Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evetSon kararınız mı?
Evet var tam bizlik değil miTenceresiz kaldim anne ,geçen kategori tembel gelin tatlısının ismini sen kendi kafandan uydurdun sandım,meğer o isimde tatlı varmış
Günaydın
Gunaydin
Hepside el becerisi isteyen şeyler oda bende yok Allah vermemiş napalımKendi kendimin topuğuna sıktım
Bilmeyenlerde öğrendi sonunculuğumu
Boşverin siz onları 1.ve 2.olduğum sunumlarımla hatırlayın beni
Tantuni
Zeytinyağlı fasulye
Ev baklavası
Tiramisu
Karpuz kek
Limon sıkacağında içli köfte
Linkleri de koyayım mı he
Senin kızın ödevleri falan vardır şimdi uğraşma senBen de katılsam mı acep bu kategoriye
Sen su böreği yaparsın canım off olsa da yisekHepside el becerisi isteyen şeyler oda bende yok Allah vermemiş napalım
Hayırlı günler pembiş nevoşumHayırlı günler
Nasılsın canımHayırlı günler pembiş nevoşum
Çok şükür iyiyim sağolasın Sen nasılsın memleket nasılNasılsın canım
İyiyim canım çok şükürÇok şükür iyiyim sağolasın Sen nasılsın memleket nasıl
Hayırlı günler ablacımHayırlı günler
İnşaAllah inşaAllah şuan en çok istediğim ilk şey eşim yarın köye gitmesinİyiyim canım çok şükür
Hala bir koşturma içindeyim tam düzene girmedik ama olacak inşaallah:)
Rabbim gönlümdeki her şeyi teker teker nasip ediyor.Ben örneğim sakın pes etmeyin istediğiniz şeyler birgün gerçek olacak yeter ki sabırla bekleyin:)
Nekadar güzel çok mutlu oldum abla inşallah çok daha iyi olur herşey herkez için hayırlısı olsun inşallahİyiyim canım çok şükür
Hala bir koşturma içindeyim tam düzene girmedik ama olacak inşaallah:)
Rabbim gönlümdeki her şeyi teker teker nasip ediyor.Ben örneğim sakın pes etmeyin istediğiniz şeyler birgün gerçek olacak yeter ki sabırla bekleyin:)
Neden :)İnşaAllah inşaAllah şuan en çok istediğim ilk şey eşim yarın köye gitmesin
İnşaallah canım Allah razı olsunNekadar güzel çok mutlu oldum abla inşallah çok daha iyi olur herşey herkez için hayırlısı olsun inşallah