Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.434 614.625 1.098 Malatya 3 Kasım 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #461 _CaNanSu_ .!.: iyidir canımcım Sen nasılsın Çamaşır ütü uğraştım anca gelebildim Genişletmek için tıkla... İyiyim canım sağol:) Ellerine sağlık bende oğlumun formasını ütüleyeceğim bir o kaldı:)Börek yaptım okul için onu bekliyorum:)
_CaNanSu_ .!.: iyidir canımcım Sen nasılsın Çamaşır ütü uğraştım anca gelebildim Genişletmek için tıkla... İyiyim canım sağol:) Ellerine sağlık bende oğlumun formasını ütüleyeceğim bir o kaldı:)Börek yaptım okul için onu bekliyorum:)
_CaNanSu_ Nirvana Kayıtlı Üye 11 Mart 2018 12.387 50.814 598 3 Kasım 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #462 Nevreste .!.: İyiyim canım sağol:) Ellerine sağlık bende oğlumun formasını ütüleyeceğim bir o kaldı:)Börek yaptım okul için onu bekliyorum:) Genişletmek için tıkla... seninde ellerine sağlık canım Pek lezzetli olmuştur eminim böreğin
Nevreste .!.: İyiyim canım sağol:) Ellerine sağlık bende oğlumun formasını ütüleyeceğim bir o kaldı:)Börek yaptım okul için onu bekliyorum:) Genişletmek için tıkla... seninde ellerine sağlık canım Pek lezzetli olmuştur eminim böreğin
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.434 614.625 1.098 Malatya 3 Kasım 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #463 _CaNanSu_ .!.: seninde ellerine sağlık canım Pek lezzetli olmuştur eminim böreğin Genişletmek için tıkla... Sağol canım inşaallah öyle olur:)
_CaNanSu_ .!.: seninde ellerine sağlık canım Pek lezzetli olmuştur eminim böreğin Genişletmek için tıkla... Sağol canım inşaallah öyle olur:)
LezzetliCipetpet Guru Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 24 Mayıs 2010 7.875 16.884 448 32 3 Kasım 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #464 Nevreste .!.: İyiyim canım sağol:) Ellerine sağlık bende oğlumun formasını ütüleyeceğim bir o kaldı:)Börek yaptım okul için onu bekliyorum:) Genişletmek için tıkla... Ellerine sağlık, ne böreği yaptın
Nevreste .!.: İyiyim canım sağol:) Ellerine sağlık bende oğlumun formasını ütüleyeceğim bir o kaldı:)Börek yaptım okul için onu bekliyorum:) Genişletmek için tıkla... Ellerine sağlık, ne böreği yaptın
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.434 614.625 1.098 Malatya 3 Kasım 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #465 LezzetliCipetpet .!.: Ellerine sağlık, ne böreği yaptın Genişletmek için tıkla... Peynirli börek canım yufka ile çocuklar okula götürüyor ne yapacağımı şaşırıyorum hazır olur dedim:)Güzel olmuş çıtır çıtır:)
LezzetliCipetpet .!.: Ellerine sağlık, ne böreği yaptın Genişletmek için tıkla... Peynirli börek canım yufka ile çocuklar okula götürüyor ne yapacağımı şaşırıyorum hazır olur dedim:)Güzel olmuş çıtır çıtır:)
C A N O Nirvana Pro Üye 8 Haziran 2013 58.313 154.987 898 3 Kasım 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #466 Nevreste .!.: Nasılsın canım Genişletmek için tıkla... İyiyim, beyimiz işte. Çocukları uyuttum tv izliyorum :) Sen nasılsın canım Nana .!.: Orasida öyle gerçi Genişletmek için tıkla...
Nevreste .!.: Nasılsın canım Genişletmek için tıkla... İyiyim, beyimiz işte. Çocukları uyuttum tv izliyorum :) Sen nasılsın canım Nana .!.: Orasida öyle gerçi Genişletmek için tıkla...
C A N O Nirvana Pro Üye 8 Haziran 2013 58.313 154.987 898 3 Kasım 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #467 Nevreste .!.: Peynirli börek canım yufka ile çocuklar okula götürüyor ne yapacağımı şaşırıyorum hazır olur dedim:)Güzel olmuş çıtır çıtır:) Genişletmek için tıkla... Ellerine saglık canım. Bende bi ara ıspanaklı yapmak istiyorum
Nevreste .!.: Peynirli börek canım yufka ile çocuklar okula götürüyor ne yapacağımı şaşırıyorum hazır olur dedim:)Güzel olmuş çıtır çıtır:) Genişletmek için tıkla... Ellerine saglık canım. Bende bi ara ıspanaklı yapmak istiyorum
C A N O Nirvana Pro Üye 8 Haziran 2013 58.313 154.987 898 3 Kasım 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #468 _CaNanSu_ .!.: Hayırlı akşamlar Genişletmek için tıkla... Hayırlı akşamlar canım
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.434 614.625 1.098 Malatya 3 Kasım 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #469 -cantanem- .!.: İyiyim, beyimiz işte. Çocukları uyuttum tv izliyorum :) Sen nasılsın canım Genişletmek için tıkla... Benim beyimde gecede:) İyiyim çok şükür çocuklar hazırlanıyor bende oturuyorum:)
-cantanem- .!.: İyiyim, beyimiz işte. Çocukları uyuttum tv izliyorum :) Sen nasılsın canım Genişletmek için tıkla... Benim beyimde gecede:) İyiyim çok şükür çocuklar hazırlanıyor bende oturuyorum:)
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.434 614.625 1.098 Malatya 3 Kasım 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #470 -cantanem- .!.: Ellerine saglık canım. Bende bi ara ıspanaklı yapmak istiyorum Genişletmek için tıkla... Sağol canım aynen güzel olur:)Ben birazını dolaba koyacağım başka birgün götürürler ondan peynirli yaptım:)
-cantanem- .!.: Ellerine saglık canım. Bende bi ara ıspanaklı yapmak istiyorum Genişletmek için tıkla... Sağol canım aynen güzel olur:)Ben birazını dolaba koyacağım başka birgün götürürler ondan peynirli yaptım:)
C A N O Nirvana Pro Üye 8 Haziran 2013 58.313 154.987 898 3 Kasım 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #471 Nevreste .!.: Sağol canım aynen güzel olur:)Ben birazını dolaba koyacağım başka birgün götürürler ondan peynirli yaptım:) Genişletmek için tıkla... İyi yapmışsın canım. Çocuklar okullu olunca poğaça börek sık yapılıyor haliyle. Darısı bana
Nevreste .!.: Sağol canım aynen güzel olur:)Ben birazını dolaba koyacağım başka birgün götürürler ondan peynirli yaptım:) Genişletmek için tıkla... İyi yapmışsın canım. Çocuklar okullu olunca poğaça börek sık yapılıyor haliyle. Darısı bana
Minik Duduklu Tencere Kendi farkında değil ama idolü oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü 8 Nisan 2017 57.214 304.871 698 3 Kasım 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #472 -cantanem- .!.: İyi yapmışsın canım. Çocuklar okullu olunca poğaça börek sık yapılıyor haliyle. Darısı bana Genişletmek için tıkla... Senin bebe küçük şimdilik hazır al ben acil mosafir gelince su hazır boreklerden alıp arıyorum fırına çocuklar benim yaptığım dan daha çok seviyor onu
-cantanem- .!.: İyi yapmışsın canım. Çocuklar okullu olunca poğaça börek sık yapılıyor haliyle. Darısı bana Genişletmek için tıkla... Senin bebe küçük şimdilik hazır al ben acil mosafir gelince su hazır boreklerden alıp arıyorum fırına çocuklar benim yaptığım dan daha çok seviyor onu
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.434 614.625 1.098 Malatya 3 Kasım 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #473 -cantanem- .!.: İyi yapmışsın canım. Çocuklar okullu olunca poğaça börek sık yapılıyor haliyle. Darısı bana Genişletmek için tıkla... Az kaldı sende başlarsın
-cantanem- .!.: İyi yapmışsın canım. Çocuklar okullu olunca poğaça börek sık yapılıyor haliyle. Darısı bana Genişletmek için tıkla... Az kaldı sende başlarsın
C A N O Nirvana Pro Üye 8 Haziran 2013 58.313 154.987 898 3 Kasım 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #474 Minik meleklerim .!.: Senin bebe küçük şimdilik hazır al ben acil mosafir gelince su hazır boreklerden alıp arıyorum fırına çocuklar benim yaptığım dan daha çok seviyor onu Genişletmek için tıkla... Ben hazır sevmiyorum yaa yufka bile kesmiyor. El açması seviyorum Nevreste .!.: Az kaldı sende başlarsın Genişletmek için tıkla... Aynen canım. Seneye okulluyuz. Şimdiden pazarlık yapıyor benle. Neymiş, bir kere gidecekmiş
Minik meleklerim .!.: Senin bebe küçük şimdilik hazır al ben acil mosafir gelince su hazır boreklerden alıp arıyorum fırına çocuklar benim yaptığım dan daha çok seviyor onu Genişletmek için tıkla... Ben hazır sevmiyorum yaa yufka bile kesmiyor. El açması seviyorum Nevreste .!.: Az kaldı sende başlarsın Genişletmek için tıkla... Aynen canım. Seneye okulluyuz. Şimdiden pazarlık yapıyor benle. Neymiş, bir kere gidecekmiş
Minik Duduklu Tencere Kendi farkında değil ama idolü oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü 8 Nisan 2017 57.214 304.871 698 3 Kasım 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #475 -cantanem- .!.: Ben hazır sevmiyorum yaa yufka bile kesmiyor. El açması seviyorum Aynen canım. Seneye okulluyuz. Şimdiden pazarlık yapıyor benle. Neymiş, bir kere gidecekmiş Genişletmek için tıkla... O zaman uğraşmak ister ben kolaya kaciyorim
-cantanem- .!.: Ben hazır sevmiyorum yaa yufka bile kesmiyor. El açması seviyorum Aynen canım. Seneye okulluyuz. Şimdiden pazarlık yapıyor benle. Neymiş, bir kere gidecekmiş Genişletmek için tıkla... O zaman uğraşmak ister ben kolaya kaciyorim
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.434 614.625 1.098 Malatya 3 Kasım 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #476 -cantanem- .!.: Ben hazır sevmiyorum yaa yufka bile kesmiyor. El açması seviyorum Aynen canım. Seneye okulluyuz. Şimdiden pazarlık yapıyor benle. Neymiş, bir kere gidecekmiş Genişletmek için tıkla... Aynen el açması başka ama oğlum yemiyor illa hazır yufka olacak ona göre yaptım bu hafta:) Bir kere olur mu sonra hep okullusun:)
-cantanem- .!.: Ben hazır sevmiyorum yaa yufka bile kesmiyor. El açması seviyorum Aynen canım. Seneye okulluyuz. Şimdiden pazarlık yapıyor benle. Neymiş, bir kere gidecekmiş Genişletmek için tıkla... Aynen el açması başka ama oğlum yemiyor illa hazır yufka olacak ona göre yaptım bu hafta:) Bir kere olur mu sonra hep okullusun:)
Minik Duduklu Tencere Kendi farkında değil ama idolü oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü 8 Nisan 2017 57.214 304.871 698 3 Kasım 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #477 Youlost16
Minik Duduklu Tencere Kendi farkında değil ama idolü oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü 8 Nisan 2017 57.214 304.871 698 3 Kasım 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #478 Jenna16 .!.: Iyi akşamlar Hâlâ tam düzgün çalışmıyor site Genişletmek için tıkla... Bende sıkıntı yok ama
Jenna16 .!.: Iyi akşamlar Hâlâ tam düzgün çalışmıyor site Genişletmek için tıkla... Bende sıkıntı yok ama
C A N O Nirvana Pro Üye 8 Haziran 2013 58.313 154.987 898 3 Kasım 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #479 Minik meleklerim .!.: O zaman uğraşmak ister ben kolaya kaciyorim Genişletmek için tıkla... Çocuklarla zor oluyor zaten, boşver Geçende çarşaf böregi yapim dedim. Hamuru açtım, yağda bekleteyim dedim. O ara küçük olan uyandı. Ona bakim derken hamur fazla bekledi haliyle. Uzadıkça uzuyor, mahvoldu hamur. Baştan yaptım, eşimi kaldırdım, çocuklara baktı
Minik meleklerim .!.: O zaman uğraşmak ister ben kolaya kaciyorim Genişletmek için tıkla... Çocuklarla zor oluyor zaten, boşver Geçende çarşaf böregi yapim dedim. Hamuru açtım, yağda bekleteyim dedim. O ara küçük olan uyandı. Ona bakim derken hamur fazla bekledi haliyle. Uzadıkça uzuyor, mahvoldu hamur. Baştan yaptım, eşimi kaldırdım, çocuklara baktı
Minik Duduklu Tencere Kendi farkında değil ama idolü oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü 8 Nisan 2017 57.214 304.871 698 3 Kasım 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #480 -cantanem- .!.: Çocuklarla zor oluyor zaten, boşver Geçende çarşaf böregi yapim dedim. Hamuru açtım, yağda bekleteyim dedim. O ara küçük olan uyandı. Ona bakim derken hamur fazla bekledi haliyle. Uzadıkça uzuyor, mahvoldu hamur. Baştan yaptım, eşimi kaldırdım, çocuklara baktı Genişletmek için tıkla... Çocuklarla hamur kömür işi zor oluyor ya
-cantanem- .!.: Çocuklarla zor oluyor zaten, boşver Geçende çarşaf böregi yapim dedim. Hamuru açtım, yağda bekleteyim dedim. O ara küçük olan uyandı. Ona bakim derken hamur fazla bekledi haliyle. Uzadıkça uzuyor, mahvoldu hamur. Baştan yaptım, eşimi kaldırdım, çocuklara baktı Genişletmek için tıkla... Çocuklarla hamur kömür işi zor oluyor ya