gece mi gündüz mü biliyor musunuz acaba olmazsa boş bırakırım
Siz diğer bilgileri yazın bakayım
Yaa ben dopum yılımı yalnız biliyorum ayını da biliyorum ama hangi gün bilmiyorum :KK43:
Nasıl yapabiliriz 🥰
Doğduğunuz günü bilmiyorsanız o şekilde doğru sonuç vermeyebilir

Merhaba 19-20 Mart gece 00:00 arası Tuttuysa eğer Kız gösteriyor . 21- 22(yumurtlamagünü) 23 Mart arası erkek gösteriyor. Çoğunluk renk olarak mavi ama bakalım doğru çıkıcak mı 🥰 İnşallah gönlünüzde ki olur ❤️
Cnim 21 matta adetten temizlensin 23 gibi yumurtlama oldu.😍😍😍tşk ederim nasib sağlıklı sıhhatli dogsunda fark etmez

Cnim 21 matta adetten temizlensin 23 gibi yumurtlama oldu.😍😍😍tşk ederim nasib sağlıklı sıhhatli dogsunda fark etmez
Kesinlikle öyle cinsiyetleri şu an belli zaten bizler de öğrenene kadar kız mı erkek mi diye zaman geçiriyoruz 😅 😍 Hayırlı sağlıklı evlatlar olsunlar inşallah 🥰

Merhaba yorumcu sitesine üye oldum ilk kızım da ücretsizdi bakmıştım o zaman doğru çıkmıştı. Şu an da bir cinsiyet gösteriyor ama doğruluğunu öğrenmeme daha çok var 🥰 Üye olmuşken baktırmak isteyenler varsa bakabilirim 😊 Cinsiyeti öğrenen anneler varsa onlarda yazarsa doğruluğu test etmiş oluruz çoğu kişi sonuçtan memnun 😍
Vermeniz gereken bilgiler
Sizin doğum tarihiniz
Doğum saatiniz

Son Adet Tarihiniz (SAT)
Hamile kalmayı planladığınız ay veya hamile kaldığınız ay
Ve adet döngü süreniz 😊
Merhaba deneyeyim bende bakalım,
11.07.1984 sabah 05.00 civarı
18.aralık.2020 /30 gün döngü süresi

Rica ederim ne deme

Doğduğunuz günü bilmiyorsanız o şekilde doğru sonuç vermeyebilir
Maalesef sadece haziran doğumlu olduğumu biliyorum. Ama yine de testinizi merak ediyorum bebişimin cinsiyeti belli bakalım doğru sonuç verecekmi 😊

Ahahhhaha çok tatlısınız yaa 😍😍 Kesinlikle kızınız olursa eğer onu asla tek bırakmamak için bir tane daha kız şart 🤣🤣
O senin tatlılığın tanımadan sevdim seni😇 akrep burcuyum kimseyle kolay anlaşamam🤪🤪 kalabalık aile seviyorum 4. De nasip olursa dediğini yapar kızımı yalnız bırakmam🤩🤩🤩

Maalesef sadece haziran doğumlu olduğumu biliyorum. Ama yine de testinizi merak ediyorum bebişimin cinsiyeti belli bakalım doğru sonuç verecekmi 😊
O zaman doğum ayı ve yılı
Son adet tarihi - gebe kalınan ay ve kaç günde bir adet görüyorsunuz yazarsanız bakayım 😍

Back