Kimse yok mu
Kimse yok mu
Alsem seni gören cennetlik Kız nasılsın ❤Yemek yiyorum, çok meşgulüm
İyiyim abla çok şükür. İş güç, aile, bebek, sağlık derken detoks yapıyorum biraz. İyi de geliyor açıkçası.Alsem seni gören cennetlik Kız nasılsın ❤
Kız sen nerdesinYemek yiyorum, çok meşgulüm
Bize mi detoksİyiyim abla çok şükür. İş güç, aile, bebek, sağlık derken detoks yapıyorum biraz. İyi de geliyor açıkçası.Sizlerden naber?
iyidir çok şükürİyiyim abla çok şükür. İş güç, aile, bebek, sağlık derken detoks yapıyorum biraz. İyi de geliyor açıkçası.Sizlerden naber?
Her şeye detoks. yemek hariçBize mi detoks
Allah iyiliğimizi bozmasın inşallah ablacımiyidir çok şükür
Deli yaaHer şeye detoks. yemek hariç
Allah iyiliğimizi bozmasın inşallah ablacım
Valla en son tartıldığımda yarım kilo almıştım. Ekimin 8’ydi. 4 ayda yarım kiloDeli yaakilo aldım mı bari
Yok artık AyşoValla en son tartıldığımda yarım kilo almıştım. Ekimin 8’ydi. 4 ayda yarım kiloSonra aç karnına ve kıyafetsiz tartılmadım ama tahminen almışımdır.
Çok normal aşko. Çocuk 150 gram filan daha, suyuyla birlikte zaten anca şu an yarım kilo Olsun hadi. Yani gereksiz yağ almamışım, yavrum büyümüşYok artık Ayşosen kilo almadan doğurcan da bebe nolacak
Oyy çenin yavrunu yesinler yaa şapşikÇok normal aşko. Çocuk 150 gram filan daha, suyuyla birlikte zaten anca şu an yarım kilo Olsun hadi. Yani gereksiz yağ almamışım, yavrum büyümüş
Sen kilo almamışsın,kilo seni almisValla en son tartıldığımda yarım kilo almıştım. Ekimin 8’ydi. 4 ayda yarım kiloSonra aç karnına ve kıyafetsiz tartılmadım ama tahminen almışımdır.