- 16 Ağustos 2010
- 292.919
- 602.623
- 43
Yok canım takılıyorumTarif çokHatta bizim yöresel yemeğimiz çok var:)Tarif kalmadı mı bunu sen mi diyosun eb iyisi malatyalı olarak kayısılı baklava yap
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım takılıyorumTarif çokHatta bizim yöresel yemeğimiz çok var:)Tarif kalmadı mı bunu sen mi diyosun eb iyisi malatyalı olarak kayısılı baklava yap
Ya ben kararsız kalmaktan ne yapacağımı bilemedim en iyisi bayadır yapmak istediğim bir tarifi yaptım.. maksat katılmaksa..Yok canım takılıyorumTarif çokHatta bizim yöresel yemeğimiz çok var:)
Ben uyarmasam hiç bilinmeyen bir şey yapacaktınYa ben kararsız kalmaktan ne yapacağımı bilemedim en iyisi bayadır yapmak istediğim bir tarifi yaptım.. maksat katılmaksa..
gel canım, kapılar açıkTarifimi aldim ikinciyi birinci yapmaya geliyorum
Acik olmasa da kirar girerimgel canım, kapılar açık
Ne yapacaksın bizeAcik olmasa da kirar girerim
ceyizleri cikardim savas boyalarimi da surdumuyuyan beni uyandirdinizNe yapacaksın bize
Aklıma bum yasin geldiceyizleri cikardim savas boyalarimi da surdumuyuyan beni uyandirdiniz
Boşuna yorulma benceGidip yarin renk renk saten alayim
Satensiz de kazanirsin diyosun yani taam o da olurBoşuna yorulma bence
Bir dost tavsiyesi
Tamam sen birinci ol, ben ikinci olmaya da razıyımSatensiz de kazanirsin diyosun yani taam o da olur
O ben olsam bariTarifimi aldim ikinciyi birinci yapmaya geliyorum
Ol bariO ben olsam bari
Tarifim çok göz alıcı değil ama olayım bariOl bari
Antin kuntin tariflerle direkten dondugun cok oldu senin gene yaparsin bi seylerTarifim çok göz alıcı değil ama olayım bari
Hatayımızı tanıtmayak mı salı günü misafirim gelicekte ona yapıcam ilk dediğim tarif.. boşa gitmesin dedimdiBen uyarmasam hiç bilinmeyen bir şey yapacaktın
Yöresel olunca antin kuntin bulamadımAntin kuntin tariflerle direkten dondugun cok oldu senin gene yaparsin bi seyler