Aynen o olabilirBir tek soğan kebabı az bilindik yöresel yemektir herhalde.
Neler duyacağımBiz bulamaç pidesi de yaparız kuzu,içine koyu muhallebi koyarizallahım bayilirim
Biraz karabiber de at içine, sekeride çok koyma normal tatlı yapar gibi düşünme yani periskomTamam tamam anladım
Öyle yapayım bende anlattınız anlattınız yapmak farz oldu
Ben bursaliyim kuzu da bunu çoğu kişi bilmez malesfNeler duyacağımkuzum nereliydin seeen vallahi bakacağım ne değişik şeyler varmış meğer
Valla elim boldur doldururmusum kafa gidipBiraz karabiber de at içine, sekeride çok koyma normal tatlı yapar gibi düşünme yani periskom
Valla bende yarın kabak alicam artıkValla elim boldur doldururmusum kafa gidip
Neyse dikkat ederim
Vallahi değişikmis denemeye değer yeni tadlar .Ben bursaliyim kuzu da bunu çoğu kişi bilmez malesf
Al al yapalımValla bende yarın kabak alicam artıkçok özledim
Ben tatlı sevdiğim için börektede çok seviyorum periskom, yakistiriyorumVallahi değişikmis denemeye değer yeni tadlar .
Belki bende yedikten sonra seveceğimBen tatlı sevdiğim için börektede çok seviyorum periskom, yakistiriyorum
Yapalım valla çok konuştuk perişimAl al yapalım
En küçük borcama dene kuzum inş beğenirsinBelki bende yedikten sonra seveceğim
Oyle yapayım kuzu akşama eşime soydurayim dogratayimdaEn küçük borcama dene kuzum inş beğenirsin
Oğlan okulda kusmuş, öğretmen aradı. Gittim aldımC A N O kuzu senin minikler nasıl iyilestilermi.
EyvahOğlan okulda kusmuş, öğretmen aradı. Gittim aldım
Eline yapıştırıcı sürülmüş, çıkmıyor diye ağlamış. Elini ağzına sürünce olan olmuş
Sağol canımEyvah
Geçmişler olsun
Oyy kuzum benim kıyamam yaa geçmiş olsun canomOğlan okulda kusmuş, öğretmen aradı. Gittim aldım
Eline yapıştırıcı sürülmüş, çıkmıyor diye ağlamış. Elini ağzına sürünce olan olmuş
Inş periskomOyle yapayım kuzu akşama eşime soydurayim dogratayimda
Amanınnn yavrumOğlan okulda kusmuş, öğretmen aradı. Gittim aldım