- 24 Mart 2020
- 9.888
- 35.543
- 31
15.günümüz bugünRezeneden olmamıştırKaç günlük oldunuz
İnşallah güzelciğimm dünyaya adapte olur inşallah bir an evvelAlisacak yakında inşallah
Aminn sultanım ama normalde 10-15 gün sonra başlarmış senin bebekte erken başlamış dedi doktorlar, yani çok hevesli başladık gaz konusunaÇabucak gazı biter inşaallah
Kahveye gel mi diyorsun
abla artık emoji atıorumKahveye gel mi diyorsun
Belki çabuk biter her çocuk bir olmuyor.Benim kızlardan birinin 6-7 ay sürdü15.günümüz bugünbi düzen oturtmaya çalışıyoruz bakalım düzensizlik içinde
İnşallah güzelciğimm dünyaya adapte olur inşallah bir an evvel
Aminn sultanım ama normalde 10-15 gün sonra başlarmış senin bebekte erken başlamış dedi doktorlar, yani çok hevesli başladık gaz konusuna
Subliminal mesajabla artık emoji atıorum
taktik değiştim belki işe yarar
Maşallah15.günümüz bugünbi düzen oturtmaya çalışıyoruz bakalım düzensizlik içinde
Aminn sultanım ama normalde 10-15 gün sonra başlarmış senin bebekte erken başlamış dedi doktorlar, yani çok hevesli başladık gaz konusuna
Hayırlı CumalarGünaydın. Hayırlı cumalar
Olacak canım,hiç merak etme15.günümüz bugünbi düzen oturtmaya çalışıyoruz bakalım düzensizlik içinde
15 gün olmuş bile gazımı var yoksa bebeğin.15.günümüz bugünbi düzen oturtmaya çalışıyoruz bakalım düzensizlik içinde
Günaydın canım ,aminGünaydın. Hayırlı cumalar
Günaydın aşkom çok haklısınAmma konuşmuşsunuz yakimsenin geçmişi beni ilgilendirmediği için aradaki 30 sayfayı görmezden geliyorum
Günaydın herkese
AhahahahAmma konuşmuşsunuz yakimsenin geçmişi beni ilgilendirmediği için aradaki 30 sayfayı görmezden geliyorum
Günaydın herkese
Nasılsın aşkoAhahahahGünaydın aşkom
İyiyim aşkom, sen nasılsın?Nasılsın aşko