Yaparsın yaparsın ben yaptıysam herkes yapar
Benim ne yaptığımı biliyorsun ama şansım varmı söylemiyorsun aşk olsun
Azim diye ben buna derim işte
Böyle konuşuyorum merak ediyorsunuz ben bu işi kotaramıcam sonrası rezillik :18:
Böyle konuşuyorum merak ediyorsunuz ben bu işi kotaramıcam sonrası rezillik :18:
olur mu öyle şey. defalarca katılmış birisi olarak söyleyim o kadar emek verip buraya eklemek bile çok büyük başarı
Dejavu ile usha katılırsa katılmayacağımo zaman kesin emin olurum
aa sendemi katılcan
he he he ikinizi ayrı yemekleri ayrı oylarız ozaman :86:
Canım sen son ana kadar ekleme bir kere. Cumartesi hala eklenmemiş olursa eklersin. Seninle pişti olursam tam pişti olur yanii
Ay merak etme nolur yapamam belki beceremem neyse snede aynısını yaptıysan iyi olur
Kaçtım ben uykum geldi siz yazın ben bakarım.. Biraz daha bekleticem sizii.. Bu arada biri yaparmış yemeği fos hevesim kursağımda kalırmışş :18:
Ben kotaramadım bak mesela görüntü hiç hoşuma gitmedi fotolardakiAma
naapayım artık önemli olan meğer yarışmak mış
Ben kotaramadım bak mesela görüntü hiç hoşuma gitmedi fotolardakiAma
naapayım artık önemli olan meğer yarışmak mış
İyi geceler canımKaçtım ben uykum geldi siz yazın ben bakarım.. Biraz daha bekleticem sizii.. Bu arada biri yaparmış yemeği fos hevesim kursağımda kalırmışş :18:
yat yat, senin uykunu iyi alman gerkiyo,kolay değil yane o yemek
Dejavu ile usha katılırsa katılmayacağımYok canım ben hazır tutyorum katılım olmazsa ekleyeceğim
Ben pazara kadar eklemiyorumAma siz katılın hiç eklemeyeyim
Nasıl iyi olur
yat yat, senin uykunu iyi alman gerkiyo,kolay değil yane o yemek
Yok canım bilmiyorumsen söyle bari
olur mu öyle şey. defalarca katılmış birisi olarak söyleyim o kadar emek verip buraya eklemek bile çok büyük başarı
Kaçtım ben uykum geldi siz yazın ben bakarım.. Biraz daha bekleticem sizii.. Bu arada biri yaparmış yemeği fos hevesim kursağımda kalırmışş :18:
Sen bana söyle ben yapacakları yapanları durdurayım
belki bende bi süpriz yaparımherkesin şansını artırmak için
İyi geceler canımBen yaptım işte şimdi ekleyeceğim sen söyleme
Hangi yemek datlu çabuk söyle
belki bende bi süpriz yaparımherkesin şansını artırmak için
İyi geceler canımBen yaptım işte şimdi ekleyeceğim sen söyleme
Hangi yemek datlu çabuk söyle
canım benle usha eklese bile dört oluyoruz siz de ekleyin canım 6 olalım bari austa katılcam diyordu amaa :26:
yanii dimi. Datlum acaba aynı yemek mi hayal kırıklığına uğramazsın umarım amann bumuymuş canımm diyee.. :18:
Eprofilimden bakmıştın ya geçen gün :26:
Bu gazla ben hemen eklerim yemeğimi
Ben değilimdir o emin olabilirsin
Sen kendini durdur bana yeter
Yok canım 5 olduk mu yeterli amaç emekler boşa gitmesincanım benle usha eklese bile dört oluyoruz siz de ekleyin canım 6 olalım bari austa katılcam diyordu amaa :26:
yanii dimi. Datlum acaba aynı yemek mi hayal kırıklığına uğramazsın umarım amann bumuymuş canımm diyee.. :18:
Eprofilimden bakmıştın ya geçen gün :26:
Bu gazla ben hemen eklerim yemeğimi
Ben değilimdir o emin olabilirsin
Sen kendini durdur bana yeter
süpriz yemeğeimi bi kaç kişi dışında kimse sevmeyecek çünkü, çok eminimNiye öyle söylüyorsun
tıp.................................Ekle canım canın sağolsun ne demek
Datlu ikinci bir emire kadar sana konuşmayı yasaklıyorum o ikinci emirde ben yemeği paylaşınca olacak o zaman konuşabilirsin bol bol
Yap yap zaten ben bütün iddialarımı geri alıyorum
Hediye yinede verilirse hayır demem tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?