İyiyim canım sağol:)iyidir canımcım
Sen nasılsın
Çamaşır ütü uğraştım anca gelebildim
İyiyim canım sağol:)
Ellerine sağlık bende oğlumun formasını ütüleyeceğim bir o kaldı:)Börek yaptım okul için onu bekliyorum:)
Sağol canım inşaallah öyle olur:)seninde ellerine sağlık canım
Pek lezzetli olmuştur eminim böreğin
Ellerine sağlık, ne böreği yaptınİyiyim canım sağol:)
Ellerine sağlık bende oğlumun formasını ütüleyeceğim bir o kaldı:)Börek yaptım okul için onu bekliyorum:)
Peynirli börek canım yufka ile çocuklar okula götürüyor ne yapacağımı şaşırıyorum hazır olur dedim:)Güzel olmuş çıtır çıtır:)Ellerine sağlık, ne böreği yaptın
İyiyim, beyimiz işte. Çocukları uyuttum tv izliyorum :)Nasılsın canım
Orasida öyle gerçi
Ellerine saglık canım. Bende bi ara ıspanaklı yapmak istiyorumPeynirli börek canım yufka ile çocuklar okula götürüyor ne yapacağımı şaşırıyorum hazır olur dedim:)Güzel olmuş çıtır çıtır:)
Benim beyimde gecede:)İyiyim, beyimiz işte. Çocukları uyuttum tv izliyorum :)
Sen nasılsın canım
Sağol canım aynen güzel olur:)Ben birazını dolaba koyacağım başka birgün götürürler ondan peynirli yaptım:)Ellerine saglık canım. Bende bi ara ıspanaklı yapmak istiyorum
İyi yapmışsın canım. Çocuklar okullu olunca poğaça börek sık yapılıyor haliyle.Sağol canım aynen güzel olur:)Ben birazını dolaba koyacağım başka birgün götürürler ondan peynirli yaptım:)
Senin bebe küçük şimdilik hazır al ben acil mosafir gelince su hazır boreklerden alıp arıyorum fırına çocuklar benim yaptığım dan daha çok seviyor onuİyi yapmışsın canım. Çocuklar okullu olunca poğaça börek sık yapılıyor haliyle.
Darısı bana
Az kaldı sende başlarsınİyi yapmışsın canım. Çocuklar okullu olunca poğaça börek sık yapılıyor haliyle.
Darısı bana
Ben hazır sevmiyorum yaaSenin bebe küçük şimdilik hazır al ben acil mosafir gelince su hazır boreklerden alıp arıyorum fırına çocuklar benim yaptığım dan daha çok seviyor onu
Aynen canım. Seneye okulluyuz. Şimdiden pazarlık yapıyor benle. Neymiş, bir kere gidecekmişAz kaldı sende başlarsın
O zaman uğraşmak ister ben kolaya kaciyorimBen hazır sevmiyorum yaayufka bile kesmiyor. El açması seviyorum
Aynen canım. Seneye okulluyuz. Şimdiden pazarlık yapıyor benle. Neymiş, bir kere gidecekmiş
Aynen el açması başka ama oğlum yemiyor illa hazır yufka olacak ona göre yaptım bu hafta:)Ben hazır sevmiyorum yaayufka bile kesmiyor. El açması seviyorum
Aynen canım. Seneye okulluyuz. Şimdiden pazarlık yapıyor benle. Neymiş, bir kere gidecekmiş
Bende sıkıntı yok amaIyi akşamlarHâlâ tam düzgün çalışmıyor site
Çocuklarla zor oluyor zaten, boşverO zaman uğraşmak ister ben kolaya kaciyorim
Çocuklarla hamur kömür işi zor oluyor yaÇocuklarla zor oluyor zaten, boşver
Geçende çarşaf böregi yapim dedim. Hamuru açtım, yağda bekleteyim dedim. O ara küçük olan uyandı. Ona bakim derken hamur fazla bekledi haliyle. Uzadıkça uzuyor, mahvoldu hamur.Baştan yaptım, eşimi kaldırdım, çocuklara baktı