Çok geçmiş olsun canım. İnşallah biran önce toparlarBu yıl hastalıklar çabuk iyileşmiyor.Oğlum 3 haftadır hasta.Serum, antibiyotik kullanmamıza rağmen bronşit olmuş.Tekrar antibiyotik kullanıyoruz.
Yazılı dönemi bayağı sıkıntı oldu.
Ateş zor düşüyor çabuk iyileşir umarım.
İnşaallah canım sağolÇok geçmiş olsun canım. İnşallah biran önce toparlar
İyiyim canım sağol senin çocuklar nasılİyiyim canım.
Sen nasılsın? ☺
Bizimkiler iyi şükür. Yaramazlıklar artmaya başladı. Hiç durmuyor ufaklık. Nasıl akşam oluyor anlamıyorum. :)İyiyim canım sağol senin çocuklar nasıl
Maşaallah canım Allah kolaylık versin:)Bizimkiler iyi şükür. Yaramazlıklar artmaya başladı. Hiç durmuyor ufaklık. Nasıl akşam oluyor anlamıyorum. :)
Saol canımMaşaallah canım Allah kolaylık versin:)
Günler akıp gidiyor hiç anlamıyoruz.
Aynen sağlık olsun.Saol canım
Öyle, ömür akıp gidiyor. Herşeyin başı can sağlığı.
Aynen sağlık olsun.
Saol canım dün Sabah Dr a gittik antibiyotik başlattı gece gene ateşlendi bu gece nolucak bakalım uyuyor şimdi
Zombi gibi dolanıyorum kaç gecedir hiç sevmiyorum şu ateşi
Çok geçmiş olsun hastalıklar yenilenerek güçlenerek geri geliyorlarBu yıl hastalıklar çabuk iyileşmiyor.Oğlum 3 haftadır hasta.Serum, antibiyotik kullanmamıza rağmen bronşit olmuş.Tekrar antibiyotik kullanıyoruz.
Geçmiş olsun abla okul zamanı daha zor atlatsa da hemen kapiveriyorlar birbirlerindenBu yıl hastalıklar çabuk iyileşmiyor.Oğlum 3 haftadır hasta.Serum, antibiyotik kullanmamıza rağmen bronşit olmuş.Tekrar antibiyotik kullanıyoruz.
Sağol canım:)Geçmiş olsun abla okul zamanı daha zor atlatsa da hemen kapiveriyorlar birbirlerinden
Sağol canım:)Çok geçmiş olsun hastalıklar yenilenerek güçlenerek geri geliyorlar
Yeni kategorimiz belli oldu.1 Şubat'ı bekleyin geri dönüyoruz(m).
Yeni kategorimiz belli oldu.1 Şubat'ı bekleyin geri dönüyoruz(m).
Allahım Acep ne
1 Şubat'ta herkes burada olsun