Nerdesin sen bakimm
Özlemişim ortimmÇok gelemiyordum teyzemde yardımdaydım genelde ha bire yemek yapıyordum, şimdi geldim burdayım bu kategoride bir numarayim
Benim kız da akşam 7 hı öğlen sanıyor o saatte yatıyor şimdi de oturuyoruz beraberOğlan uyumuyor bir haftadır uykular haram oldu gençliğim bak talan da oldu
Oo kötü saat benimki dün gece de uyumadı gündüz 4 de yatıp 7 de kalktık uykusu var ama uyumuyor ben bittim artıkBenim kız da akşam 7 hı öğlen sanıyor o saatte yatıyor şimdi de oturuyoruz beraber
İnşallah düzene girer yaOo kötü saat benimki dün gece de uyumadı gündüz 4 de yatıp 7 de kalktık uykusu var ama uyumuyor ben bittim artık
Ne zaman girecek bilmiyorum sanki hiç bitmeyecek işkenceİnşallah düzene girer ya
Eşim bugün akşam git yerinde uyu dedi akşam üzeri tutamadım kendimi 3 saatlik uyku ile duruyordum akşam yemeğinden sonra sizdim kaldım
Bende oturtamadim bu ara düzen kaçtı :/ evden bir yere çıktın mı tüm düzen alt üst oluyor ..benim gözümden uyku akıyor hanfendi yemeğini yedi dişlerini fırçaladı oyun oynuyor suajNe zaman girecek bilmiyorum sanki hiç bitmeyecek işkence
Biz de tatile gidene kadar çok iyiydik sonra emmeye alıştı sonra mecbur memeden kestik sonra çığrından çıktı bizimki de çizgi film izliyorBende oturtamadim bu ara düzen kaçtı :/ evden bir yere çıktın mı tüm düzen alt üst oluyor ..benim gözümden uyku akıyor hanfendi yemeğini yedi dişlerini fırçaladı oyun oynuyor suaj
Günaydın abla hoşgeldin :))Günaydınlar yeni kategori yöresel yemekler olmuş süper ne şahane yemekler olacak şimdi