- 29 Nisan 2015
- 31.358
- 105.525
Teşekkür ederim fındığımmmBlue_Peri tebrik ederim canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim fındığımmmBlue_Peri tebrik ederim canım
Tesekkur ederim kuzumBlue_Peri tebrik ederim canım
Ben en son 300 kusur kisiyi etiketleyince unumu eledim elegimi astimbundan sonra 1.olanlar etiketlesin sadece baga neKeratalar sizi, oy sayısını beğenmeyip teşekkür etiketi de yapmamışlar. Benim hamsi kuşundaki gibi oy verenleri 2 kez ve buradakiler de etiketleyin çok görünsün diye
Oy kiyamam daha kücücükmüs yaaa( tez vakitte iylesir umarim13 aylık benim kızım.
Allah saklasin. İnşallah olmaz öyle bir şey
Ama yine de çok dikkatli ol. Çok yaramazlar yaaa
Çok geçmiş olsun kuzuya13 aylık benim kızım.
Allah saklasin. İnşallah olmaz öyle bir şey
Ama yine de çok dikkatli ol. Çok yaramazlar yaaa
Mune
malipina
Tikkabilla
genic
LezzetliCipetpet
asli
I inessa armand
Blue_Peri
chamallows
melankolimm
Gulumse24
smyr35
yasminsay
_CaNanSu_
can09e
ByNkoaLa
Canfeb
G Gamzeliyy
pinkpantera
Bournemount
Elzemcan
Amberluna
Oylarınız için çok teşekkür ederim
Yani sen bize siz az sayıyla 1.oldunuz diyorsun ,beğenmiyor musun?Ben en son 300 kusur kisiyi etiketleyince unumu eledim elegimi astimbundan sonra 1.olanlar etiketlesin sadece baga ne
Ne alakasi var kizaaam cekme oraya buraya yorucu oluyo ustelik cogu zaman benim oglanlar evde olduklari zamana denk geliyor malum kopyala yapistirla olmuyo diyorumYani sen bize siz az sayıyla 1.oldunuz diyorsun ,beğenmiyor musun?
Yani sen üyelere beni 1.edemedikten sonra verdiğiniz oyların önemi yok,yoramam kendimi mi diyorsun?
Not:Havanı sevsinler
Rica ederim balım çok güzeldi çok severim ellerine sağlıkMune
malipina
Tikkabilla
genic
LezzetliCipetpet
asli
I inessa armand
Blue_Peri
chamallows
melankolimm
Gulumse24
smyr35
yasminsay
_CaNanSu_
can09e
ByNkoaLa
Canfeb
G Gamzeliyy
pinkpantera
Bournemount
Elzemcan
Amberluna
Oylarınız için çok teşekkür ederim
Ben mii,oraya buraya çekmek miii,iftiraNe alakasi var kizaaam cekme oraya buraya yorucu oluyo ustelik cogu zaman benim oglanlar evde olduklari zamana denk geliyor malum kopyala yapistirla olmuyo diyorum
Teşekkür ederim kuzum ellerine sağlık 7 fark vardı sadece aramızda seninkide çok güzeldiBlue_Peri tebrikler cano❤