Krema yerineLabneli mantar
Hiç yaniKrema yerine
Kaçtı aşkoHiç yani
Eşim yapacak amaTamam mantar olur
KaçmazzzzKaçtı aşko
OlsunEşim yapacak ama
Login • Instagram durum tam olarak böyle gelişti baktım saat beş olmuş yarım saatte turbo takıp bitirdim işleri aşkoOnun her hali matmazel
O çocuğa baksın sen yapEşim yapacak ama
Ahahahah asko yaaLogin • Instagram durum tam olarak böyle gelişti baktım saat beş olmuş yarım saatte turbo takıp bitirdim işleri aşko
Login • Instagram durum tam olarak böyle gelişti baktım saat beş olmuş yarım saatte turbo takıp bitirdim işleri aşko
Halimi resimleri isterdim ama ifşa olmayım şimdiKaçtı aşko
Hemen bir Labneli yemek yap,dertler bitsinHalimi resimleri isterdim ama ifşa olmayım şimdi
Büyük çadırı ters çevirmiş içine girmiş anne hadi gel hem beni kurtar hem yemek ye diyor küçük kucağımda agliyor. Komşunun kzii anahtarı istiyor ...
7 de kalktım ve neler yaptığımı yazsamHalimi resimleri isterdim ama ifşa olmayım şimdi
Büyük çadırı ters çevirmiş içine girmiş anne hadi gel hem beni kurtar hem yemek ye diyor küçük kucağımda agliyor. Komşunun kzii anahtarı istiyor ...
Bu hafta bir nevi kendimiz çalıp kendimiz söylüyoruz yani.Evet söylediler
Birde düşünsene bu hafta 10-11 kişi katılacak 4 ya da 5 tanedi fasulye
BırakmıacamE bırak kızım sen deSayko musun ?
Cidden bu fırsat kaçmaz
Puuu yazıklaaağr olsun nerde bu KK hanımlarıCidden bu fırsat kaçmazŞimdi 3 tarif var 2 si fasulye
Tüm etiketler yolunuza feda hemsom
MssPinkiePuuu yazıklaaağr olsun nerde bu KK hanımlarıBen birini dahil etmeye çalışıyorum da iki bebeyle dahil olamıyor.
Yoook biz yemek isterük.Tüm etiketler yolunuza feda hemsom