Yöresel Tarif Yöresel Yemekler

Yöresel Yemekler

Favori tarifim ....

• Ankete Katılan
    149
  • Anket Kapalı .
En geç yarın öğreniriz

tamam yarın oldu ben geldim öğrenmeye
saat 00.30 civarı yarın oldu öğrenmek istiyorum yataktan bağlanıyorum şu an sırf merakımdan tekrar girdim yoksa fosur fosur uyuyor olcaktım

Son düzenleme:
Günaydınlar

Anket kapanmış birinçimiz belli oludu Gazel teprikler
Katılan tüm arkadaşlara ellerine ve yüreklerine sağlık
Bu katoğorüden gerçekten çok keyif aldım kk yeni bir ahçı kazandırdık Usha
Tarısı yeni katogorinin başına

Son düzenleme:
Gazel birinciliğini tebrik ederim canım.:119:Hak ettin kazandım.Seninle ve diğer arkadaşlarla yarışmak çok keyifliydi.Katılan herkesin eline koluna sağlık.

afakan,aycaaaaaaa,blackk_swan,blueworld,dirim,EbediMutluluk,efeeylul,eLmayRa_,emelllemelll,E_M_A,Heyaksi,icimdeki_sen,ikramayalazkizi34,melek181,Mercani,muki,nehirnil111,nicksiz,nurlum,office,pamuk_helva,paris68,PersephoneH,Reputable,samyeli34,seam, SehKer,selxxx,sey_ren,Surrender,TaeYang,talopames,therewasanAngel,tugba00,vuslat79

Bana oylarıyla destek olan herkese de çok teşekkür ederim.Oylarınız beni çok mutlu etti sağolun.:119:

sabah oldu geldim ama hala bişi yookkkkkkk daha ne kadar bekliceeezzzzz :84::84::84:

Gazel birinciliğini tebrik ederim canım.:119:Hak ettin kazandım.Seninle ve diğer arkadaşlarla yarışmak çok keyifliydi.Katılan herkesin eline koluna sağlık.

çok teşekkür ederim canım
asıl ben seni tebrik ederim canım, çok güzel bir tarifti....ellerine sağlık...bende çok keyif aldım sizlerle olmaktan...
katılan herkesi tebrik ederim, herkesin ellerine emeğine yüreğine sağlık
daha nice yarışmalarda yarışalım inşallah...

sabah oldu geldim ama hala bişi yookkkkkkk daha ne kadar bekliceeezzzzz :84::84::84:

aynen bende sık sık girip bakıyorum, ama yok
eşim bile dalga geçiyor benle

Ya olmadı ama çok güzel kutlama hazırlamıştım , neden çıkmadı giflerim

Gazelcim tebrikler arkadaşım , havai fişekler patlatıp , dansöz bile oynattım ama mesajı düzenlemek zorunda kaldım , çıkmadılar .

Son düzenleme:
gazelim tebrikler canım :124::119:

ah ahretim benim
olsun dansöz oynuyor ya o yeter bana
çok teşekkür ederim ahretim....herşey seninle güzel...

gazelim tebrikler canım :124::119:

çok teşekkür ederim canım..oylarınız için hepinize minnettarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…