Canm hamilesim artık kan ver benceArkadaşlar bata beş gün var ama ben bazı belirtilerden şüphelendiğim için birkaç gündür test yapıyorum silik çıkıyor ikinci çizgi. Bugün de silik çıktı beş dakika içinde ama yarım saat sonra net bir ikinci çizgi oldu. Ne demek bu? Yarım saat sonrayı hesaba katmamak mı gerekir?
Ama çok silik çıktı. Yarım saat sonra netleşti. Sizde de öyle mi olmuştuHemilesin canım.heyırlı olsun inşalleh.bende adetime 1 hafta kala öğrendim.
Gerçekten mi? Yarım saat sonra netleştiği için geçersiz diye düşünmüştüm.Canım hamilelik var kan vermelisin.Benim daha silikti :)
Ben aynı markadan 3 kere ard arda yaptım kimi çok belirgin çıktı kimi çok hafif çıktı.hemen gittim öçelde kan verdim.ve hemile çıktım 3 haftalık.ki edetim geçmemişti.inan varya o çizgi hamile değilsen kolay kolay çıkmıyor....ben artık aylık hergün yapıyordum.ve silik bile çıkmıyordu.ama hamile kaldığımda çıkmıştı.Ama çok silik çıktı. Yarım saat sonra netleşti. Sizde de öyle mi olmuştu
Yok ilk beş dakika içinde silik çıktı yarım saat sonra belirginleşti net bir çizgi oldu. Ama yarım saat sonra oldu sonuçta hamile değilimdir belki bilmiyorum :/Artı kesin hamilesin rabbimin izni ile.bu silik haliyse silik olmayan hali nasıldır acaba .silik falen değil net belli oluyor .kan ver bizede haber ver canım meraktan çatlarım
Canım bu teste göre hamilesin.Arkadaşlar bata beş gün var ama ben bazı belirtilerden şüphelendiğim için birkaç gündür test yapıyorum silik çıkıyor ikinci çizgi. Bugün de silik çıktı beş dakika içinde ama yarım saat sonra net bir ikinci çizgi oldu. Ne demek bu? Yarım saat sonrayı hesaba katmamak mı gerekir?
Ay inşallah öyledir çok teşekkür ederim. Pazartesi kan vericem bakalım çok sağolun.Canım bu teste göre hamilesin.
O yarım saat sonra çıkan silik çizgiler böyle olmuyor.
Renksiz buharlaşma çizgisi şeklinde oluyor.
Maşaallah bu çok net ve pembe, kesin bir pozitif sonuç bu
Tabi gebeliğin gidişatı nasıl olacak bilinmez ama şu anda senin hcg hormon seviyen yükselmeye başlamış bu kesin
Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin canım
Ama çizgi yarım saat belirgin oldu hamile olmama ihtimalim yok mu?Hamilesin canim insallah saglkli bi gebeli k
gecirirsin. Nelerden suphelendinde teste yoneldin cnm merak ettim bnde 5 gun ve adete.
Smdi demissin ki ilk iki uc dkkada ince bisey cikti yarmsaatte belirgin oldu demissin. Oyuzden var ddiyorum . ilk 5 dk once cikanlar pozitiftir canimAma çizgi yarım saat belirgin oldu hamile olmama ihtimalim yok mu?
Hamile isem muhakkak belirtilerimi yazarım inşallah. En geç pazartesi öğrenirim ve yazarım sonucu inşallah.Smdi demissin ki ilk iki uc dkkada ince bisey cikti yarmsaatte belirgin oldu demissin. Oyuzden var ddiyorum . ilk 5 dk once cikanlar pozitiftir canim
Hayirli olsun yuksek ihtimal hamilesin :) benim 2 hamileligimde de ikinci cizgi silikti :)Arkadaşlar bata beş gün var ama ben bazı belirtilerden şüphelendiğim için birkaç gündür test yapıyorum silik çıkıyor ikinci çizgi. Bugün de silik çıktı beş dakika içinde ama yarım saat sonra net bir ikinci çizgi oldu. Ne demek bu? Yarım saat sonrayı hesaba katmamak mı gerekir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?