Yorgunluk/bitkinlik/günü bitirememe

Bence hicbir destek kullanma direk psikiyatriye git bacim nasil dayaniyorsun
Çok hoşsunuz :)
İki şehirli hayattan önce daha kolaydı aslında.
Ama şu an iki evden de ayrılacak olduğumuz gün aman dolapta bir şey kaldı mı, çocukların eşyaları ne durumda, kirli çamaşır kalmasın, kombiyi açtın mı kapadın mı, derken gerçekten sonum psikiyatri olacak :))

Ne kadar kilolusun?
Diğer dizinin ağırmadığı kilodan değil dedirtmez malesef.
Vücudumuzda hiç bir şeyi eşit kullanmıyoruz :)
Mesela sağ elini kullanan insanların sağ sırt kasları sola göre daha farklıdır.
Alışkanlıklarımız, yaptıklarımız, yürüdüğümüz yollar, evimizin merdiveninde trabzanın yeri bile fark ettiriyor eklem kullanmalarımızı.
O yüzdem diğer dizde agrı yok kısmı sizi yanıltmasın :)
Maalesef 115 :olamaz: ama aşınma falan görünmüyor mr larda bilmiyorum derdi ne romatizma belkide :kızgın:

Yaşlı teyzeler gibi bir poşet vitaminimle geldim:)

Kortizon alerjim var egzamamda var tüm ilaçlar kortizonlu olduğu için kullanamıyorum onuniçin omega 7 alıyorum (doktor tavsiyesi ) işe yaradı mı 6 aylık stoğum var öyle yaradı :)

6 yıldır dönem dönem çinko alırım piyasadaki tüm çinko şurup tabletlerinden aldım hiçbirinin tadını sevmedim suda erşyenlerden aldım c vitaminiyle birlikte pembiş pembiş favorim ( testesteron için alıyorum dr tavsiyesi )

Ne b12im düşük ne demirim patlama yaşamamı istiyo drum ( saçlar ve kirpikler için ) b12 iğnesi ve demir hapı alıyorum. Demir hapını hiç sevmiyorum 10 günde yiyeceğim şeyi 1günde yediriyo

Suda sriyen selenyumum var tiroid için ( trişkanon tavsiyesi )

Birde d3 aldım suda erşyen malum kıştayız ama tadını sevmediğim için içemiyorum.

D vitamini kullanırken kalsiyumda almanız lazım o olmazsa bi işe yaramaz

Siz d vitaminini nasıl aldınız hap mı içebilir mi jel kapsül mü ? Tadı kötü olmayan d vitamini arayışındayım

Aradığım cevap hoşgeldi :)
Bazı şeylerin tahlilleri varken bazılarının yok sonucta.
Gerçekten çeşitli beslensem düşünmezdim açıkçası gıdadan alıyorum derdim.
Ama öyle bir durum yok pek :)
Bu konudaki tek tecrübem 2. Gebeliğimde inanılmaz kramplarım oluyordu,
Magnezyum kullanmaya başladım ve geçti.
O yüzden işe yarayan başka şeyler var mı diye merak ediyorum, sanırım derdimi anlayacak doktoru bulamadım ben :)
D vitaminini damla aldım. Zeytinyağı tadı seviyorsanız işinizi görür :) 1 damla 1000IU
aynı markanın sprey formatı da var. 1 fıs 400IU diye hatırlıyorum.

Daha önce de hap olarak kullanmıştım. O da 1000IU idi.
İçerik olarak şu an damlayı daha güvenilir buldum :)
Vücudumda eksik olmadığına emin olduğum tek şey kalsiyum sanırım :) peynir, süt ve yoğurt benim beslenmemin temelini oluşturuyor zaten.

Çok hoşsunuz :)
İki şehirli hayattan önce daha kolaydı aslında.
Ama şu an iki evden de ayrılacak olduğumuz gün aman dolapta bir şey kaldı mı, çocukların eşyaları ne durumda, kirli çamaşır kalmasın, kombiyi açtın mı kapadın mı, derken gerçekten sonum psikiyatri olacak :))
Diyorum ya benimki yerlesik duzen tek cocuk hastaneye yatacak kivamda oldum masallahiniz var bence:halay:

X