• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Yöresel Yemekler

Yöresel Yemekler

Favori tarifim ....

• Ankete Katılan
    149
  • Anket Kapalı .
Oy kullanmayan arkadaşların oylarını bana yazalım:27: yazık bana:43:

Evet canım kullanamadım:5:
Hepinizin yemeği benim için sahiden özel:69:Çok düşündüm ve ayrım yapamadım:50:İyi ki kapanmış anket:52:
Hepinize çok ama çok teşekkür ederim çok güzel bir yarışma oldu:46::46::46::46::46:Bitsin hiç istemiyorum:59:
Siz yine katılsanız birlikte olsak her zaman:26::52::52::52::52::52:

nasip bakalım nevrestem...neden olmasın..benim ayarım belli olmaz :34:
hiç ummadığınız anda katılıveririm...:ssz:

ama ben daha oy kullnmadım:26:

kime verecektin?? :34::34:

veremedikten sonra ne anlamı var söylemenin:59:

Anlamsız olur mu hiç bana verilen oyların benim için manevi anlamı büyük:16:

iş yerinde bazı resimleri göremiyorum, sonrasında da evde bakar veriirm dedim ama haftasonunu evde geçirmedim. kaldı öylece.
:59:
imzalı mazeret dilekçemi müdüriyete bırakıyım mı:26:

Nickim ''Usha'' diye yazılıyor:34: karışıklık olmasın diye dilekçenin altına not düşebilirsin :51:

Anlamsız olur mu hiç bana verilen oyların benim için manevi anlamı büyük:16:

Nickim ''Usha'' diye yazılıyor:34: karışıklık olmasın diye dilekçenin altına not düşebilirsin :51:

isimlerinizin yazılı olduğu dilekçeyi evrene yollayayım, prormosyon amaçlı:)))

iş yerinde bazı resimleri göremiyorum, sonrasında da evde bakar veriirm dedim ama haftasonunu evde geçirmedim. kaldı öylece.
:59:
imzalı mazeret dilekçemi müdüriyete bırakıyım mı:26:

Oylama senin ve benim vereceğimiz oy ile değişmiyecek sen kime oy vereceğini söyle emin ol kıymetli olur:34:
Ben hepsine oy verdim öyle saysınlar:52:Hepsine benden 100 puan:52:Çok güzel dostluklar tatlı sohbetlerde çabası:69:

Oylama senin ve benim vereceğimiz oy ile değişmiyecek sen kime oy vereceğini söyle emin ol kıymetli olur:34:
Ben hepsine oy verdim öyle saysınlar:52:Hepsine benden 100 puan:52:Çok güzel dostluklar tatlı sohbetlerde çabası:69:

Nevoş puanları öyle bol keseden dağıtıyorsun ki insan ister istemez korkuyor canım:53:

ha ha :))) en ikna edici konuşmaydı

içimden Usha geçti , bende yaptım manisa kebabı biliyosun. bunu değişik bir kişinin elinden görmek beni memnun etti. tadınıda çok beğendiğim bir yemektir.

içimden Usha geçti , bende yaptım manisa kebabı biliyosun. bunu değişik bir kişinin elinden görmek beni memnun etti. tadınıda çok beğendiğim bir yemektir.

:16::16::16::16: Oyu vermiş kadar oldun datlucum birde hediye gönderirsen iyice makbule geçersin :27:

Nevoş puanları öyle bol keseden dağıtıyorsun ki insan ister istemez korkuyor canım:53:
Ne hakediyorsanız onu veriyorum istemiyorsan sana 99 vereyim:60:

Usha'nın ellerine sağlık bende çok düşündüm ama bir ortasını bulamadım:ssz:Usha eski arkadaşım onunla tekrar sohbet etmek hatta daha çok kaynaşmak beni çok ama çok mutlu etti:16:

Ne hakediyorsanız onu veriyorum istemiyorsan sana 99 vereyim:60:

Usha'nın ellerine sağlık bende çok düşündüm ama bir ortasını bulamadım:ssz:Usha eski arkadaşım onunla tekrar sohbet etmek hatta daha çok kaynaşmak beni çok ama çok mutlu etti:16:

Yok canım hak meselesi değilde puanlarla gazlayıp tekrar yarışmaya katılmamı sağlamak için kumpas girişimlerin olacakmış gibi bir his kaplıyor içimi :52::52::52:

''Usha'nın yemeğini beğenmedim'' demeyi bu kadar kibar bir hale getiriyorsun ya canım kızamıyorum bile sana :60::60::60:

Back