Onlar uyuduktan sonra uyumaya alışsanız?
Kaçta kalkıyorlar sabah?
Desperate Housewives miydi bilmiyorum bir kadın bir hap keşfediyordu, bir sürü çocuğuna bakıp,çılgınlar gibi de iş yapıp yorulmuyordu.Ben de bunun hayalini kuruyorum
Önemli olan d vitamini onu da alıyorsunuz. Normal vitaminlere gerek yok. Yani gün içinde bir iki porsiyon meyve veya salata vitamin ihtiyacını karşılıyor zaten. Balık yağı hakkında da çok iyi şeyler söylenmiyor. Yıllanmış dip balıklardan yapıldığı için  vitamini fazlalığı yapıyor vücuda. Karaciğere yük.
İki küçük çocukla ne içerseniz için zor. İki sene sonra baya yükünüz hafifleyecek.
Bazı insanlar 4-5 saat uykuyla yetinip her işini aksamadan yapabiliyor. Ben onlardan değilim mesela. 7 saat uyumazsam ertesi gün başağrısı ve halsizlikten zaten birşey yapamam. Küçük birkaç ay sonra ek gıdaya alıştığında biraz daha uykularınız düzene girer diye düşünüyorum. Allah kolaylıklar versin.
Ben yapamam öyle şeyler istikrar ister. Yapabilirim derseniz bir deneyin. :) Alkali olayı da bilmiyorum psikolojik gibi geliyor. Çok mantığıma oturtamadım.Aslında kafamı karıştıran bu alkali diyet/sağlıklı yaşam falan diyenler.
Her gün 1 avuç takviye kullanıyorlar.
İnsanın gözü korkuyor o kadarından ama ya gerçekten işe yarıyorsa? Şu Halime biraz destek olsa bile razıyım.
Aralıksız 4-5 saat benim de işimi gören bir uyku aslında. Dayanıklıyım uykusuzluğa.
Ancak bölük börçük toplasak 6 saat belki uyku düzeni sarsıyor.işin garibi gün geçtikçe kötüye de gidiyorum.
Aynı kalsam yine iyi. Lohusalığımda bile daha dinçtim :)
2 den sonra uyusanız en azından 6 saat uyursunuz uykusuz olur mu yahusizin istediginiz anca uyuşturucularda olur öyle ayakta tutacak bir ilaç takviye bilemedim
Vücudunuz da eksik vitamininiz yoksa boşuna takviye almayın.
Karaciğerinize ve böbreklerinize zarar.
Sizin tek sorununuz Uyku
Onu düzene sokmadığınız sürece bu yorgunluk haliniz geçmez.
Ben yapamam öyle şeyler istikrar ister. Yapabilirim derseniz bir deneyin. :) Alkali olayı da bilmiyorum psikolojik gibi geliyor. Çok mantığıma oturtamadım.
O lohusaliktaki enerjiyi ben de arıyorum. Günde iki üç saatlik uykuyla nasıl öyle dinç kalabiliyordum hayret. Bir de şu var bebek büyüdükçe çok süt çekiyor. Yeni doğduğunda fazla çekemiyor. Vücuttan çok enerji gitmiyor. Ben emzirirken aşırı zayıfladıgim için daha halsizdim. Bunun da etkisi var tabi.
Protein ağırlıklı beslenmek biraz daha dinçlik verebilir belki. Tabi her bünye aynı olmuyor.
2 den sonra uyusanız en azından 6 saat uyursunuz uykusuz olur mu yahusizin istediginiz anca uyuşturucularda olur öyle ayakta tutacak bir ilaç takviye bilemedim
Diz ağrısı dedin beni kalbimden vurdun şu anda krem sürmüş sarmış sıvak su topbası koymuşum 2 gündür çok fenaYa istediğim demeyelim, merak ettiğim, ben multivitamin kullandım ve daha dinç hissediyorum diyen oluyor mu?
Mesela annemin diz agrısı vardı, kollajen takviyesi kullandı 6 ay kadar epey faydası oldu.
Ben de fizyoterapistim, kullanacağım dediğinde acaba dedim ama yayınlar eğer yanıltmıyorsa özellikle kıkırdak kaynaklı eklem agrılarında çok faydalı bulunduğunu söylüyor.
Yada mesela sindirim sistemi problemi çekenlerin probiyotik kullanması ve bunu zaman zaman farklı markalara geçerek yapması öneriliyor.
Gibi :)
Hani uykuya geçişi kolaylaştıran papatya çayı kabilinden şeylere de açığım :) tablet olmak zorunda değil :)
Diz ağrısı dedin beni kalbimden vurdun şu anda krem sürmüş sarmış sıvak su topbası koymuşum 2 gündür çok fenakolojen nasıl kullanılıyor
Diz ağrısı dedin beni kalbimden vurdun şu anda krem sürmüş sarmış sıvak su topbası koymuşum 2 gündür çok fenakolojen nasıl kullanılıyor
Doktorunuza da danışın mutlaka da, eczanede genelde eklem agrılarım var gıda takviyesi istiyorum dediğinizde 10 tane falan şey öneriyorlar zaten :)
İçinde glukozamin kondroitin içeren yada kollajen içeren, vitamin destekli bir ürün kullanabilirsiniz.
Benim tercihim glukozamin kondroitin in sadece kendisini içeren haplar var, o olurdu :)
Annem menopoza girdiği için ona daha mineral içerikli bir şey önerdi doktoru.
Çok teşekkür ederim canım kime niyet kime kısmetAynı doktor paça çorbası içebilirsen haftada 3-4 o da olur demişti bu arada :)
Gıda takviyesi sana uzak bir seçenekse bunu değerlendir :))
uykunu almaya calis. ben emerken oglumu yataga aliyordum gögsümü verip uykuya daliyordum.
Bence hicbir destek kullanma direk psikiyatriye git bacim nasil dayaniyorsunÖncelikle marka adı aleni yazmayın lütfen, reklam falan diye konu gümbürtüye gitmesin :)
3 yaş ve 5 ay iki çocuğum var.
İş dolayısı ile iki şehirli yaşama geçtiğimiz için sürekli git gel yaptığımız 2 de evimiz var.
Küçük gece boyu emiyor desem yeridir.
Çocukların ikisi de 10 dan önce yatmasına rağmen Genelde 1,2 ye kadar uyanığım.
Sık emdiği için o saate kadar ben uykuya geçemeden o uyanıyor, artık uyu uyandan yorulduğum için uyumamayı tercih ediyorum.
Büyükte gündüz uykusu artık uyumuyor. Gün boyu da oyun istiyor.
Bunun dışında rutin günlük işleri eşimle paylaşırız.
Ne zaman nerede olduğumuz belli olmadığı için yardımcı seçeneği de yalan oluyor.
Veee tüm bunlara enerjim yetmiyor artık. Şu saatler geldiğinde pilim bitiyor.
Yorgunluğuma yorgunluk katan her şey sinirimi bozuyor.
Kan tahlili yaptırdım 1 ay kadar once, sadece d vitamini eksikti.
Takviye almaya başladım.
Öncelikli sorum milyonlarca gıda takviyesi ve vitamin var. Sorsanız hepsi uçuruyor, kaçırıyor.
Omega 3u,6sı, balık yağı, magnezyumu, fosfatı, zencefil hapı, zerdeçallı bilmem ne karışımı, algler yosunlar, multivitaminler, ginsengler, alkali yaşam önerileri, tahıl detoksları ve dahası.
Bunları sıradan doktora gittiğimizde kanda eksik yoksa takviyenin adı pek geçmiyor.
Öneren doktor da genelse reklamlı falan yapınca işi güven olmuyor.
Besin destekleri hakkında ne düşünüyorsunuz?
Faydasını gören var mı?
Hangi bölüme gittiniz, ne Önerdiler?
Kan tahlili sonuçlarına göre mi öneriler yoksa vücudun alması gereken miktarlar var ve göz önünde bunlar mı bulunduruluyor?
Doğal çözümleriniz var mı?
Deneyimleri olanlar bir el atsın da kalkayım yerimden
Ne kadar kilolusun?Çok teşekkür ederim canım kime niyet kime kısmetdr a çok gittim mr falanda çekildi birşey yok diyorlar sadece biraz ödem varmış kiloluyum zayıfla diyor ama öteki dizimde hiç ağrı yok :/ birde kışın daha çok ağırıyor çok kötü bu diz ağrısı konunuda sabote ettim pardon