Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Offf balkabakli gözleme yapım banaBalkabaklı gözleme ya da pırasalı börek
Yorma kendiniiii gel birayaaaKeşkek?
Bizde balkabaklı börek yapılır. Şekerli ve cevizli olur iç harcıOfff balkabakli gözleme yapım bana
Hiç yedinmi nasıl bir gözleme olur acaba valla evde var denesemmiOfff balkabakli gözleme yapım bana
Bir tek soğan kebabı az bilindik yöresel yemektir herhalde.Keşkek?
Sut helvası demesini bekliyorum yasonunYorma kendiniiii gel birayaaa
Acıktım ya, sevdiğim yöreselleri sayıyorum. Canım istedi hepiciğindenYorma kendiniiii gel birayaaa
Oraya doğru gidiyor zatenSut helvası demesini bekliyorum yasonun
Bal kabakli börek meşhurdur bizde kışın çok yaparız. Acayip güzel olur bayilirim gozlemede eminim şahane olur perişim ağzım sulandıHiç yedinmi nasıl bir gözleme olur acaba valla evde var denesemmi
Kurban oluruuum sen evde degilmisinAcıktım ya, sevdiğim yöreselleri sayıyorum. Canım istedi hepiciğinden
Onu yıllar evvel yaptım yarışmada. Aynı konuyu bir daha açmayayım, sayfayı hortlattık mı tamamdırSut helvası demesini bekliyorum yasonun
Bizdeeeeee acayip severim offffffBizde balkabaklı börek yapılır. Şekerli ve cevizli olur iç harcı
İşteyimKurban oluruuum sen evde degilmisin
Hadiyaa ben bı halt bilmiyormuşum vallaBal kabakli börek meşhurdur bizde kışın çok yaparız. Acayip güzel olur bayilirim gozlemede eminim şahane olur perişim ağzım sulandı
Nezaman gitcen eveee orda bari yiyin bisiler yakınlarda varsa biyerler kuzuİşteyim