- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
Keske deneye bilsenizHiç yemedim güzeldir senin ellerinden :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Keske deneye bilsenizHiç yemedim güzeldir senin ellerinden :))
Ben bir şey denedim oda güzeldi ama kıtır turşu seven yemez sanırımKeske deneye bilseniz
Himm ilk defa duydumBen bir şey denedim oda güzeldi ama kıtır turşu seven yemez sanırım
Biberiye turşusu oluyor ya o biberler i önce köz leyip sonra turşu yapmışlar değişik gelmişti
Evet sapsarı biber uzeirnde benek benek köz izi var ben koz tadini sevdiğimden hoşuma gitmiştiHimm ilk defa duydum
Ben bunu biliyorum, domatesi sevemedim ama suyu çok çok lezzetliSize cici tursularimi atayim teyzeleri
Eki Görüntüle 2551450
Geçmiş olsun canım sen bilirsin:)Nevo tursu kurdum bu gun gelecek hafta insallah tarifimi yaparim bu hafta dinleneyim hasta olucam galiba☹
Senin bebeğin cinsiyeti ne olacaktıİyi abla idare
Bende kırmızı domates koyarım güzel oluyor:)Bizim buralarda cok sevilir hele pilavla
Hoşgeldin canım nasılsınİyi akşamlar
Hoşbulduk canım iyiyim şükür oğlanın bu hafta full sınavlar var yarında matematik ona sınav hazırladım çözüyor bende orada kahve içeyim dedim buraya geldimHoşgeldin canım nasılsın
Kız ablaSenin bebeğin cinsiyeti ne olacaktı
Allah zihin açıklığı versin canım bizimde durum aynıHoşbulduk canım iyiyim şükür oğlanın bu hafta full sınavlar var yarında matematik ona sınav hazırladım çözüyor bende orada kahve içeyim dedim buraya geldim
Sen nasılsın ❤
Afiyet olsun fındık vallahi bende yapıp sana seslencektim gel kahveye balım diye amma içiyorsun sonra artıkınHoşbulduk canım iyiyim şükür oğlanın bu hafta full sınavlar var yarında matematik ona sınav hazırladım çözüyor bende orada kahve içeyim dedim buraya geldim
Sen nasılsın ❤
Hayırlı sağlıklı olsun inşallahKız abla
Sağlıkla kucağına alırsın inşaallahKız abla
Aminnn hepsine inşallah canımAllah zihin açıklığı versin canım bizimde durum aynı
Bugün sosyal vardı yarın TürkçeÖğretmen değişikliği biraz alışmaya çalışıyor.
Sağol canımHayırlı sağlıklı olsun inşallah
Amin abla sağolSağlıkla kucağına alırsın inşaallah
Oy oyy hayırlarla kucağına al hemşom inşallahKız abla