- 29 Nisan 2015
- 31.345
- 105.503
Yarısını tatlı yapsam yarısını böreğe olabilir belkim neysem ben dusuneyimBence tatli yapma
Of anam of aklımda yoktu nerden açtınızKüçük tepsiye çok balkabağı gitmez zaten. Boyluca 1 dilim yeter
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarısını tatlı yapsam yarısını böreğe olabilir belkim neysem ben dusuneyimBence tatli yapma
Of anam of aklımda yoktu nerden açtınızKüçük tepsiye çok balkabağı gitmez zaten. Boyluca 1 dilim yeter
Kolay baya. işte ben tatlı börek olarak değilde diğer türlüsünü bir arastirayim kuzum ,ha belki sonra dediğin gibi tatlı olanıda denerim.ay bana belli olmaz belkim tatlısını yaparım böreğin anlattığın sekilTuzlu hiç yemedim onu canım.
Küçük tepsi için 2 patates kadar edecek kabak rendesi, yarım bardak toz şeker, birazda ceviz kırığı koy içine
Yufka ile yapılacaksa, sütlü börek sosu hazırla. O kadar
Yarısını tatlı yapsam yarısını böreğe olabilir belkim neysem ben dusuneyim
Of anam of aklımda yoktu nerden açtınız
Çok tatlı olmuyor zaten, muhakkak dene bir araKolay baya. işte ben tatlı börek olarak değilde diğer türlüsünü bir arastirayim kuzum ,ha belki sonra dediğin gibi tatlı olanıda denerim.ay bana belli olmaz belkim tatlısını yaparım böreğin anlattığın sekil
Tamam belki ilk onu denerimÇok tatlı olmuyor zaten, muhakkak dene bir ara
İyiyim tatlım ev iş çocuk koşuşturmaIyi ki periler var hayatımızda çok şükür iyiilik sağlık bebekim eğleniyoruz buralarda sen nasılsın napiyon
Rica ederim tebrikler şimdiden
Habibimmmmm çok teşekkür ederim
Evet yasonun yoruma bu cevap cuk
Vallahi nasıl supriz oldu hem de
Hemde çok
Cook teşekkür ederim canlarimm
Yiiaaa
Vaybeee 19 benim ilkokul nom bide
Vurun kırbacı
Cook teşekkür ederim tatlım
Valla canom busefer olan oluyor heral
Yeşil yeşil güzel durcak inşallah
Kullan abla istediğin gibi
Catlamak Ne Geberdiiiim
Abla varya vallahi dedimki içimden eğer önde olsaydım bı şekilde belki bir mesaj atardı nevos hani önceden nolar mesaj kutusunda duruyor diye düşünerekten
Canimsinn teşekkür ederim tekrarRica ederim tebrikler şimdiden
bir dahakine bende katılcm bu kadar sevinmeCanimsinn teşekkür ederim tekrar
Yok kız onun tuzlusu olmaz balkabagi zaten tatiNasıl yapilcak ama bilmiyorum yasom birde evdekiler yemezse diyede seyedemiyorum ya ama denemek lazım en küçük borcama da olsa.varmi yaptığın bir tarif ,ama şekerli vs olmasa mi tuzlusunu bilen varsa atsın
Ah ben açamadığım için tabi beceriksiz ben,hazır yifkaYoook, ben çarşaf böreği gibi yapılanı seviyorum.
Hazır yufkadan sevmem
Rakip olazaaaaazzz korkutma beni cokmu iyisin valla döverimbir dahakine bende katılcm bu kadar sevinme
Ben sos koymadanda yapıyorumYarısını tatlı yapsam yarısını böreğe olabilir belkim neysem ben dusuneyim
Of anam of aklımda yoktu nerden açtınız
Ya nebilim giii borekte hiç tatlı olarak yemedigim icünnnYok kız onun tuzlusu olmaz balkabagi zaten tati
Siz neler yapıyonuz boyleeeBen sos koymadanda yapıyorum
Rabbim iyilik sağlık versin inş bitanemİyiyim tatlım ev iş çocuk koşuşturma
Kuzuumm bunu asla tuzlu yapamazsın ki olmaz yani bu börek hem acılı hem hafif tatlı oluyo çok tatlı değil, daha çok balkabağı tadı geliyor. Kabak şeker ceviz karabiber çiğden karıştır koy içine bu kadarYa nebilim giii borekte hiç tatlı olarak yemedigim icünnn
Biz bulamaç pidesi de yaparız kuzu,içine koyu muhallebi koyariz allahım bayilirimSiz neler yapıyonuz boyleee
Tamam tamam anladımKuzuumm bunu asla tuzlu yapamazsın ki olmaz yani bu börek hem acılı hem hafif tatlı oluyo çok tatlı değil, daha çok balkabağı tadı geliyor. Kabak şeker ceviz karabiber çiğden karıştır koy içine bu kadar