- 11 Şubat 2024
- 170
- 146
-
- Konu Sahibi strongwoman0687
İnşallah tüm çabam bunun için, anneliğim ağır basmasa inanın bir süreliğine çocukları ona bırakıp, işi bırakıp başka bir şehre yerleşmeyi düzenimi kurunca onları almayı bile düşündüm, çocuklarım beni asla unutmaz bırakmazlar biliyorum ama o süre içerisinde babalarının yanında psikolojileri berbat olur diye korkuyorum cesaret edemiyorumKısa sürede keşke evdeki negatif hissettiren eşinizden de ayrılsanız bence daha çok rahatlayacaksız ama bazen hesap çarşıya uymuyor, sorgulamakta haklısınız sürekli görünce rahatsız ediyor insanı ama anne yüreği işte siz de bir düzen içinde kıyamıyorsunuzinşallah hayırlısı ile bu günleri de atlatırsınız, her şey daha güzel olur
siz de yaşamışsınız biliyorsunuz boşandınız yada ayrıldınız bu adamlardan boşanmakta çok çok zor terapistim bile aynı şeyi söylüyor planlı ve stratejik hareket etmelisiniz bir anlık öfke ile hiç bir şey yapamazsınız sizi suçlu bile gösterebiliyorlar ne yazık kibacım narsist adam psikolojisi çok beterdir ben hala atlatamıyorum çünkü hala benim üstümde baskı kurmaya çalışıyor fırsat buldukça. yani narsist adamya yaşamak çok zordur ve psikolojik olarak mahfeder. bilmiyorum sürdürmek için sebebin var mı ama bence kaç kurtar kendini.
boşandım evet. bu adamlardan boşanmak çok zor, ayrılmamıza rağmen hala bana psikolojik baskı yapmaya devam ediyor. yani kolay değil gerçekten.siz de yaşamışsınız biliyorsunuz boşandınız yada ayrıldınız bu adamlardan boşanmakta çok çok zor terapistim bile aynı şeyi söylüyor planlı ve stratejik hareket etmelisiniz bir anlık öfke ile hiç bir şey yapamazsınız sizi suçlu bile gösterebiliyorlar ne yazık ki
çok haklısınız bunu eşime defalarca anlattım yok anlamıyorlar kendisi boşanmış anne babanın çocuğu ben aynısınıı çocuklarımla yaşatmam diyor farkında değil daha beterini yaşatıyor narsistlerle yaşamak cehennem gibi anlama empati yetenekleri yok kusursuzlar artık ben de alttan almayıp sen böylesin şöylesin dedikçe daha da çaresiz hissettikçe anlamsız triplere giriyorlar 1,5 ay oldu tek kelime konuşmuyoruz ayrı odalardayız böyle böyle pes eder umarımNereye kadar kaçabileceksiniz? Aynı evde anne bana birlikte oturmuyor sohbet etmiyor. Evin içinde ağız dolusu kahkaha sesleri yok. Bu daha zarar vermez mi çocuklara? İlerde onlar da evlendiğinde eşiyle bir şey paylaşmazsa daha kötü olmaz mı çünkü kendi ailesinden böyle görmüş olacaklar. Boşanmış anne baba bana daha mantıklı geliyor cenaze evi gibi evden
tebrik ederim gerçekten evet çok zor bir de 2 çocuk olunca her türlü çirkeflik çirkefliğe başvuruyorlarboşandım evet. bu adamlardan boşanmak çok zor, ayrılmamıza rağmen hala bana psikolojik baskı yapmaya devam ediyor. yani kolay değil gerçekten.
Allah inşallah güzel bir çıkış kapısı aralar hem sizin hem çocuklar için hayırlısı ileİnşallah tüm çabam bunun için, anneliğim ağır basmasa inanın bir süreliğine çocukları ona bırakıp, işi bırakıp başka bir şehre yerleşmeyi düzenimi kurunca onları almayı bile düşündüm, çocuklarım beni asla unutmaz bırakmazlar biliyorum ama o süre içerisinde babalarının yanında psikolojileri berbat olur diye korkuyorum cesaret edemiyorumkeşke edebilsem
hemde ne çirkinlik ne çirkeflikler. benim şansım galiba aldattığı kadını bulması oldu. hayatına birini almasaydı bende boşanamazdım galiba.tebrik ederim gerçekten evet çok zor bir de 2 çocuk olunca her türlü çirkeflik çirkefliğe başvuruyorlar
evet o büyük bir şans bi kaç defa aldattığına dair şüphelerim oldu ama elimde somut veriler yok tabii ki bazen ben de diyorum keşke birini bulsa da gitse belki beni de rahat bırakır o bırakmaz o çocukları bahane eder yine kalırhemde ne çirkinlik ne çirkeflikler. benim şansım galiba aldattığı kadını bulması oldu. hayatına birini almasaydı bende boşanamazdım galiba.