Yöresel Tarif Yöresel Yemekler

Yöresel Yemekler

Favori tarifim ....

• Ankete Katılan
    149
  • Anket Kapalı .
Bütün yemekler harikaydı, cok kararsız kaldım ama bir pidetör olduğum icin yanlı davrandım ve oyum pideye gitti. Bir kutu kıymalı pideyle kapıma gelenle evlenirim bile

evde pide yapabilen varsa yardımcı olsun neolur yumuşak hamur elde etmek için napılır??? evde yapmak istiyorum

tüh bilseydim bi pideye satardım sana

tüh gitti oy görüyomusun

evde pide yapabilen varsa yardımcı olsun neolur yumuşak hamur elde etmek için napılır??? evde yapmak istiyorum

canım hamurunu su ile değil süt ağırlıklı yaparsan yumuşak olur..
hatta bi kaç kaşık yoğurt koyarsan daha güzel olur...

3-5 saat boş bıraktım şuraları hale bak yagazel almış başını gitmiş...adra onun peşinden koşmuş... balerina beni yakalamış... koşmak için benim olmadığım anı kollamışsınız resmen

Son düzenleme:
Usha kebabini denemek kismet olmadi hala görüntüsüyle karnimi gidip gelip doyuruyorum.
Cok tembelim ben ya.
Gelsen sen bana yapsan ben de afiyetle yesem ne güzel olurdu.

Usha kebabini denemek kismet olmadi hala görüntüsüyle karnimi gidip gelip doyuruyorum.
Cok tembelim ben ya.
Gelsen sen bana yapsan ben de afiyetle yesem ne güzel olurdu.

Ne güzel olurdu gerçekten değil mi kebap bahanesiyle bir araya gelebilsek Türkiyede olsan bir yolunu bulurduk aslında

Valla öyle olmuş canımm.. Biz arkadan tın tın geliyoruz Gazel çoktan uçtu zaten gözden kayboldu ah ah yanıyorum yanıyorum Nevreste'nin kayseri yağlamasını yağmadığıma yanıyorum ya aklıma da gelmişti yapsam mı diye o görüntüyle ben toplar oyları toz olurdumm

Ben benim topicten bir yemek yapacağını söyleyince kayseri yağlaması yapacağını sanmıştım

Ben benim topicten bir yemek yapacağını söyleyince kayseri yağlaması yapacağını sanmıştım

Hadi ya nevoşum valla onda da gözüm kaldı ama hadi dedim bu yemeği yapmaya teşvik olsun. Çok pişmanım çook ama son pişmanlık fayda etmez

Hayırlısı olsun canımBelki yarışma olmasa hayatta analı kızlı köfteyi denemezdin

Ay yok valla denemezdim yaa vesile oldu işte. Her analı kızlı yaptığımda aldığım şuncacık oylar gelecek aklıma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…