- 8 Aralık 2011
- 43.836
- 152.493
Hoşbuldum Konu,yöresel yemekler güzel olmuşSağol hemşom hoşgeldin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşbuldum Konu,yöresel yemekler güzel olmuşSağol hemşom hoşgeldin
Hakikaten niye gelmiyorAynen ya hiç gelmiyor
Aynen en sevdiğim kategori ve senin ilk katıldığın kategoriHoşbuldum Konu,yöresel yemekler güzel olmuş
Yazdım bakalım ne yapıyor:)Hakikaten niye gelmiyor
İyi olsunda :)Yazdım bakalım ne yapıyor:)
Aynen gerisi mühim değil:)İyi olsunda :)
Evet fotorağrafları yanlış yüklemiştim ne sinir olmuştumAynen en sevdiğim kategori ve senin ilk katıldığın kategori
Aynen öyle tanışmıştık 7 yıl olmak üzereEvet fotorağrafları yanlış yüklemiştim ne sinir olmuştum
tarifler gelmeye başladı mıAynen öyle tanışmıştık 7 yıl olmak üzere
Olabilir canım gripte olacak galiba bağışıklığı düştü galiba dişim acıyor burnum akıyor diye de ağlıyor gece hiç uyumadık yattı 5 dk dursa sonra yine ağladıAllah şifa versin canım bende oğlum kaç gündür giydiği tişörtlerin yakasını ağzına alıyor ama acıyor demiyor oda dişten olabilir demek ki
Evet canım tayinimiz çıktı.Bir ay oldu .Taşındık alışmaya çalışıyoruzNevreste ablacığım, tayin mi oldunuz takip edemiyorum konuları çok sıkı, şimdi okudum da öyle anladım. Hayırlı olsun
Gelmeye başlartarifler gelmeye başladı mı
Ohhh şükür -VUSLAT- benim kaynananın başına da çorap lazımVuslat iyiymiş , örgü örüyormuş.Siparişleri varmış.Bitirince geleceğim diyor
Çok sevindim ya, hayırlı olsunEvet canım tayinimiz çıktı.Bir ay oldu .Taşındık alışmaya çalışıyoruz
Teşekkür ederim
Sağol canımÇok sevindim ya, hayırlı olsun
Allah kolaylık versin. Bekliyoruz :)Vuslat iyiymiş , örgü örüyormuş.Siparişleri varmış.Bitirince geleceğim diyor