O zaman onu bana bırakın bariBir tek soğan kebabı az bilindik yöresel yemektir herhalde.
O kadar güzel oluyor kiiiiHadiyaa ben bı halt bilmiyormuşum valla
Valla merak ettim
Bıktım dışarıda yemek yemekten. Balıklar bitti gibi, döneceğiz inşallahNezaman gitcen eveee orda bari yiyin bisiler yakınlarda varsa biyerler kuzu
Yasoyla senin sayende sisecek biyerim benimde sagolunO kadar güzel oluyor kiiiiofff aserdim ben
Içine karabiberde atarım ben hem tatlı hem acı ayna anda gelir ağızaBizde balkabaklı börek yapılır. Şekerli ve cevizli olur iç harcı
Soğan kebabı>Diğer tüm kebaplarO zaman onu bana bırakın bari
Hemen kalk yap bayilirsin ama herkes börekte tatlı sevmez.bence çok yakisiyrYasoyla senin sayende sisecek biyerim benimde sagolun
Çok dertliiiiiBıktım dışarıda yemek yemekten. Balıklar bitti gibi, döneceğiz inşallah
Balkabağı var evde demişsin. Yap hemen guççük bir tepsiYasoyla senin sayende sisecek biyerim benimde sagolun
Gece yaptım canımÇok dertliiiii
İyi bari gidinde yiyin bisiler evinizde tabi hazırda yemek varsa ,şimdi o yorgunlukla mutfağa girmesi var çünkü
Susun bee valla ben evdekini tatlı yapacaktım girmennn kanimaaaIçine karabiberde atarım ben hem tatlı hem acı ayna anda gelir ağızaallahım offf yarın kabak alayim
Iki dakka yoldan al sende , yufkayla kıvır yasoBalkabağı var evde demişsin. Yap hemen guççük bir tepsi
Bence tatli yapmaSusun bee valla ben evdekini tatlı yapacaktım girmennn kanimaaa
Soğan kebabı>Diğer tüm kebaplar
Küçük tepsiye çok balkabağı gitmez zaten. Boyluca 1 dilim yeterSusun bee valla ben evdekini tatlı yapacaktım girmennn kanimaaa
Nasıl yapilcak ama bilmiyorum yasom birde evdekiler yemezse diyede seyedemiyorum ya ama denemek lazım en küçük borcama da olsa.varmi yaptığın bir tarif ,ama şekerli vs olmasa mi tuzlusunu bilen varsa atsınBalkabağı var evde demişsin. Yap hemen guççük bir tepsi
Evet kuzu tatlı diyince bir durdum benHemen kalk yap bayilirsin ama herkes börekte tatlı sevmez.bence çok yakisiyr
Yoook, ben çarşaf böreği gibi yapılanı seviyorum.Iki dakka yoldan al sende , yufkayla kıvır yaso
Tuzlu hiç yemedim onu canım.Nasıl yapilcak ama bilmiyorum yasom birde evdekiler yemezse diyede seyedemiyorum ya ama denemek lazım en küçük borcama da olsa.varmi yaptığın bir tarif ,ama şekerli vs olmasa mi tuzlusunu bilen varsa atsın