Yorum yapın nolur, acilll

İnşallah hayırlısıyla gelir bebeğin.

kimyasal geçiriyorum sanırım..
Canım sen başka bir doktora da mı gözüksen senin değerin az az artıyor kasık ağrın ve lekelenmen de var inşallah kimyasaldır. Dış gebelikte böyle oluyor genelde. 2 günde bir kan vermen gerekiyor değil mi? Değerin sıfırlanmasını görmen gerekli.

Kızlar merhaba.ben 1 kaç gündür kabızlık çekiyorum.19u afedersiniz ıkınırken rahmimden kan geldi.bu sizce yerleşme kanaması ola bilirmi diğilsede hamilelikle alaksı varmı?ader tarihim 23 aralık

Kızlar merhaba.ben 1 kaç gündür kabızlık çekiyorum.19u afedersiniz ıkınırken rahmimden kan geldi.bu sizce yerleşme kanaması ola bilirmi diğilsede hamilelikle alaksı varmı?ader tarihim 23 aralık
Aslinda idrar testi yapsaniz cikar. Silik de olsa gorunur. Adete iki gun kala silik cizgi cikar bence

Aslinda idrar testi yapsaniz cikar. Silik de olsa gorunur. Adete iki gun kala silik cizgi cikar bence
Bugun yaptım.testin hassaslığı iyi diğildi yüksekdi çıkmamışdı.daha öncede onla yaptığımla çıkmamışdı.beni çok düşündürüyo bu kan meselesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…