Yorulmuşumm.....

GunesinKizi35

9. takım mezunu
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2013
3.940
10.152
Yoruldum kızlar. sürekli bir umut gibi peşinde koşmaktan gururumu ayaklarımın altında çiğnemekten en ufak şeyde 5 yaşındaki bir çocuğun bile azarlanmadığı kadar azarlanmaktan yoruldum . ağır geliyor artık . 21 yaşındayım ben bu yaşıma kadar yemediğim azarları duymadığım sözleri duydum katlandım . haklıysam/haksızsam özür diledim yalvardım . o beni takmazken yan gelip yatarken ben hep bir şeyler için uğraştım . benliğin ben olmaya çıktığını gördüğüm anlarda dahi sustum. hep sustum dinledim anlamaya çalıştım . ama bende yoruldum sanırım. şuan dönüp şu 2 yıla baktığımda omuzlarımı kaldıramıyorum . iyileşmeyen güvercin kanadı gibi kırıldı tüm varlığım artık. kanatlarım sürekli gövdeme yapışık. 28 yaşındaki bir insanın 5 yaşındaki çocukluk hallerine , 15 yaşındaki ergenlik triplerine , karanlık düşüncelerine, siyah karalama resimlerine her şeye dayandım sırf ilişki kurtarma adı altında. ama bugün sıfırı tüketmiş gibiyim...

Konu özü ile şu aslında beni bu raddeye getiren. bugün ders arasında çıktık yoğun bir programa sahibiz vize haftası öncesi yoğun tempolar çoğumuz biliriz. bir dersten çık diğerine koştur bugün iki dersimiz arası 20 dk falan varken dersten çıktım . acilen atıştırmalık bir şeyler almak için fırladım binadan . sevgilime (hala öyle mi bilmiyorum) durumu anlatan bir mesaj yazdım. bir dükkana girdim alacağım şey için sıra bekliyorum . dükkanda telefon çekmiyormuş dikkatimden kaçtı. bu da o esnada beni aramış. aklıma gelmedi telefon İzmir Bornova'nın göbeği telefon çekmez diye düşünemedim . aramış telefonum kapalı 5 dk içinde 10 kez aramış. msj atmış . sonra tam kampüsün önündeki kapının oraya geldim telefon çaldı açtım. efendim dememle birlikte bağırmaya başlaması bir oldu. neden telefonum kapalıymış o kadar zaman telefon mu kapalı olurmuş (o kadar zaman 5 dk ) İzmir'in göbeğinde cebimde 2 milyarlık telefonla o telefon çekmiyorsa o telefonu kırmalıymışım vs. vs.... bense hala olayı idrak etmeye çalışıyorum. anladıkça açıklamaya çalışıyorum bağırmaların bini bin para. en sonunda ben telefonu kapatmadım telefon çekmemiştir aklıma gelmedi çekmeyeceği merkezde diyebildim. çekecekmiş nasıl çekmezmiş. 20 dk diğer dersime varken benim yemek almaya gitmem zaten akıl karı değilmiş. bense hala akıl fukarası gibi açıklama yapıp sakinleştirmeye çalışıyorum . en son bitti bu iş dedi. ben yine saf saf saçmalama falan diyorum ama aklım durmuş gibi . neyse konuştuk konuştuk en son bana dedi ki sen şuan istediklerini söyle senin söylediklerin benim s....... değil dinlemiyorum seni:KK53::KK53: o saatten sonra bütün eşref saatim uçtu gitti eşek saatim başladı. ben telefonu kapatmadım dedim son bir kez daha. bana dediği sen şuan istediğini anlat istediğini söyle . sen istediklerini söylemekte özgürsün bende inanıp inanmamakta .. bitti mi diyeceklerin sıkıldım kapatalım dedi.. iyi diyebildim... direk kapadı telefonu...

ama ben çok yoruldum artık. her defasında özenle yerleştirdiğim domino taşlarına tekme ile dalıyor gibi hissediyorum artık. anlayamıyorum onu. aslında en çokta onun beni hala tanıyamamış olmasına kızdım sanırım. ses tonumdan bazı şeyleri hala anlayıp çözememesi beni bu denli yok etti artık. oysa ki ben onun her halini anlarım sesinden bakışından gülüşünden. bende bunu bekledim bu kadar zaman ama yok olmuyor . ve o denli yorulmuşum ki sanırım en ufak tartışmada saatlerce yalvaran arayan mesaj arkasına mesaj atıp yalvaran halim gitti. yerine sakince düşünmeye başladım. hiç aklımda sorun etmediğim ama aslında sorun olan şeyleri ölçüp tartıyorum . omuzlarımı çökertti ya . yorulmuşum artık durup dinlenince bunu anladım.

şuan saat 5ten beri hiç aramadı bende aramadım hiç konuşmadık. ve öyle batasıca bir gururu var ki aşkımdan ölse de aramaz. zaten aşkımdan da ölmez. bense onu öylesine seviyorum ki yüreğim sızlıyor şuan bile hala . nefesim kesiliyor. ama yok. artık bende yalvaramam . yoruldum çünkü. haklıda olsam haksızda olsam bu ilişki için tek taraflı koşturmaktan, onun egosunu tatmin etmekten yoruldum. ya o kendini biraz değiştirip yaşına uygun hale getirecek yada bu ilişki böyle bitecek.. ama artık bende yalvarmayacağım . tükendim . son noktamdayım. kabul ediyorum çok çok mükemmel bir ilişkimiz hiç olmamıştı ama ben yinede huzuru yakalarız sanmıştım . sanırım yanılmışım

çok uzun yazdım biliyorum . okuyan herkese teşekkür ederim şimdiden....

çok egoist biri gibi geldi bana çokta saygısız, senin yalvarmalarından aşkından çok güzel yüz bulmuş, sıkılmış senden ne dersen de cnm sıkılmış yüz bulup şimarmış kafasına göre takılıyo belli ki, ağzını bile bozuyo çok rahat arayıp etmiyo ayrıl!!!!! 1 yıl 8 aylık ilişkinde sanırsam yorulmuşsun hemde nasıl, barışırsan daha feci yorulucaksın olmuyorsa zorlama sakın zorlama,kendine hakim ol, her daim kendin için üzül ağla ağlıcaksan bunları şimartmayın y, böyle yazıyorum ben ama emin ol ben gerekeni yapıyorum ve eskiden bende zırlardım "yok artık ağlama kendimi üzücek kadar akılsız olmamalıyım dedim", sende öyle ol okuluna hayatına eğlencene bak çoook yoruldun artık dinlen hayatına bak, finallerin falan bitince artık bu yazda git tatilini yap tamamdır, zor oluyor diye de düşünme, zikrin neyse fikrin odur

çok egoist biri gibi geldi bana çokta saygısız, senin yalvarmalarından aşkından çok güzel yüz bulmuş, sıkılmış senden ne dersen de cnm sıkılmış yüz bulup şimarmış kafasına göre takılıyo belli ki, ağzını bile bozuyo çok rahat arayıp etmiyo ayrıl!!!!! 1 yıl 8 aylık ilişkinde sanırsam yorulmuşsun hemde nasıl, barışırsan daha feci yorulucaksın olmuyorsa zorlama sakın zorlama,kendine hakim ol, her daim kendin için üzül ağla ağlıcaksan bunları şimartmayın y, böyle yazıyorum ben ama emin ol ben gerekeni yapıyorum ve eskiden bende zırlardım "yok artık ağlama kendimi üzücek kadar akılsız olmamalıyım dedim", sende öyle ol okuluna hayatına eğlencene bak çoook yoruldun artık dinlen hayatına bak, finallerin falan bitince artık bu yazda git tatilini yap tamamdır, zor oluyor diye de düşünme, zikrin neyse fikrin odur

hiç bu kadar içimde hissetmemiştim o yorgunluğu. hiç durup dinlememişim kendimi. çok yorgunum bir o kadar kırgın fakat bunların 2 katı kadar aşık...

biri benim sevgilimi anlattı sanırsam yalnız bi farkla asla küfür etmez bana edemezde.bende hep özür dileyen alttan alan taraf oldum en sonunda anladımki benim onsuz yapamıcagımı bildiğim için sürekli böyle.bunu ona söyledim bir lafında arkama bakmadan çekip gideceğimi sevgimden ölsemde dönmeyeciğimi.biraz göz korkutmak lazım sanırsam...bide fazla şımartmamak...

biri benim sevgilimi anlattı sanırsam yalnız bi farkla asla küfür etmez bana edemezde.bende hep özür dileyen alttan alan taraf oldum en sonunda anladımki benim onsuz yapamıcagımı bildiğim için sürekli böyle.bunu ona söyledim bir lafında arkama bakmadan çekip gideceğimi sevgimden ölsemde dönmeyeciğimi.biraz göz korkutmak lazım sanırsam...bide fazla şımartmamak...

canım gözü korkmaz onun ya sanmıyorum. öyle bir gururu var ki batasıca bir şey. özür dilemez alttan almaz. karşısındakini nasıl kırdığına bakmaz. sırf benimle değil sorunu herkese böyle. ailesine bile.

Adam zaten egoistmiş, sende sürekli egosunu tatmin ede ede bu hale getirmişsin iyice saçmalamaya başlamış. Seven erkek, sevgilisinin telefonu kapanınca böyle afra tafra yapmak yerine, önce şarjı bitmiştir, çekmiyordur diye düşünür, telefonun kapalı halinin uzaması halinde de , sevgilimin başına birşey geldi mi, ne oldu acaba diye merak etmeye başlar. Telefonu açtığın ilk dakika da sana canım iyi misin, merak ettim, neden kapandı telefonun diye sorar. Ancak egoist, saygısız, sevgisiz kişilerde senin sevgilin gibi davranır.

canım gözü korkmaz onun ya sanmıyorum. öyle bir gururu var ki batasıca bir şey. özür dilemez alttan almaz. karşısındakini nasıl kırdığına bakmaz. sırf benimle değil sorunu herkese böyle. ailesine bile.

canım karşına alıp konuşman lazım.o kadar güzel paylaşmıssınki düşüncelerini aynen burdaki gibi aktar ona ne kadar yorulduğunu oda anlasın.baktın düzelcek gibi değil yollarınızı ayırın yoksa ilerde daha büyük sorunlar yaşanabilir.ben buradan o kadar çok ders aldımki artık hayata ,insanlara karşı daha temkinli yaklaşıyorum...allah yardımcın olsun

Çok çok şımarmış.Senden çok yüz almış.Nasıl olsa güneşin kızı susar dinler ben bitti desem de peşimden koşar.Ne yaparsam yapayım güneşinkızı hep yanımda olacak.Bu cesaretle sana her şeyi yapabiliyor azarlayabiliyor saygısını korumuyor.Çünkü seni kaybetme korkusunu hiç tatmamış hiç tattırmamışsın ona bu duyguyu.Hep affeden dönen tekrar konuşmaya başlayan taraf sen olmuşsun.

İyisin evet çok iyi ama bu maalesef ilişkiye zarar verir.Biraz kendini çekmen lazım.Sana laf söylemeye korkmalı.Kaybetmeye korkmalı.Yoksa şımardıkça şımarır sen hep yanındasın nasıl olsa

Çizelgende yazdığı gibi değil durum.Bu anlattığın karakterde adamla bir ömür geçmez canım.Kendi değerini kaybetme.

Çok çok şımarmış.Senden çok yüz almış.Nasıl olsa güneşin kızı susar dinler ben bitti desem de peşimden koşar.Ne yaparsam yapayım güneşinkızı hep yanımda olacak.Bu cesaretle sana her şeyi yapabiliyor azarlayabiliyor saygısını korumuyor.Çünkü seni kaybetme korkusunu hiç tatmamış hiç tattırmamışsın ona bu duyguyu.Hep affeden dönen tekrar konuşmaya başlayan taraf sen olmuşsun.

İyisin evet çok iyi ama bu maalesef ilişkiye zarar verir.Biraz kendini çekmen lazım.Sana laf söylemeye korkmalı.Kaybetmeye korkmalı.Yoksa şımardıkça şımarır sen hep yanındasın nasıl olsa
ilişkiden ziyade verilen tüm zarar bana ...
Çizelgende yazdığı gibi değil durum.Bu anlattığın karakterde adamla bir ömür geçmez canım.Kendi değerini kaybetme.

kendi değerimi değilde gururumu yitirmişim ben .. hep ayaklarımla ezmişim. aramadım bu saate kadar o da aramadı .

yapma arkadaşım bununla değil bir ömür 1 saniye bile geçmez.. lütfen kendine eziyet etme, şimdi üzüleceğin birkaç ay için bütün bir ömrü yakmaya değer mi? ne sen ara ne de onun telefonlarına çık.. telefonun şarjı da bitebilirdi, başka birşey de olabilirdi. bu stresle yaşanır mı yahu?

ilişkiden ziyade verilen tüm zarar bana ...

kendi değerimi değilde gururumu yitirmişim ben .. hep ayaklarımla ezmişim. aramadım bu saate kadar o da aramadı .

Canım klasik ama doğru olan bir şey var ki ikili ilişkide gurur olmaz.sen sadece ona hakettiğinden fazla değer vermişsin.
Gurur iyi bir şey değil.Ve onun yaptığı hiç doğru değil.
Aramıyorsa aramasın bırak biraz kendini dinle.düşün bir ömür geçermi ?

hiç bu kadar içimde hissetmemiştim o yorgunluğu. hiç durup dinlememişim kendimi. çok yorgunum bir o kadar kırgın fakat bunların 2 katı kadar aşık...

seni sevdiğinden şüpheliyim, aileyi geçelim lütfen anne babasına asi olabilen evlat çok anne baba onlar aradaki bağ farklı asi olur iyi olur o evin içinde 7/24 yaşamıyorsun bilemezsin tam bu ilişkiyi, arkadaş gruplarıda önemli değil her yerde ark. bulur erkekler kızlar gibide değil kolay ark. edinir, tavır alır bilmem ne, neyse konudan uzaklaşmıyım, demek istediğim o ki bu çocuk şimarmış ve sıkılmış senden takmıyoo seni tatlım takmıyo hatta ileride gidicem, senden iyi senden güzel kız görse kız yeşil ışık yaksa ona gidebilir bile bu adam baksana, ama sen hala seviyosun sana diyeceğim ya hazır incelmişken kopar ya da git barış cidiyim daha bi yorul daha bi ezil ezilmekten bi hal ol yorulmaktan da bi hal ol depresyonlara gir erinde sonunda artık dayanamayıp ayrılırsın belki

sankı bunu beklıyormuş verdiği tepki çok buyuk senı gerçekten merak edıyor olsaydı durumu anlayıp dınlemeye çalışırdı bu sana stres topu muamelesi yapıyor :KK20::KK20:

sıkıntı aslında karşı tarafta değil yanlış anlama ama peşinden koşmaya hatalı değilken bile arayıp özür dileyen senden. bi ara kaybetme korkusundan köpek gibi koşuyordum ama ilişkimde ilişkim sanki hayattki en önemli şey o adam saldım sonra ve çoook uzun zamandır emek harcayan o oldu. seninde peşinden sürekli koşan biri olsa büyük ihtimalle sende çektirisin biz hatayı rolleri değiştirerek yapıyoruz onların yapmaları gereken şeyleri biz yapıyoruz ve alışıyorlar bunun onun yaşıyla da ilgisi yok canım. ayrılmaktan korkuyorsun ya ayrılsan ne olacak ki en fazla bi kaç ay ağlarsın sonra hayatına bakarsın hastalıklı bi ilişki ise seni farkında olmadan yavaş yavaş öldürrü. o kadar küçüksün ki bırak değerini bilecekler hayatında olsun, kimse içn değmedi değmiyor ve değmeyecek

Bas tekmeyı. Amada uzun yazmışsın seninkı aşk değil ıhastalık
Terk et erkeksiz olmaz mı?hayatını yaşa keyfıne. Bak sen
çocuğun anası değilsin

yapma arkadaşım bununla değil bir ömür 1 saniye bile geçmez.. lütfen kendine eziyet etme, şimdi üzüleceğin birkaç ay için bütün bir ömrü yakmaya değer mi? ne sen ara ne de onun telefonlarına çık.. telefonun şarjı da bitebilirdi, başka birşey de olabilirdi. bu stresle yaşanır mı yahu?
aramıyorum da bekliyorum. hala bekliyorum . bir umut belki arar da bir defa olsun kabul eder hatasını diye .
Canım klasik ama doğru olan bir şey var ki ikili ilişkide gurur olmaz.sen sadece ona hakettiğinden fazla değer vermişsin.
Gurur iyi bir şey değil.Ve onun yaptığı hiç doğru değil.
Aramıyorsa aramasın bırak biraz kendini dinle.düşün bir ömür geçermi ?
bekliyorum . arasın diye bekliyorum. belki benimki de hastalıklı bir düşünce fakat o arasın diye bekliyorum. ölüyorum hatta araması için. kendime yenilmekten korkuyorum.

seni sevdiğinden şüpheliyim, aileyi geçelim lütfen anne babasına asi olabilen evlat çok anne baba onlar aradaki bağ farklı asi olur iyi olur o evin içinde 7/24 yaşamıyorsun bilemezsin tam bu ilişkiyi, arkadaş gruplarıda önemli değil her yerde ark. bulur erkekler kızlar gibide değil kolay ark. edinir, tavır alır bilmem ne, neyse konudan uzaklaşmıyım, demek istediğim o ki bu çocuk şimarmış ve sıkılmış senden takmıyoo seni tatlım takmıyo hatta ileride gidicem, senden iyi senden güzel kız görse kız yeşil ışık yaksa ona gidebilir bile bu adam baksana, ama sen hala seviyosun sana diyeceğim ya hazır incelmişken kopar ya da git barış cidiyim daha bi yorul daha bi ezil ezilmekten bi hal ol yorulmaktan da bi hal ol depresyonlara gir erinde sonunda artık dayanamayıp ayrılırsın belki
bilmiyorum belki de...
sankı bunu beklıyormuş verdiği tepki çok buyuk senı gerçekten merak edıyor olsaydı durumu anlayıp dınlemeye çalışırdı bu sana stres topu muamelesi yapıyor :KK20::KK20:

onun kendi doğruları vardır. onlara inanır öyle hareket eder.

onun kendi doğruları vardır. onlara inanır öyle hareket eder.

peki bır ömür bukadar egosit bırıne tahammul edebılecekmısın tmm erkekler geç olgunlaşır falan filanda yanı bu çok saygısızca özeliklede küfürlü konuşması çok ayıp bilmıyorum eskıde kalmış olabılırım bıraz bır sevgılı nasıl böyle bişi der sevgılısıne

ayrıca bikaç gun aramamk yada ararsa açmamak gibi triplerle bu iş yurumez yada düzelmez

Son düzenleme:
sıkıntı aslında karşı tarafta değil yanlış anlama ama peşinden koşmaya hatalı değilken bile arayıp özür dileyen senden. bi ara kaybetme korkusundan köpek gibi koşuyordum ama ilişkimde ilişkim sanki hayattki en önemli şey o adam saldım sonra ve çoook uzun zamandır emek harcayan o oldu. seninde peşinden sürekli koşan biri olsa büyük ihtimalle sende çektirisin biz hatayı rolleri değiştirerek yapıyoruz onların yapmaları gereken şeyleri biz yapıyoruz ve alışıyorlar bunun onun yaşıyla da ilgisi yok canım. ayrılmaktan korkuyorsun ya ayrılsan ne olacak ki en fazla bi kaç ay ağlarsın sonra hayatına bakarsın hastalıklı bi ilişki ise seni farkında olmadan yavaş yavaş öldürrü. o kadar küçüksün ki bırak değerini bilecekler hayatında olsun, kimse içn değmedi değmiyor ve değmeyecek
kaybetme korkusunu ben yaşıyorum da o yaşamıyor. bizde biraz tersine çevirebilsek olayları. biraz benim penceremden bakabilse.

Bas tekmeyı. Amada uzun yazmışsın seninkı aşk değil ıhastalık
Terk et erkeksiz olmaz mı?hayatını yaşa keyfıne. Bak sen
çocuğun anası değilsin

bunu zaten kabul ediyorum bi alışkanlığım var ona. ben neredeyse onsuz bir şey yapmıyorum ki yatıyorum o kalkıyorum o her anımda yaptığım herşeyde o . biz her şeyi -genel anlamda- beraber yaparız.

peki bır ömür bukadar egosit bırıne tahammul edebılecekmısın tmm erkekler geç olgunlaşır falan filanda yanı bu çok saygısızca özeliklede küfürlü konuşması çok ayıp bilmıyorum eskıde kalmış olabılırım bıraz bır sevgılı nasıl böyle bişi der sevgılısıne

ayrıca bikaç gun aramamk yada ararsa açmamak gibi triplerle bu iş yurumez yada düzelmez

bundan aşağı yukarı 1 sene önceydi. o zaman hiç bir sebep yok diyebilceğim küçük bir tartışma yaşadık. 4 gün hiç aramadı beni. ben aramaya çalıştım elimden geldiğince ama açmayı bırak meşgule bile atmadı. çaldı çaldı kapandı telefon. 4 günün sonunda beni aradı. özlediğini ve sorunlarımız olduğunu kendi içinde çözmeye çalıştığını beni üzmemek adına uzak durduğunu söyledi . o dönem çok iyi bir zaman geçirdik. ama biz ne ara bu kadar kötü olduk bilmiyorum. ben gözlerimi kapamışım sürekli olanlara

X