Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Rabbim gittiğiniz yerde huzur mutluluk versin canımın içi hamilelik iyi gidiyor Allah’a şükür şuan için,inşallah sorunsuz devam eder.hayırlısıyla bu bebeğimi de alırsam inşallah kucağıma,çocuk defterini kapatacak
Rabbim gittiğiniz yerde huzur mutluluk versin canımın içi hamilelik iyi gidiyor Allah’a şükür şuan için,inşallah sorunsuz devam eder.hayırlısıyla bu bebeğimi de alırsam inşallah kucağıma,çocuk defterini kapatacak
Amin canım benim sağolasın üçüncü çocuğa bakamam nevoşum çok zor,birtanesine zor bakıyorum.ikinciye nasıl bakacağımı kara kara düşünürken üçüncü çok zor çocuk bakmak çok zormuş göründüğü gibi değilmiş
Elma soyuyodum bi an hızlı kesti ucu yarısıyla beraber avucuma girdi yarıldı bayağı kanadı ama yumuşak et olduğu için hemen yapıştı Allahtan ama bileğe kadar agrı vueuyo
Elma soyuyodum bi an hızlı kesti ucu yarısıyla beraber avucuma girdi yarıldı bayağı kanadı ama yumuşak et olduğu için hemen yapıştı Allahtan ama bileğe kadar agrı vueuyo