Yöresel Tarif Yöresel Yemekler

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Yöresel Yemek'' tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    174
  • Anket Kapalı .
İyi yapmışsın canım. Çocuklar okullu olunca poğaça börek sık yapılıyor haliyle. 😍
Darısı bana 😃
Senin bebe küçük şimdilik hazır al ben acil mosafir gelince su hazır boreklerden alıp arıyorum fırına çocuklar benim yaptığım dan daha çok seviyor onu 😂

Senin bebe küçük şimdilik hazır al ben acil mosafir gelince su hazır boreklerden alıp arıyorum fırına çocuklar benim yaptığım dan daha çok seviyor onu 😂
Ben hazır sevmiyorum yaa 😬 yufka bile kesmiyor. El açması seviyorum 😂
Az kaldı sende başlarsın:KK200::KK19:
Aynen canım. Seneye okulluyuz. Şimdiden pazarlık yapıyor benle. Neymiş, bir kere gidecekmiş 😂

Ben hazır sevmiyorum yaa 😬 yufka bile kesmiyor. El açması seviyorum 😂

Aynen canım. Seneye okulluyuz. Şimdiden pazarlık yapıyor benle. Neymiş, bir kere gidecekmiş 😂
Aynen el açması başka ama oğlum yemiyor illa hazır yufka olacak ona göre yaptım bu hafta:)
Bir kere olur mu sonra hep okullusun:)

O zaman uğraşmak ister ben kolaya kaciyorim 🤭
Çocuklarla zor oluyor zaten, boşver 😂
Geçende çarşaf böregi yapim dedim. Hamuru açtım, yağda bekleteyim dedim. O ara küçük olan uyandı. Ona bakim derken hamur fazla bekledi haliyle. Uzadıkça uzuyor, mahvoldu hamur. :olamaz:Baştan yaptım, eşimi kaldırdım, çocuklara baktı😂

Çocuklarla zor oluyor zaten, boşver 😂
Geçende çarşaf böregi yapim dedim. Hamuru açtım, yağda bekleteyim dedim. O ara küçük olan uyandı. Ona bakim derken hamur fazla bekledi haliyle. Uzadıkça uzuyor, mahvoldu hamur. :olamaz:Baştan yaptım, eşimi kaldırdım, çocuklara baktı😂
Çocuklarla hamur kömür işi zor oluyor ya 🙄

X