• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Yöresel Yemek''hangisidir?

• Ankete Katılan
    787
  • Anket Kapalı .
İnşaallah canım:KK45:Manolya uzun süredir katılıyor ve sonunda kazandı:KK66:Pes etme sen de elbet birgün kazanırsın:sampiyon:
Insallah canım bende pes etmiycem sonuna kadar savasicam.o madalyayı takicam insallah :sampiyon::KK9:

Aç iken soğan yemek fakirliğe yol açan sebeplerden biri,nasibiniz azalır:olamaz:Mızraklı ilmihalde okumuştum.
Yeni ekmek arası yeşil soğan yedim :deli: sık sık yerim :rolleyes:
demekki benden ötürü kemer sıkma sebebi ☺

Kikkikikkikki ablası birinci olan sonuncu hatun M Mitsuomi :KK70::KK70:

Bende sondan üçüncü olarak ego tatmini yapayım böylece :ruh::ruh:
Sonuncu degil sondan ikinci oldum ya benn:KK73: hadi ben öyle avutuyorum kendimi:KK70: senin icin cok zor coooook:KK70:
Neyse canim bizde bidahaki kategoriye yogunlasalim:rolleyes:

Sonuncu degil sondan ikinci oldum ya benn:KK73: hadi ben öyle avutuyorum kendimi:KK70: senin icin cok zor coooook:KK70:
Neyse canim bizde bidahaki kategoriye yogunlasalim:rolleyes:
Niyeymis sen sondan ikinci olduysan bende 3. oldum :KK53::KK53: derecem yüksek bir kere :63:
Bir dahakine kesin birinciyim :KK53::KK53:
Kategoriyi bile bilmiyorum gerçi ama olsun :KK53::KK53:

Niyeymis sen sondan ikinci olduysan bende 3. oldum :KK53::KK53: derecem yüksek bir kere :63:
Bir dahakine kesin birinciyim :KK53::KK53:
Kategoriyi bile bilmiyorum gerçi ama olsun :KK53::KK53:
Bi dahakine sondan degil ilkten 1.lik icin yarisalim kategori mühim degil:KK9::KK9: bakalim ilk kim 2.madalyasini takacak:rolleyes::rolleyes:

Back