- 11 Kasım 2018
- 52
- 19
- 88
- 26
İlk 10 dk önemli ilk 10 dk da silikte olsa bir çizgi var mıydı?Gerçekten mi? Yarım saat sonra netleştiği için geçersiz diye düşünmüştüm.
Evet silik çizgi vardı. Yarım saat sonra netleştiİlk 10 dk önemli ilk 10 dk da silikte olsa bir çizgi var mıydı?
Ama hemen çıkan çizgi silikti. Yarım saat sonra netleşti o yüzden olmayabilirim galibaHamilesin .
Rabbım tamamına erdirsin .
Insallaj vardir cnmHamile isem muhakkak belirtilerimi yazarım inşallah. En geç pazartesi öğrenirim ve yazarım sonucu inşallah.
Kan testi yaptır bi canım orada daha net çıkarEvet silik çizgi vardı. Yarım saat sonra netleşti
Benım bat 4 ken bundan 100 kat daha silik çıktı . Bekledikçe koyulaşması normal . Kan aldırmak içşn batın geçmesini bekle . Zaten her türlü beklıceksın .. hakkında hayırlısıAma hemen çıkan çizgi silikti. Yarım saat sonra netleşti o yüzden olmayabilirim galiba
Canm hamilesim artık kan ver bence
Bence bir kan verin en saglikli sonucu o verir size ama yüksek ihtimalle gebesiniz.
Hemilesin canım.heyırlı olsun inşalleh.bende adetime 1 hafta kala öğrendim.
Canım hamilelik var kan vermelisin.Benim daha silikti :)
Gerçekten mi? Yarım saat sonra netleştiği için geçersiz diye düşünmüştüm.
hamilesin yavrum inan artık :) git kan ver..
Benimde bu şekilde çıkmıştı adetime 7-8 gün vardı hamilesin tatlım
Artı kesin hamilesin rabbimin izni ile.bu silik haliyse silik olmayan hali nasıldır acaba .silik falen değil net belli oluyor .kan ver bizede haber ver canım meraktan çatlarım
Hamilesin hayirli olsun azicik silik dahi ciksa gebelik var demektir
Canım bu teste göre hamilesin.
O yarım saat sonra çıkan silik çizgiler böyle olmuyor.
Renksiz buharlaşma çizgisi şeklinde oluyor.
Maşaallah bu çok net ve pembe, kesin bir pozitif sonuç bu
Tabi gebeliğin gidişatı nasıl olacak bilinmez ama şu anda senin hcg hormon seviyen yükselmeye başlamış bu kesin
Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin canım
Hamilesin canim insallah saglkli bi gebeli k
gecirirsin. Nelerden suphelendinde teste yoneldin cnm merak ettim bnde 5 gun ve adete.
Smdi demissin ki ilk iki uc dkkada ince bisey cikti yarmsaatte belirgin oldu demissin. Oyuzden var ddiyorum . ilk 5 dk once cikanlar pozitiftir canim
Hayirli olsun yuksek ihtimal hamilesin :) benim 2 hamileligimde de ikinci cizgi silikti :)
İlk 10 dk önemli ilk 10 dk da silikte olsa bir çizgi var mıydı?
Evet silik çizgi vardı. Yarım saat sonra netleşti
Hamilesin .
Rabbım tamamına erdirsin .
hayatım tebrikler cok sevindim. 17 ile kimyasal olmaz zaten adetıne daha var o bırkaccgune 80 90 lara yukselecek :)Arkadaşlar bekleyemedik test yaptırdık gece gece, hamileymişim beta hcg 17 çıktı. Çok yeni bir gebelikmiş. Umarım kimyasal gebelik falan çıkmaz. Allah çocuğunu güzelce büyütecek hak eden herkese versin.
Ay maşaallah inan kendimin gibi sevindim.Arkadaşlar bekleyemedik test yaptırdık gece gece, hamileymişim beta hcg 17 çıktı. Çok yeni bir gebelikmiş. Umarım kimyasal gebelik falan çıkmaz. Allah çocuğunu güzelce büyütecek hak eden herkese versin.
İnşallah :)hayatım tebrikler cok sevindim. 17 ile kimyasal olmaz zaten adetıne daha var o bırkaccgune 80 90 lara yukselecek :)
darısı bizlere olsun ınsallah
Amin çok sağolun :)Ay maşaallah inan kendimin gibi sevindim.
Allah sağlıkla kucağına alıp, büyütebilmeyi nasib etsin
Benim çok keskin kasık ve bel ağrılarım oldu. Bir de sık idrara çıkma ve uyku hali. Ama şöyle bir ipucu verebilirim, adet belirtileriniz neyse ona benzer. Mesela benim adette de göğüslerimde değişiklik olmaz, hamilelikte de olmadı. Kasık ağrısı adette de olur burada da oldu. Kendi belirtilerine göre bakabilirsinhadi belirtilerini say bana da umut olursun belki
Benim önceki hamileliğimde 11. Gün kan testi 7 çıkmıştı canım , ertesi gün 14 birkaç gün sonra da 98 olmuştuAmin çok sağolun :)
aayy:)Benim çok keskin kasık ve bel ağrılarım oldu. Bir de sık idrara çıkma ve uyku hali. Ama şöyle bir ipucu verebilirim, adet belirtileriniz neyse ona benzer. Mesela benim adette de göğüslerimde değişiklik olmaz, hamilelikte de olmadı. Kasık ağrısı adette de olur burada da oldu. Kendi belirtilerine göre bakabilirsin
Adete 5 gün kalan çok var heralde:)aayy:)
bugun benmde adetıme 5 gun var bugun kasık agrım basladı goguslerımher zamankı gıbı adetten 1 hafta kala sıstı ve agryo . demek adetle aynı dıuyosyun ınsallah ozaman bı mutu bnde de var diyebilirim:) sevindim şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?