Yöresel Tarif Yöresel Yemekler

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Yöresel Yemek'' tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    174
  • Anket Kapalı .
Keratalar sizi, oy sayısını beğenmeyip teşekkür etiketi de yapmamışlar. Benim hamsi kuşundaki gibi oy verenleri 2 kez ve buradakiler de etiketleyin çok görünsün diye:KK70:
Ben en son 300 kusur kisiyi etiketleyince unumu eledim elegimi astim:KK45::KK70:bundan sonra 1.olanlar etiketlesin sadece baga ne:KK53::KK70:

Ben en son 300 kusur kisiyi etiketleyince unumu eledim elegimi astim:KK45::KK70:bundan sonra 1.olanlar etiketlesin sadece baga ne:KK53::KK70:
Yani sen bize siz az sayıyla 1.oldunuz diyorsun ,beğenmiyor musun? :skandal:
Yani sen üyelere beni 1.edemedikten sonra verdiğiniz oyların önemi yok,yoramam kendimi mi diyorsun?:skandal:

Not:Havanı sevsinler:KK53:

Yani sen bize siz az sayıyla 1.oldunuz diyorsun ,beğenmiyor musun? :skandal:
Yani sen üyelere beni 1.edemedikten sonra verdiğiniz oyların önemi yok,yoramam kendimi mi diyorsun?:skandal:

Not:Havanı sevsinler:KK53:
Ne alakasi var kizaaam cekme oraya buraya yorucu oluyo ustelik cogu zaman benim oglanlar evde olduklari zamana denk geliyor malum kopyala yapistirla olmuyo diyorum🤔

Ne alakasi var kizaaam cekme oraya buraya yorucu oluyo ustelik cogu zaman benim oglanlar evde olduklari zamana denk geliyor malum kopyala yapistirla olmuyo diyorum🤔
Ben mii,oraya buraya çekmek miii,iftira:KK53:
Ben kopyala yapıştır yapıp başlarına etiket koyuyorum ,ama yine de oyalayabiliyor :KK45:

X