• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Yöresel Yemekler

Yöresel Yemekler

Favori tarifim ....

• Ankete Katılan
    149
  • Anket Kapalı .
Kaçtım ben uykum geldi siz yazın ben bakarım.. Biraz daha bekleticem sizii.. Bu arada biri yaparmış yemeği fos hevesim kursağımda kalırmışş :18::9:

olur mu öyle şey. defalarca katılmış birisi olarak söyleyim o kadar emek verip buraya eklemek bile çok büyük başarı:29:

Bakalım artık buraya ekleyebilecek durumda olursa eklerim tabii bir de o aşamaya bile gelememesi var :18:

o zaman kesin emin olurum :60:

aa sendemi katılcan
he he he ikinizi ayrı yemekleri ayrı oylarız ozaman :86:
Dejavu ile usha katılırsa katılmayacağım:9:Yok canım ben hazır tutyorum katılım olmazsa ekleyeceğim:21:
Canım sen son ana kadar ekleme bir kere. Cumartesi hala eklenmemiş olursa eklersin. Seninle pişti olursam tam pişti olur yanii :52:

Ay merak etme nolur yapamam belki beceremem neyse snede aynısını yaptıysan iyi olur :34:

Ben pazara kadar eklemiyorum:29:Ama siz katılın hiç eklemeyeyim:51::52:

Nasıl iyi olur:27:

Kaçtım ben uykum geldi siz yazın ben bakarım.. Biraz daha bekleticem sizii.. Bu arada biri yaparmış yemeği fos hevesim kursağımda kalırmışş :18::9:

yat yat, senin uykunu iyi alman gerkiyo, :27: kolay değil yane o yemek:37:

Ben kotaramadım bak mesela görüntü hiç hoşuma gitmedi fotolardaki:52::52:Ama

naapayım artık önemli olan meğer yarışmak mış :21:

:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

Yom yok sen böyle diyorsun ama gayet güzel olmuştur bence meraktayımm :52:

belki bende bi süpriz yaparım:34: herkesin şansını artırmak için :60:

Dejavu ile usha katılırsa katılmayacağım:9:Yok canım ben hazır tutyorum katılım olmazsa ekleyeceğim:21:

Ben pazara kadar eklemiyorum:29:Ama siz katılın hiç eklemeyeyim:51::52:

Nasıl iyi olur:27:

canım benle usha eklese bile dört oluyoruz siz de ekleyin canım 6 olalım bari austa katılcam diyordu amaa :26:

yat yat, senin uykunu iyi alman gerkiyo, :27: kolay değil yane o yemek:37:

yanii dimi. Datlum acaba aynı yemek mi hayal kırıklığına uğramazsın umarım amann bumuymuş canımm diyee.. :18:

Yok canım bilmiyorum:5: sen söyle bari:14::14::14:

Eprofilimden bakmıştın ya geçen gün :26:

olur mu öyle şey. defalarca katılmış birisi olarak söyleyim o kadar emek verip buraya eklemek bile çok büyük başarı:29:

Bu gazla ben hemen eklerim yemeğimi :21:

Ben değilimdir o emin olabilirsin:40:

Sen bana söyle ben yapacakları yapanları durdurayım:60:

Sen kendini durdur bana yeter

:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

İyi geceler canım:16:Ben yaptım işte şimdi ekleyeceğim sen söyleme:33:

Hangi yemek datlu çabuk söyle:52:

Ekle canım canın sağolsun ne demek :16:

Datlu ikinci bir emire kadar sana konuşmayı yasaklıyorum o ikinci emirde ben yemeği paylaşınca olacak o zaman konuşabilirsin bol bol :1::20:

Bu arada datlunun tahminin bende bilmiyorum ama bana bulmuş gibi geliyor :18:

İyi geceler canım:16:Ben yaptım işte şimdi ekleyeceğim sen söyleme:33:

Hangi yemek datlu çabuk söyle:52:

canım benle usha eklese bile dört oluyoruz siz de ekleyin canım 6 olalım bari austa katılcam diyordu amaa :26:

yanii dimi. Datlum acaba aynı yemek mi hayal kırıklığına uğramazsın umarım amann bumuymuş canımm diyee.. :18:

şaka yapıyom kızlar ya bilmiyom sadece bi konu geçmişti ya senle aramızda dejavu dedenin yaptığı bi yemekten bahsetmiştin acaba o mu dedim. :17:

:46::46::46::46::46::46:

Yok canım 5 olduk mu yeterli amaç emekler boşa gitmesin:31:Ben ekliyorum yaptıklarımı:34:Evet bak belki datluda katılırmış:52:

Evet bakmıştım hatılıyorum ama tam olarak neydi onu bilmiyorum:56::52:
Ekle canım bekliyoruz:46::46:
Tamam siz katılın ben eklemiyeceğim zaten güzel olmadı:9::19:Pek fotojenik çıkmamış:30:

:29:Niye öyle söylüyorsun:38:
süpriz yemeğeimi bi kaç kişi dışında kimse sevmeyecek çünkü, çok eminim:60:
anladın sen onu:27:

Ekle canım canın sağolsun ne demek :16:

Datlu ikinci bir emire kadar sana konuşmayı yasaklıyorum o ikinci emirde ben yemeği paylaşınca olacak o zaman konuşabilirsin bol bol :1::20:
tıp.................................
Yap yap zaten ben bütün iddialarımı geri alıyorum :27:

Hediye yinede verilirse hayır demem tabi:21:

rahat ol benden zarar gelmez:37:

Back