Bir sen bir ben kaldıkTarif almadım kararsızım canım :) sen
Oyyy ortin kurban olsun sana
Aldım tabikiTarif almadım kararsızım canım :) sen
Bir sen bir ben kaldık
Kolay gelsin canım. Baya spor yapıyorsunSabahin korunde kalk kizi doyur giydir okula yolla.oglanlari doyur giydir ilaclarini ver indir arabaya oturt cik.anneannemle kahvalti yap kalk is yap camasir at yemek yap.supurge yap.anneannemin cantalarini arabaya indir cik yukariya.simdi de ortaligi silip ayva kompostosu yapicam.yarin da tursuoldum gomenim yok
Fit vucudumu ev islerine borcluyumKolay gelsin canım. Baya spor yapıyorsun
Nasil fit kaldigin belli olduSabahin korunde kalk kizi doyur giydir okula yolla.oglanlari doyur giydir ilaclarini ver indir arabaya oturt cik.anneannemle kahvalti yap kalk is yap camasir at yemek yap.supurge yap.anneannemin cantalarini arabaya indir cik yukariya.simdi de ortaligi silip ayva kompostosu yapicam.yarin da tursuoldum gomenim yok
Sirrimi herkes bildiNasil fit kaldigin belli oldu
MaşallahFit vucudumu ev islerine borcluyumayrica 5.katta oturuyoruz ve asansor yok in cik in cik
Kaç tarif alındı ki? Şöyle dolu dolu bir yarışma olur inşallah, yöresel yemekler çok güzel oluyorBir sen bir ben kaldık
Tenceresiz kaldim anne sana medhiye yazdım hemde akrostiş ile
Miniciğim daha çok bu yüzden bütün yemekleri yakmam.
İsteksiz kalkarım, günden birşey anlamam.
Ne yazık ki kocama bir yumurta bile kıramam
İğnenin ucuna bir ip bile takamam
Kusura bakmayın bir demli çay bile yapamam
İşsiz gücsüzlerde bugün ben
Bugunumuze şükür canım senden naberNe haber?
25 canım:)Kaç tarif alındı ki? Şöyle dolu dolu bir yarışma olur inşallah, yöresel yemekler çok güzel oluyor
Eve 1 kisi bile gelse insanin duzeli bozuluyor gercekten. En iysi kimsenin gelmemesiSirrimi herkes bildieve birileri gelip gidince de iyice duzenim bozuluyo alismisim her gun kurulu saat gibi her isimi ayni saatte yapmaya
O sebeple taşındım bende kimseye yük olmamak içinEve 1 kisi bile gelse insanin duzeli bozuluyor gercekten. En iysi kimsenin gelmemesi