Bugün o kadar çok yedim ki aklıma sen geldinBallııımmmm
Gözleme falan yemiyor mu? Oda buzluga atılıyor. Sonra tavada ısıtıp tereyağı sürünce taze gibi oluyor :)Aynen el açması başka ama oğlum yemiyor illa hazır yufka olacak ona göre yaptım bu hafta:)
Bir kere olur mu sonra hep okullusun:)
MalesefÇocuklarla hamur kömür işi zor oluyor ya
Ahahahah ye ye benim yerme de yeBugün o kadar çok yedim ki aklıma sen geldineve geldim tartıldım icim rahatladu yarın spora devam
Tamam beraber devam edelim o zaman :)) ben yarından otibaren sıkı cam diyetisyene 20 gün kaldıAhahahah ye ye benim yerme de yeben bugun fazla olur diye yemediğim cantıgın derdindeyim ve pişmanım
ben yeni başladım kaçamak yapamam
Sık sık bende sıkıyorum bugun ödemleri gördüm resmen mutlu oldum ama yarın ve salı günü kahvaltılara davetliyim nolacak benim bu halimTamam beraber devam edelim o zaman :)) ben yarından otibaren sıkı cam diyetisyene 20 gün kaldı
Taze seviyor canım oda sabah zor:)Gözleme falan yemiyor mu? Oda buzluga atılıyor. Sonra tavada ısıtıp tereyağı sürünce taze gibi oluyor :)
Laftan anlamıyor benim oglan
Dik baş, babası gibi
Abla benim bi tarif var hep taze kalıyo dondurucuya girse bile :)Taze seviyor canım oda sabah zor:)
Geçen poğaça yaptım geceden sabah pişirdim onuda sıcakken yedi sonra okulda 1 tane yemiş:)Orjinal bir çocuk:)
Erkekler hep öyle:)
Ya canım bayatlamıyor ama o sıcak istiyor oda ne mümkünAbla benim bi tarif var hep taze kalıyo dondurucuya girse bile :)
Abla fırına at aynı olur yA ben gecende 3 ölçü yaptım bundan görümceme gene istiyo atıyo buzluga hastaneye giderken götürüyo diyo orda aldıklarım midemi yakıyo bu cok güzel diye :) tarifi özelden atsam olur mu poğacalar kategorisi gelince bunu yapmak istiyorum cünkü Harika bi tarifYa canım bayatlamıyor ama o sıcak istiyor oda ne mümkün
Ama tarif alabiliirm:)
Tabi ki canım alayım:)Sen at bakayım farklı mı:)Abla fırına at aynı olur yA ben gecende 3 ölçü yaptım bundan görümceme gene istiyo atıyo buzluga hastaneye giderken götürüyo diyo orda aldıklarım midemi yakıyo bu cok güzel diye :) tarifi özelden atsam olur mu poğacalar kategorisi gelince bunu yapmak istiyorum cünkü Harika bi tarif
Erkekler nazlı oluyor bilmez miyim. Benim oglan hiç düzgün bişey yemezTaze seviyor canım oda sabah zor:)
Geçen poğaça yaptım geceden sabah pişirdim onuda sıcakken yedi sonra okulda 1 tane yemiş:)Orjinal bir çocuk:)
Erkekler hep öyle:)
Yemek ütü çamaşır derken hala ayaktayım yoldan geldik ya kız uyumuştu yoldaİyi geceler kanka❤❤❤