Ben gazel'in oğlunun tarafındayım, senin iki cadı bizim kızı yersende gelini ''oklavayı getir-yufkanın ucundan tut-sarımsak döv'' diyerek taciz edersin Gazel cv'sini atarmısın senin oğlunun ? Referansları eklemeyi de unutma ama, bir inceleyelim
Ben gazel'in oğlunun tarafındayım, senin iki cadı bizim kızı yersende gelini ''oklavayı getir-yufkanın ucundan tut-sarımsak döv'' diyerek taciz edersin Gazel cv'sini atarmısın senin oğlunun ? Referansları eklemeyi de unutma ama, bir inceleyelim
Olu oda olurAllahtan iyi beslemişim kızımı
O sorun değil aşılır zamanlaama kıyaslayacaksak şartlar adil olmalı :44:3 yaşındayken boyu kilosu kaçtı
aman canıııııım düşündüğün şeye bak, kimliğe yanlış yazmışlar deriz nolcak
Kızların çok sakin hanım hanımcıklardır
5000 Avro alırım aylık
Ay inanmıyorum güya arkadaşım olacaksın
Çok güldüm Allah'ta sizi güldürsün
İnanmıyorlar be gazel
Kesinlikle öyledirler
İncele en ufak detayına kadarama geçmişlerine de bak anne tarafında taktığı bilezikleri geri alan büyükdede var :26:
Nejat uygurun bir oyunu geldi aklıma
Borcum borç hayalim...
hemen canım...
temmuz 2010 doğumlu...
işi gücü yok henüz, askere de gitmedi, aman bunlar detay canım, takarız bi yüzük...hepsi olur gider..gelin kızımda çeyizini hazırlar bu sırada...
mühim olan gönüller bir olsun dimi...
Kardeşiz biz, o su götürmez bir gerçek. Ama ben kafamı da kesseler doğruyu söylerim, sizde bizim kız rahat edemez. 2 görümce-acaip hamarat bir kayınvalidepsikolojisi bozulur çocuğun
Şöyle beceriksiz bir kayınvalide olmalı ki özgüven tavan yapsın bizim kızda
Kardeşiz biz, o su götürmez bir gerçek. Ama ben kafamı da kesseler doğruyu söylerim, sizde bizim kız rahat edemez. 2 görümce-acaip hamarat bir kayınvalidepsikolojisi bozulur çocuğun
Yarısını gümüş takarız
İnanmıyorlar be gazel
Kesinlikle öyledirler
İncele en ufak detayına kadarama geçmişlerine de bak anne tarafında taktığı bilezikleri geri alan büyükdede var :26:
Nejat uygurun bir oyunu geldi aklıma
Borcum borç hayalim...
Bizden kimse çıkmadı başka taliplere bakacaksın sende bu menajer varken senin kız evde kalır
Elbette gönüller bir olsun da yüzüğün karat'ını öğrenebilirmiyiz, kızımızın o muhteşem parmağına ışıl ışıl bir pırlanta lazım
O zaman benim oğlumla kimse evlenmez yandı çocuk
Canımsın
Hem oğlu çöpsüz üzüm değil, hem de cimri
Biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip Nevreste ve oğlu elendi :86:
Bizden kimse çıkmadı başka taliplere bakacaksın sende bu menajer varken senin kız evde kalır
O zaman benim oğlumla kimse evlenmez yandı çocuk
Canımsın
Olu oda olurAllahtan iyi beslemişim kızımı
O sorun değil aşılır zamanlaama kıyaslayacaksak şartlar adil olmalı :44:3 yaşındayken boyu kilosu kaçtı
İçinede girip oturuyor mu
Hem oğlu çöpsüz üzüm değil, hem de cimri
Biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip Nevreste ve oğlu elendi :86:
geçmişimizle adım çıktı iyimi
pardon???
beceriksiz mi dediniz???
duydunuz kızlar, yok yoookkkkk, tövbe istemem kızınızı falan...
ben böyle şey görmedim bacım, daha bismillah demeden beceriksiz diye itham ettiler...
bu iş zinhar olmaz...
oğluma kız mı yok....hıhh
İçinede girip oturuyor mu
Bak bu olabilirEvde kalırsa para yokdüğündeki takılarla vericez parasını
İşte beklediğimiz hareketler bunlar
Annesinin sen olduğunu söylemesinAnnen kim diye soranlara Med desin
Yabancı damat ithal ederim gerekirse, varımı yoğumu dökerim bu konuyaSeçenek çok, ırk-renk-dil bile seçebilir bizim kız, size mi kaldık :125:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?