• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Yöresel Yemek'' tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    174
  • Anket Kapalı .
Neden :)
Daha büyük şeyler iste korkma :KK45: :KK36:
Her hafta köye gidiyor bizimle hiç zaman geçirmiyor sadece pazar günü izinli ondada öğlene kadar yatıp öğlen kahvaltı yapıp köye gidiyor gece 12de geliyor

Her hafta köye gidiyor bizimle hiç zaman geçirmiyor sadece pazar günü izinli ondada öğlene kadar yatıp öğlen kahvaltı yapıp köye gidiyor gece 12de geliyor
O zaman bu çok önemli:)İnşaallah gidemez:KK19:

😘😘Şükür ablacım iyiyim sen nasılsın baban nasıl en çok ona sevindim ben yakın olmanıza 😍
İyiyim canım çok şükür abim İstanbul'dan geldi sabah onu kahvaltıya çağırmıştım gittiler oturuyorum:)
Çok yakın oturuyorum çok mutlu ,keyfi yerinde:)

İyiyim canım çok şükür abim İstanbul'dan geldi sabah onu kahvaltıya çağırmıştım gittiler oturuyorum:)
Çok yakın oturuyorum çok mutlu ,keyfi yerinde:)
Oo iyiymiş negüzel abi kardeş kahvaltısı Rabbim mutluluğunuzu daim etsin abla😘
Çok iyiya gerçekten sen anlattığından beri aklıma gelir üzülürdüm şimdi çok sevindim nekadar mutludur mutlu olmazmı😊 Rabbim sevdiklerimizin yokluğuyla sınamasın

Oo iyiymiş negüzel abi kardeş kahvaltısı Rabbim mutluluğunuzu daim etsin abla😘
Çok iyiya gerçekten sen anlattığından beri aklıma gelir üzülürdüm şimdi çok sevindim nekadar mutludur mutlu olmazmı😊 Rabbim sevdiklerimizin yokluğuyla sınamasın
Amin canım Allah razı olsun:60:
Antep'de olanlarda niye gittin diyorlar.Sürekli arıyorlar.Yazın gelecek çok var:)

Amin canım Allah razı olsun:KK60:
Antep'de olanlarda niye gittin diyorlar.Sürekli arıyorlar.Yazın gelecek çok var:)
Sevilmek aranılmak nekadar güzel 😍güzel ilişkiler bırakmışssın ,biz bile sevdik seni burda ,onlar nasıl sevmesin😘 Buluşun valla kopmasın bağlarınız😍

Yokluğuna alışamamışlardır. Özellikle de, öğretmen arkadaşın :)
Evet canım alışamadılar.Onun dışında yakın arkadaşım var o günlerce ağladı hatta hala kızıyor.Sonra sen mutlu ol bana yeter diyor.Yazın bana mutlaka gelecek bende giderim :)

Sevilmek aranılmak nekadar güzel 😍güzel ilişkiler bırakmışssın ,biz bile sevdik seni burda ,onlar nasıl sevmesin😘 Buluşun valla kopmasın bağlarınız😍
Yok canım kopmaz güzel dostluklar edinmişim:) :KK200:

O zaman bu çok önemli:)İnşaallah gidemez:KK19:
Gidemez deyince bi aksiliğe binaen olabilir ondanda Allah korusun tamamen kendi iradesiyle vicdanıyla artık ayda bi gitsin inşaAllah 🤲

Evet canım alışamadılar.Onun dışında yakın arkadaşım var o günlerce ağladı hatta hala kızıyor.Sonra sen mutlu ol bana yeter diyor.Yazın bana mutlaka gelecek bende giderim :)
Ne güzel, orda da gidecek yerin oldu. Onlarda Malatya ya gelip giderler. Birine bağlanıp sonunda mecburi bir ayrılık olunca zor olur. 10 sene dile kolay :)
Benim bile alt komşum taşındı gitti. Bi onla aram iyiydi, gitti. Senin daha zor :)

Neyseki Allah başka ayrılık vermesin. 💕:)

Gidemez deyince bi aksiliğe binaen olabilir ondanda Allah korusun tamamen kendi iradesiyle vicdanıyla artık ayda bi gitsin inşaAllah 🤲
Yazarken aklıma geldi ama İnşaallah dedim:)
Çok korkarım böyle işlerden hayırlısı diye ekleyelim:)

Ne güzel, orda da gidecek yerin oldu. Onlarda Malatya ya gelip giderler. Birine bağlanıp sonunda mecburi bir ayrılık olunca zor olur. 10 sene dile kolay :)
Benim bile alt komşum taşındı gitti. Bi onla aram iyiydi, gitti. Senin daha zor :)

Neyseki Allah başka ayrılık vermesin. 💕:)
Aynen canım 10 yıl olmuştu.Bayağı Antepli olmuştuk:)
Zaman ne gösterir bilmiyorum umarım zamanımız,imkanımız olur hep görüşürüz.
Amin Rabbim ölüm,kayıp ayrılığı vermesin :KK19:

Aynen canım 10 yıl olmuştu.Bayağı Antepli olmuştuk:)
Zaman ne gösterir bilmiyorum umarım zamanımız,imkanımız olur hep görüşürüz.
Amin Rabbim ölüm,kayıp ayrılığı vermesin :KK19:
Amin canım 💕

Back