- 31 Aralık 2017
- 12.133
- 32.162
- 36
Ben de 2 katagori dir yoktum canım efsane olmasam da tarifi yapsam da yesem çok canım çektiBu arada efsane(yani ben) geri döndü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de 2 katagori dir yoktum canım efsane olmasam da tarifi yapsam da yesem çok canım çektiBu arada efsane(yani ben) geri döndü
Aslansın len
Mortim benim beee nassın
Ben sonunculuğumla efsane oldum farklıyız kuzumBen de 2 katagori dir yoktum canım efsane olmasam da tarifi yapsam da yesem çok canım çekti
Mortim benim beee nassın
Efsaneler farklıdır hak bende iki yarismadir efsaneyim Dahliadivin ile demiBen sonunculuğumla efsane oldum farklıyız kuzum
Hamd olsun gülüm biraz yazın temposu düştü sen neler yaptın kaç kilosunŞükür iyiyom sen nasılsın
Efsaneler ölmez sadece şekil değiştirirEfsaneler farklıdır hak bende iki yarismadir efsaneyim Dahliadivin ile demi
Güldürdün beni şeytanın bacağını kır da normal birinci ol bu seferBen sonunculuğumla efsane oldum farklıyız kuzum
Bana dua et 1. OlayımGüldürdün beni şeytanın bacağını kır da normal birinci ol bu sefer
Ederim sondan mı baştan mıBana dua et 1. Olayım
Canansuyu burdan tebrik ediyorum inşaAllah bizlerde kazanabiliriz hiç kazanamayanlar
Evet uslanmaz ikiliEfsaneler farklıdır hak bende iki yarismadir efsaneyim Dahliadivin ile demi
Tabiiki baştanEderim sondan mı baştan mı
Tamam tamam kızma inşallah birinci olursun canımTabiiki baştan
İnşaAllahTamam tamam kızma inşallah birinci olursun canım
Bana da bana daİnşaAllah
@kukrim27 nerdesinnnnn bana bir okurmusun