çok seviyosun öleceksin aşkından anladım ama üzüldüm cnm ya, kendinden fazla değer verirsen kendini bilmezlere kullanılır duyguların istismar edilir işte böyle, ben bu yaşadığın durumları çok iyi biliyorum arkadaslarımın bi tane kuzenimin başına sık sık gelen durumdu bi kız yanlış adama çok değer verdiğinde hatta kendisini ezdiğinde ortaya çıkan yaygın bi durum, sen güçlü bi kız değilsin aşkın senin zaafın, zaafın seni ezmiş güçsüz kılmış bu yüzden güzel ezilmişsin yıpranmışsın canım, geçenlerde bi arkadasm aramıştı beni sabahın dördünde salya sümük ağlıyo uyku sersemiyim noluyo lan moduna girdim anlatmaya başladı ama nasıl ağlıyo çocuk küfür etmişte onu kaale almıyomuşta yorgunum uyuycam diyip sokakta arkadaslarıyla geziyomuş azına edip kızın sonrada arkadaslarına anlatma kavgalarımızı fln diye baskılıyomuş bilmem ne, okula hep şiş gözlerle gidiyomuş çocuk onu gördüğü halde takmıyomuş enn ufak seyi kavgaya çeviriyomuş. bak bunlar senin durumunda da var kıza dediğim tek sey "m..l gibi ağlamyı bırak xxx git yüzünü yıka harika bi makyaj yap harika giyin saç baş süper olsun ve en önemlisi mutlu ol kızlarla çok mutlu takılderslerine eğlencene odaklan ve onun seni görmesini sağla eğer umursamazsa anla ki artık onun umurunda değilsin ama seni böyle güzel mutlu görüp dakikasına ararsa seni yedeğinde tutmaya çalışıyo işine gelirse varsın yani dedim" canımda yapmış ve tabi aynı okuldalar görmüş çocuk onu ve 2 saat içinde mesaj atmış böyle tatlı yani aklımdaki çıktı hala iyi kötü devam ediyolar ama kız beni hala arıyo amy şöyle böyle oldu ne yapayım diye dilimde tüy bitti ya git başkasını bul demekten vallahi oda işte yanlış aşkının kurbanı oda işte zaafı yüzünden güçsüz ve eziliyo ellerinde bile hissedemiyo kendi mutluluğunun gücünü kaçmış gitmiş huzuru ellerinden