Yöresel Tarif Yöresel Yemekler

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Yöresel Yemek'' tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    174
  • Anket Kapalı .
İyiyim canım çok şükür abim İstanbul'dan geldi sabah onu kahvaltıya çağırmıştım gittiler oturuyorum:)
Çok yakın oturuyorum çok mutlu ,keyfi yerinde:)
Oo iyiymiş negüzel abi kardeş kahvaltısı Rabbim mutluluğunuzu daim etsin abla😘
Çok iyiya gerçekten sen anlattığından beri aklıma gelir üzülürdüm şimdi çok sevindim nekadar mutludur mutlu olmazmı😊 Rabbim sevdiklerimizin yokluğuyla sınamasın

Oo iyiymiş negüzel abi kardeş kahvaltısı Rabbim mutluluğunuzu daim etsin abla😘
Çok iyiya gerçekten sen anlattığından beri aklıma gelir üzülürdüm şimdi çok sevindim nekadar mutludur mutlu olmazmı😊 Rabbim sevdiklerimizin yokluğuyla sınamasın
Amin canım Allah razı olsun:KK60:
Antep'de olanlarda niye gittin diyorlar.Sürekli arıyorlar.Yazın gelecek çok var:)

Amin canım Allah razı olsun:KK60:
Antep'de olanlarda niye gittin diyorlar.Sürekli arıyorlar.Yazın gelecek çok var:)
Sevilmek aranılmak nekadar güzel 😍güzel ilişkiler bırakmışssın ,biz bile sevdik seni burda ,onlar nasıl sevmesin😘 Buluşun valla kopmasın bağlarınız😍

Evet canım alışamadılar.Onun dışında yakın arkadaşım var o günlerce ağladı hatta hala kızıyor.Sonra sen mutlu ol bana yeter diyor.Yazın bana mutlaka gelecek bende giderim :)
Ne güzel, orda da gidecek yerin oldu. Onlarda Malatya ya gelip giderler. Birine bağlanıp sonunda mecburi bir ayrılık olunca zor olur. 10 sene dile kolay :)
Benim bile alt komşum taşındı gitti. Bi onla aram iyiydi, gitti. Senin daha zor :)

Neyseki Allah başka ayrılık vermesin. 💕:)

Ne güzel, orda da gidecek yerin oldu. Onlarda Malatya ya gelip giderler. Birine bağlanıp sonunda mecburi bir ayrılık olunca zor olur. 10 sene dile kolay :)
Benim bile alt komşum taşındı gitti. Bi onla aram iyiydi, gitti. Senin daha zor :)

Neyseki Allah başka ayrılık vermesin. 💕:)
Aynen canım 10 yıl olmuştu.Bayağı Antepli olmuştuk:)
Zaman ne gösterir bilmiyorum umarım zamanımız,imkanımız olur hep görüşürüz.
Amin Rabbim ölüm,kayıp ayrılığı vermesin :KK19:

X