Senin yukün nolck abla 1 bardak cay bile istemezsin sen.O sebeple taşındım bende kimseye yük olmamak için
Kuzucum baban nasıl olduEve 1 kisi bile gelse insanin duzeli bozuluyor gercekten. En iysi kimsenin gelmemesi
Öyle canım ama olmuyor.Çocuklar büyüdü rahat edemiyordum.Senin yukün nolck abla 1 bardak cay bile istemezsin sen.bazilari cok düsüncesiz oluyor bu konuda
Saolasin cnm tedaviye devam yarin yine gidicek. Bunada sukür..Kuzucum baban nasıl oldu
Haklisin abla insanin kendi evi gibisi yok. Suan duzeni oturttunuzmu iş, okullar fln.Öyle canım ama olmuyor.Çocuklar büuüdü rahat edemiyordum.
Evet canım çok şükürHaklisin abla insanin kendi evi gibisi yok. Suan duzeni oturttunuzmu iş, okullar fln.
Tenceresiz kaldim anne sana medhiye yazdım hemde akrostiş ile
Miniciğim daha çok bu yüzden bütün yemekleri yakmam.
İsteksiz kalkarım, günden birşey anlamam.
Ne yazık ki kocama bir yumurta bile kıramam
İğnenin ucuna bir ip bile takamam
Kusura bakmayın bir demli çay bile yapamam
Yap bacım yap ara sıra girer bakarız gözümüz şenlenir :))Tarifimi yapicam da,ay sonuna kadar yüzü eskir diye korkuyorum
Bende iyiyim canım, aynı bildigin gibi :)Bugunumuze şükür canım senden naber
Allah seni ne etmeyeTenceresiz kaldim anne sana medhiye yazdım hemde akrostiş ile
Miniciğim daha çok bu yüzden bütün yemekleri yakmam.
İsteksiz kalkarım, günden birşey anlamam.
Ne yazık ki kocama bir yumurta bile kıramam
İğnenin ucuna bir ip bile takamam
Kusura bakmayın bir demli çay bile yapamam
Dogru soyluyosun en iyisi sen en son saate sakla canoTarifimi yapicam da,ay sonuna kadar yüzü eskir diye korkuyorum
Durduk yere basimiza rakip cikarma simdi
Kiz dur ne ediyon yakip kavuracak gene sunumlariylaYap bacım yap ara sıra girer bakarız gözümüz şenlenir :))
Yakarsa dünyayı garipler yakar bacım yansın geceler pelin su eceler mıydı devamıDurduk yere basimiza rakip cikarma simdi
Kiz dur ne ediyon yakip kavuracak gene sunumlariyla
Diyene bak sanki kendi kasiklayip tabağa koyuveriyormus gibi konuşuyorDurduk yere basimiza rakip cikarma simdi
Kiz dur ne ediyon yakip kavuracak gene sunumlariyla
Artık çok geçAllah seni ne etmeye
Dogru soyluyosun en iyisi sen en son saate sakla cano
Seni mi kircam açtım bileYap bacım yap ara sıra girer bakarız gözümüz şenlenir :))
Bitince paralar nerdelerYakarsa dünyayı garipler yakar bacım yansın geceler pelin su eceler mıydı devamı
Saolasin cnm tedaviye devam yarin yine gidicek. Bunada sukür..
Sen nasilsin bakalim
Şimdi bunu benim adıma mi yazdın sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim
Kocaya yumurta kırmak hariç bugün hepsi gecerli çok uykusuz yorgun bir gün sabah eşime bazlama yaptım sabahın köründe
Kalan maya ile şimdi bir daha yaptım bir tanesi yanmak üzereydi
Allah seni ne etmeye
Durduk yere basimiza rakip cikarma simdi