Yöresel Tarif Yöresel Yemekler

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Yöresel Yemek'' tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    174
  • Anket Kapalı .
Aynen el açması başka ama oğlum yemiyor illa hazır yufka olacak ona göre yaptım bu hafta:)
Bir kere olur mu sonra hep okullusun:)
Gözleme falan yemiyor mu? Oda buzluga atılıyor. Sonra tavada ısıtıp tereyağı sürünce taze gibi oluyor :)

Laftan anlamıyor benim oglan
Dik baş, babası gibi

Bugün o kadar çok yedim ki aklıma sen geldin eve geldim tartıldım icim rahatladu yarın spora devam
Ahahahah ye ye benim yerme de ye ben bugun fazla olur diye yemediğim cantıgın derdindeyim ve pişmanım

ben yeni başladım kaçamak yapamam

Gözleme falan yemiyor mu? Oda buzluga atılıyor. Sonra tavada ısıtıp tereyağı sürünce taze gibi oluyor :)

Laftan anlamıyor benim oglan
Dik baş, babası gibi
Taze seviyor canım oda sabah zor:)
Geçen poğaça yaptım geceden sabah pişirdim onuda sıcakken yedi sonra okulda 1 tane yemiş:)Orjinal bir çocuk:)
Erkekler hep öyle:)

Ya canım bayatlamıyor ama o sıcak istiyor oda ne mümkün
Ama tarif alabiliirm:)
Abla fırına at aynı olur yA ben gecende 3 ölçü yaptım bundan görümceme gene istiyo atıyo buzluga hastaneye giderken götürüyo diyo orda aldıklarım midemi yakıyo bu cok güzel diye :) tarifi özelden atsam olur mu poğacalar kategorisi gelince bunu yapmak istiyorum cünkü Harika bi tarif

Tabi ki canım alayım:)Sen at bakayım farklı mı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…