arkadaşlar ben çok mutsuzum önerilerinize ihtiyacım var kısaca anlatayım 2009 yılında facede canım sıkkın bi halde bakınırken biriyle tanıştım 1 yıl arkadaş gibi sonra sevgili olduk beni çok sevdiğini benimle evlenmek istediğini söyledi zaman iiçinde benim 17 yaşında bi kızım olduğu için bekliyoruz belli bi zamanıda yok sadece aramızda verilmiş bi söz ne aileler tanıştı ne eşt dost kıskançlıklar başladı bide ayrı şehirdeyiz yılda 1-2 en fazla 3 kez geliyor hiç bir yakınlaşma olmadı bu zaman içinde elimi tutma filan dışında çok sevdiğini söylüyo ilerde karısı olmamı istediğini fakat 4 yıl oldu çok az görebiliyorumda sürekli tartışıyoruz kıskançlık filan o da kıskanç bende .şu aralar gene küstü bana whatsapp yüzünden dee ben ne yapmalıyım ayrılsammı beraber de olmuyo evlilik için kızımdan dolayı olamıyosa aileler tanışsın istiyorum söylemedim ona dile getirsemmi yada ayrılsammı ki bikez denedim nefes alamadım resmen ne yapacağımı bilemiyorum.(o hiç evlenmemiş )fikirlerinize ihtiyacım var acaba aşığımda göremiyomuyum