Bütün yemekler harikaydı, cok kararsız kaldım ama bir pidetör olduğum icin yanlı davrandım ve oyum pideye gitti. Bir kutu kıymalı pideyle kapıma gelenle evlenirim bile
mesele kıyma ise, benimki de kıymalıydı ama
Gazel yaaa mesele kıyma değildi mesele kıymalı pideydiBi tane yap bütün oylarım sana
sen bana oyunu kullanmadan önce bi çıtlatsaydın, akşamına kapındaydı...
hemide bir değil iki değil...o derece yani...
tüh bilseydim bi pideye satardım sana
evde pide yapabilen varsa yardımcı olsun neolur yumuşak hamur elde etmek için napılır??? evde yapmak istiyorum
Dibine kadar egeliyim ben, hatta suyun öteki tarafından
Adamakıllı zeytinyağlı birşeyler yapsanızda gözümüz gönlümüz açılsa, et hiç sevmiyorum ben
Ellerine sağlık canım benim
Usha kebabini denemek kismet olmadi hala görüntüsüyle karnimi gidip gelip doyuruyorum.
Cok tembelim ben ya.
Gelsen sen bana yapsan ben de afiyetle yesem ne güzel olurdu.
3-5 saat boş bıraktım şuraları hale bak yagazel almış başını gitmiş...adra onun peşinden koşmuş... balerina beni yakalamış... koşmak için benim olmadığım anı kollamışsınız resmen
Valla öyle olmuş canımm.. Biz arkadan tın tın geliyoruz Gazel çoktan uçtu zaten gözden kaybolduah ah yanıyorum yanıyorum Nevreste'nin kayseri yağlamasını yağmadığıma yanıyorum ya aklıma da gelmişti yapsam mı diye o görüntüyle ben toplar oyları toz olurdumm
Ben benim topicten bir yemek yapacağını söyleyince kayseri yağlaması yapacağını sanmıştım
Hadi ya nevoşum valla onda da gözüm kaldı ama hadi dedim bu yemeği yapmaya teşvik olsun. Çok pişmanım çook ama son pişmanlık fayda etmez
Hayırlısı olsun canımBelki yarışma olmasa hayatta analı kızlı köfteyi denemezdin
Ay yok valla denemezdim yaavesile oldu işte. Her analı kızlı yaptığımda aldığım şuncacık oylar gelecek aklıma..
Ay yok valla denemezdim yaavesile oldu işte. Her analı kızlı yaptığımda aldığım şuncacık oylar gelecek aklıma..
Sorma vallaben daha manisa kebabı yaparmıyım bilmiyorum
Sorma vallaben daha manisa kebabı yaparmıyım bilmiyorum
İyi mi oldu kötü mü oldu bilmiyorum bir daha bu yemekleri denemiyeceksiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?